Hogyan férjhez Man felfedi a titkot

Hogyan férjhez Man felfedi a titkot

Úgy tűnik, hogy a kérdést: „hogyan lehet a srác, hogy házasságot” hangzik egy kicsit visszataszító. A fej rendellenes képeket azonnal jöjjön ragadozó nők, akik csak keres egy ok arra, hogy feleségül szegény, gyanútlan emberek. Ilyen az élet gyakran minden úgy történik, éppen ellenkezőleg: ez a lány szenved, várakozás és abban a reményben, hogy valami legitimálja a régóta fennálló kapcsolata a kiválasztott. A férfiak nem siet a házassággal javaslat - tudnak a végtelenségig húzni a hagyományos kapcsolat, vagy szívesen élnek a polgári házasság, anélkül, hogy a hivatalos kötelezettségvállalást. Nos, nem akar, és mindenki!A mi korunkban, a polgári házasságok igen kedvelt, modern erkölcs teszi férfi és nő él egy fedél alatt, és anélkül, hogy az anyakönyvi hivatal. Itt csak úgy döntenek, hogy együtt élnek, egy nő, mint általában, abban a reményben, hogy megismerjék a partnere, és ha ő tudna élni vele, és a többi az életét, hogy neki a kezét és a szív. A férfiak esetében ez egy nagyon kényelmes helyzetben, amikor továbbra is úgy érzi, egy agglegény, de van egy otthon és a kényelem, és a szeretet, és szerető nő. És elég gyakran változik a családi állapotuk, ők nem fognak.

És előfordul, hogy az ügy nem éri el a polgári házasságot, de édességet buketny időszakban több évig tartott. A férfi nem merte megtenni a következő lépést a kapcsolat - hez, hogy házasodjanak össze. Minden lány álma, a házasságot, és ez teljesen normális: a természetünk van egy vágy, hogy növelje a gyermekek ideális körülmények között, amikor anya és apa készülnek ebben a házasságban, és felelősek egymásért. Ez csak az ember valamilyen oknál fogva sokkal kényelmesebb, hogy találkozzon barátaival a hétvégén és ünnepnapokon töltenek együtt, de az esküvői harangok, úgy gondolják, hogy félni. Itt van az egész történet!

Mi a teendő ilyen helyzetben, hogyan kell változtatni az események menetét, és kap a srác, hogy végre férjhez? Ahhoz, hogy megértsük ezt a bonyolult kérdést, gondoljunk: miért a férfiak ellenállni hivatalos kapcsolatok?

Hogyan férjhez Man felfedi a titkot

Az oka annak, hogy a férfiak elkerülése házasság


Bár van olyan vélemény, hogy a „házasság” nem nevezhető jó hatást, de tudjuk, hogy, hogy a családi élet egy szeretett ember - ez a magassága öröm és boldogság. Az elképzelés az, hogy ugyanazt a dolgot kell tapasztalni, és a másik nem. Tehát miért vannak elszökött hivatalos kapcsolatok, mint az ördög a szentelt vizet?

 1. Természetesen az első és legalapvetőbb ok - ez a félelem, hogy elveszítik a szabadság. Ezek a fiatal, erős és vonzó, és olyan sok szép lány, ami a jövőben is, hogy értékes kapcsolatokat. És ha megszűnt szeretni, és ha nem intézkedik, mint egy feleség, és ha elfárad az ennyire reklámok év után öt? Végtelen „ha, ha ...”.

Minden ember sokáig úgy dönt, hogy csatlakozni az életét a nő, mert a szó szoros értelmében „véget vet” az ő erkölcsi és szexuális autonómia.


Ez csak a kora 30-35 azok állítólagos „szabadság” azzal fenyeget, hogy kapcsolja be a szokásos magány, amikor munka után, jönnek az üres ház - nincs felesége, nincs gyerek, nincs boldog üdvözletét és átöleli. Ez ebben a korban a megrögzött agglegény, annyira félt, hogy elveszíti a szabadságát, még átadni pozíciók és megoldani a törvényes házasság az ő választott.

