A paszta vetroviki menet nézet

Álltam alatt szabadon tömítés és az üveg normál állapotban zárt, de néhány vetroviki vastagabb plex, láttam, és az ilyen, így zavarja a normális záró az üveg. My csak a helyére került, mint ez, és tartottak ragasztás nélkül. Lehet vásárolni a másik? A kleyut a mi kínai szuper ragasztó, mely költségek 3 rubelt.


_________________
Yuri 177
VAZ-21113

Az én 2111 priekleeny a kétoldalas szalag, bár az általuk értékesített kezdetben. Ragasztás után valahol egy hónap egy kicsit távol a tükörben terület (maga rosszul zsírtalanított vagy dörzsölni?). Ragasztott vissza a normális ragasztót most tartják tökéletesen.


By the way, kétféle vetrovikov - az egyik, hogy helyezze be a nyílásokat, a másik a kapcsolódó külső. Ahogy én tudom, hogy nem könnyen cserélhető.
„Plug-in” nem ragasztott mérete miatt (a tükör majd keverjük)
és a „prikleevaemye” nem marad az ajtóban a kisebb méretben.


Normál ragasztó bármilyen. A "plug-in", és lehet vágni.

Azt is fel 2111yu. Ők biztosan sokkal kényelmesebb. Hood, az eső nem folyik. De! Meg kell vásárolni drága lamellákkal. Vettem olcsó. Teljes a puha. Bent. Hurt az üveg. Gyengén csatolt. Annak ellenére, hogy a kétoldalas ragasztószalagot, a hátsó leesett, és esett a mozgás a nagy forgalom. Azonban ez nem kár. határozottan tervezett változtatni az egész készlet az úton. Általában, kényelmes és szükséges dolog. De hogyan kell megjavítani őket. ragasztó nélkül nem tart. Ragasztószalag nem érvényes. Ez eltér a rázás. - (