A szerepe a vőfély az esküvőn

Azt mondják, hogy az ember - a legjobb szakács, és ezt a kijelentést, akkor hozzá, hogy szervezzen egy esküvő, akkor nem lehet rosszabb, mint a szakács, mint a cseresznyés pite. Itt a lényeg -, hogy tegyen meg mindent a recept, és felelősséget vállalnak minden egyes szakaszában a képzés. Ma megmutatjuk, hogyan segíthet a barátai a vőlegény az esküvői előkészületeket, és hogy egy ilyen utasítást, egy férfi munkát!A szerepe a vőfély az esküvőn

A legfontosabb dolog - ne félj, hogy bízik a barátok, mert több, mint bárki más érdekelt abban, hogy a nyaralás jól ment, hogy szeretnek, és szeretném, ha csak a legjobb! Ezt nem szabad elfelejteni.

A szerepe a vőfély az esküvőn

Kitűnő a férfiak munkája - válogatás a közlekedés az ifjú az esküvő napján! Ügyeljünk arra, hogy egy pár kívánságaikat az autó, a stílus és a színek. Ez nem lehet egy klasszikus autó és veterán autó vagy moped, akár tandem kerékpár! Ügyeljen arra, hogy a mozgás a látogatók a helyszínen az ünneplés: mikro-buszok, taxik - mindez kell foglalni előre. Ne hagyja anélkül, hogy figyelmet a kérdés a parkolás. Győződjön meg arról, hogy minden jármű, hogy kell vezetni akár az étteremben, bőven. Elfogadom előre a rendszergazdák, így csak korlátozottan férnek hozzá a parkoló az Ön javára.

fontos feladat

Mielőtt megy reggel a férje, az egyik barátom lehet letölteni a menyasszonyi csokor. Ez egy nagyon fontos és felelősségteljes küldetés. Ezért előre gondoskodjon a virágüzlet a helyét és idejét a találkozó, megtudja, hogyan kell egy csomó, ez segít a hibák elkerülésében. Ne feledje: a kis dolgok az esküvő nem történik meg. Különösen, amikor a kép a főszereplő az ünnep. Kérdezze meg a virágkötő, hogyan kell végeznie egy csokor, van-e speciális ajánlásokat annak tárolását. Általában csatolt csokor boutonniere - ne felejtsük el, hogy vegye őket.A szerepe a vőfély az esküvőn

A szerepe a vőfély az esküvőn

legénybúcsú

Lehet, hogy a szarvas - az egyik legkellemesebb meglepetés a menyasszony. nem kell elvégezni egy legénybúcsú előtt az esküvő napján, gyűjtsön vidám társaság legalább három napig. A vőlegény kell lennie vidám és egy jó alvás. Ne feledje, hogy barátja nősül, és nem megy be a hadsereg, nem szükséges, hogy „kísérő”, és búcsút neki. Ne elragadta a show műsor, este el lehet költeni barátságos férfi csapat, például a biliárd terem és tekepálya.

A vőlegény bízhatnak egy barátomnak, hogy megvásárolja díjakat versenyek, és nekik együtt vásárolt ajándékokat a vendégek és a rokonok. Meg kell róla, hogy az összes ajándékot a megfelelő időben a megfelelő helyen. Esküvői ajándékok, hogy vigye haza, amennyit csak tudsz. Töltsön el egy kicsit fiatal, és időzzön a szobában, győződjön meg róla, nem felejtettem el semmit. Eltekintve egy-két ajándék mindig segítségre van szüksége az átadása adományozott virágok.

A szerepe a vőfély az esküvőn

A szerepe a vőfély az esküvőn

A kép a „férfi csapat”

Lányok, fiúk, tánc!

A szerepe a vőfély az esküvőn

A szerepe a vőfély az esküvőn