All-inclusive vagy ultra all inclusive Törökország választani

Törökország híres kikapcsolódás a „All Inclusive” neki szeretet honfitársunk. Ez a fajta ünnep célja, hogy biztosítsa, hogy nem gondolt, ahol enni és mikor, és egyszerűen élvezni a nyaralást.„All inclusive” benne van ez a fogalom?

A rendszer „All Inclusive” kitalált vissza a 50-es években a karibi térségben, ahol nagyon népszerű. Azonban a legnagyobb népszerűségnek, még mindig úgy találta, hogy szállodák Törökországban. Végtére is, a legtöbb szálloda ebben az országban vannak tájolva csak pihenni a rendszer „all inclusive”. Ez a fogalom magában foglalja a szállást, az étkezést naponta háromszor, alkoholos italok, kizárólag a helyi termelés, valamint koktélok tőlük.

All-inclusive vagy ultra all inclusive Törökország választani

Az is szükséges, animáció, szórakoztató minden íze, spa és egyéb szolgáltatások. Minél magasabb a csillagos hotel és területe, annál több szabad szolgáltatásokat nyújtanak. Ez a nyaralás alkalmas azok számára, akik szeretnének pihenni a gondokat és tervei szerint az egész nyaralás a medence partján vagy a strandon, és nem akar időt tölteni keresnek a helyi piacok és éttermek."Ultra All Inclusive": miért kell választani?

Ha az „All Inclusive” magában foglalja ételek és az alkohol kizárólag a helyi termelés, a táplálkozás „Ultra All Inclusive” a három étkezést, akkor a felajánlott snack (kávé, tea és desszert), többféle külföldi alkohol és egy nagy sor további ingyenes szolgáltatásokat. Fizet egy kis extra a „ultra all inclusive” kap, maximum ingyenes szolgáltatások és létesítmények a szálloda, amely tartózkodik.

Hogyan válasszuk ki a szálloda egy „all inclusive”?

1. Az első dolog, amit meg kell figyelni, hogy - a szolgáltatások listáját, hogy a szálloda ingyenes. Ez az információ megtalálható a honlapon vagy katalógusokban. Ha azt tervezi, hogy teniszezni vagy tornázni reggel, és a „all-inclusive”, ez a szolgáltatás ingyenes, érdemes túlfizet az előtag „ultra”.

4. A helyszín a szálloda. Ha a szálloda van a kis- és központjában található a központban, akkor válassza ki a rendszer „all inclusive”, és hozzáférést biztosít a helyi piac enni helyi gyümölcsöket, vagy megpróbálja szokatlan ételek a helyi éttermekben. De ha még mindig a szálloda egy félreeső területen, távol a nyüzsgő élet a központban, akkor mindig sokkal könnyebb választani drágább „Ultra All Inclusive”.

Megtekintésekor oldal mobil változatát. Frissítés a teljes változata az oldalon.