 • Ha egy ember él a polgári házasság egy nő, akkor az összes olyan elégedett, és fuss az anyakönyvi hivatal, hogy egy furcsa bélyeget az útlevélben és kiad egy csomó pénzt egy esküvő - a magassága ostobaság neki. Most minden világos életében, könnyű és méretben. Akkor miért nem ő törzs és attól tartanak, hogy a házasságkötés után kapcsolat nem lesz azonos, ha minden jó! Továbbá ne felejtsük el a híres mondás: „Egy nő a civil unió tartja magát törvényes feleség, és egy férfi - egy agglegény.” Ő mindig találnak ürügyet, hogy elmondja a női partner, mondván, hogy nem a feleségem, és nem a rendelet! És ha volt egy pecsét az útlevélben, a hivatalos státusza a fejét a család nem engedte, hogy szemet huny a közös problémákra, arra kellene törekednie, hogy kompromisszumos megoldást elfogadható mind a ketten. Tehát, ha belecsúszni egy „civil kapcsolat”, akkor sem veszi a bikát a szarvánál, és tegye a kérdést szélén az esküvő, vagy keresnek egy új élettársa. Mert van egy olyan ember, aki tudja húzni kapcsolat a polgári házasságot a végtelenségig.
 • Néha az ember életében, akik félnek a halál házasság, mert a gyermek emlékei a saját családja. Örök botrányok, ivás, visszaélés, sőt támadás. Különösen meleg megy keresztül egy ilyen helyzetben a fiúk, akinek édesanyja a kezdeményezője a nyomor (igen, ez megtörténik néha!). Mint egy felnőtt, rájön, hogy nem minden a lányok, mint az anyja, de tudat félnek ugyanaz a viszony a saját családja.

  Ha úgy döntött, hogy mi bármit, ami a házasságot csak egy ilyen ember, akkor jobb lenne, ha a legtöbb pénzügyileg független, és amellett, hogy mindent felemésztő szerelem a partnere találni egy csomó más hobbi. Tehát neki a biztosíték arra, hogy a legnagyobb szükség van, és nem a pénz, és hogy meg tudja-e együtt élni, nem tépte óránként a munkából.

  Tény, hogy az okokat a férfiak nem házasodik, még mindig elég sok, de megnéztük a leggyakoribbak. Most, felfegyverkezve a tudás a fő félelmek, megpróbáljuk megérteni, hogyan lehet az emberek, hogy fogadja el a házasságot.

  Hogyan férjhez Man felfedi a titkot

  Hogyan juthat el a srác, hogy feleségül


  Mindezek ellenére a szívósság és a férfiak nem hajlandó kötni a hivatalos kapcsolatot, akkor is kap, hogy fejest ugrik, és kínálnak nekünk egy kéz és a szív. Hogyan kell csinálni? Keveset titkot, hogy segít, mint egy szalon esküvői ruhák a lehető leghamarabb, hogy látogassa meg, és válassza ki a megfelelő ruhát a legfontosabb esemény az életünkben.

  nehéztüzérség


  A „nehéztüzérség”, azt jelenti, erős támogatást formájában imádott anyja. Hidd el, minden ember tudat alatt keres egy élettársa nő, mint az anyja. Mindössze annyit kell tennie, hogy - lesz egy barátja édesanyja és javasolják, hogy támogatja. Amint a jövőben gyakorlat értékelni fogják te és a szeretet, ez nagy buzgalommal kezd meggyőzni fiát, hogy - éppen a tökéletes feleség számára.

  Megvalósítása a tervét, akkor kell a lehető legnagyobb mértékben az anyja, hogy megtudja: az ízek, szokások és hobbi. Ha ő egy hölgy puritán nevelés, majd találkozni vele van a ruha egy szerény, állandóan elpirult és félénk mosollyal. Ha ez egy femme fatale, öltöztetős luxus, drága ruhákat, és akkor meg kell mutatni az ízlése és öltözködési stílusa, hanem, hogy képes beszélni az érdekeit tárgyak. De a legfontosabb dolog -, hogy világossá teszik, hogy szereted őt őrült fiát, és hajlandó semmit, hogy boldoggá.

  Amellett, hogy a család

  És ez minden esetben nem zsarolás férfi feltalálás nem létező terhesség. Ez csak egy mese esküvő - a happy end, az életben ez csak a kezdete a kapcsolat férfi és a nő. Srácok nem állhatom, amikor arra kényszerülnek, hogy tegyen valamit az erő - és még inkább, ha a csalás. Még ha elérni a és férjhez - hidd el, a „boldogan” nem történhet meg.

  Vagyunk rosszabbak, mint mások?


  Értsék meg a félelem az emberek a házasság előtti lehet, elvesztése a szabadság, örökre síró gyerekek, a feleség a régi köntös és hajcsavarók ... Próbáld a teljes ismeretségi köréből párok, akik hosszú, boldog házasság. Nézzük a férfiak „túlélő sokk” okozta formális házasság, és a bal nem csak él, hanem elég elégedett a sok félelme házassága fokozatosan alábbhagy.

  Próbálj maradni mindig csábító és kifinomult, még akkor is ha tizenkét órát dolgoztak naponta, és még az első napon premenstruációs szindróma. Hadd észre, hogy a családi élet nem teszi meg a hazai broody, és ő is olyan jól, mint a barátok továbbra is szeretni és élvezni az életet, de a jogi, hivatalos státuszt. By the way, próbáld meg nem húzza az esküvő a barátai és ismerősei - a legtöbb férfi egy nehéz teszt, ami után kereken megtagadja, hogy megünnepeljék a saját esküvőjén.