Amennyiben úgy hívják, hogy hívja az első ember, amikor hallgat, és veszekszik

Amennyiben úgy hívják, hogy hívja az első ember, amikor hallgat, és veszekszik

Lehet, hogy valaki ismerős lesz ez a helyzet, amikor egy fiatalember igaz és megbízható, és a többi - csak nagy ágyban, és nem adja fel az egyik, majd a másik nem tudja elképzelni az életem. Ebben a cikkben megtudhatja, hogyan segít megérteni a helyzetet, és a helyes döntés.Lásd még a témával kapcsolatban:

A józan ész és a logika bemegy a háttérben, mint ha nem akar, de a szívem megszakad. Ma akarok maradni egy, és holnap felhívjuk egy teljesen más módon. Tud csók az utcán, mint a tizenöt éves lány, de éjjel zokogott, mint egy gyerek, mert úgy érzi, egyfajta félelem és a szorongás amiatt, hogy a házastárs lehet tanulni bármikor. Hogy aztán a teendő? Csepp mindent, és fuss egy szerető? Végtére is, szükség van arra, hogy egy döntést, és ezzel egyidejűleg teljes felelősséget a tetteikért. Ebben a cikkben megpróbáljuk megérteni - ez lehet szeretni két ember, és hogyan lehet a helyes döntés.

Elfogadom, elég népszerű története sorozat, irodalom, film - a szeretet két ember egyszerre. A gyakorlatban azonban nincs ilyen például a kultúra és a barátaid között ezt a példát, hogy egy ilyen kapcsolat, mint egy „szerelmi háromszög” tette valaki boldog. És csak az egyik háromszög fogja érezni a fájdalmat. A családi viszonyok sokkal bonyolultabb, ha a kapcsolatuk van egy harmadik. Meg kell állandóan elrejteni, az igazat, és ebből van egy félelem az expozíció, a bűntudat, a megbélyegzés. Rendszeres dobás az egyik kedvenc a másikra lehet venni egy csomó mentális erejét. Vegyünk egy döntést rovására letörik kapcsolatok bonyolult, de a legnehezebb, hogy fenntartsák ezt a fajta kapcsolat, hogy tart néhány hónaptól több évig. Lesz egy jó betekintést a saját lelkét, hogy a helyzet megoldódott nélkül botrány.

Ne fontos döntéseket, ha az állam a belső káosz. De egy ilyen helyzetben lehet kijutni. Először is meg kell, hogy nyugodt az egész helyzetet. Elfogadom, hogy ez nagyon nehéz visszatartani magam, amikor az egyik, akivel egy nagy szenvedély, séta közvetlenül a szemed előtt. Ezért a legjobb megoldás egy ideig pihenni egymástól, és meg kell szüntetniük minden kommunikációt egy másik. Akkor valahol pihenni vagy mozogni az anyjának. Pihenőidő alatt minden bit leülepszik, és akkor képes lesz arra, hogy elemezzék nagyon hatékonyan, és megalapozott döntéseket.

Próbálja eltávolodni a két férfi egy darabig, és nézd meg a helyzetet kívülről. By the way, lehetőség van arra, hogy a végén, akkor nem kell sem a férj vagy szerető. És talán ez a helyzet lesz a jele, hogy meg kell dönteni, és valamit változtatni az életükben.

Amennyiben úgy hívják, hogy hívja az első ember, amikor hallgat, és veszekszik

Nem hívom az első srác

Erre a helyzetre, hogyan kell hívni először, ha a fiatalember után érv, nincs végleges válasz, mert ez attól függ, hogy milyen kapcsolat van akkor, valamint annak fontosságát, hogy az ok, ami miatt a konfliktus történt. És a döntés attól függ, az a tény, hogy szeretné-e ez a személy egyáltalán. Ha azt szeretnénk, hogy harcoljon a kapcsolatot, akkor a válasz kivetett is - hívjon!

Zavarja a kapcsolatot egy fiatal pár - nem túl kifizetődő tevékenység. Sokkal jobb, hogy hagyja magát megoldani minden problémát a saját, hanem a kívülállók. A közöttük előfordulhatnak egészen más - egy veszekedés, érvelés, sértések, árulás és szétválasztás. Miután megadja a kellemetlen mellékhatás a kapcsolat, és egy lány is lehet kérdés, hogy hívja az első? Mivel a hívás egy lépést a megbékélés.

Ki ő neked?

Mielőtt hívja a srác először meg kell megoldani az ilyen problémákat, hogyan kell érteni, aki ezt a személyt, hogy te, és miért van? Ha ez a legfontosabb neked, ami nélkül az élet nem értelmetlen, hogy a hívás még mindig áll. De ha már ismeri csak egy hét, de eltűnt, nem szükséges, hogy emlékeztesse magát. De ha tetszett, ha sok, és azt szeretné, hogy megpróbálja felépíteni egy kapcsolatot, akkor lehet próbálni. Adj neki egy hívást, és az időpontot. Csak meg kell csinálni diszkréten és könnyedén. Azt kell tennie, hogy ő azt hiszi, hogy nem tervezi ezt. De biztos lehet benne, hogy ő meghívott magam.emlékszik a karakter

Akár az első lépés a megbékélés. Ha az ember szereti és közeli, akkor tudnia kell, hogy ő maga az első lépés? Van egy olyan emberek, akik nem mennek először összeegyeztetni, akkor is, ha bűnös, és rájött, hogy hibát követ el, és nagyon szeretnék pótolni. Ha a srác olyan típusú emberek, a legjobb, hogy hívja az első, mert ott nem lehet segíteni. És ha a partner mindig az első, a megbékélés, és itt elvesztette több mint egy hete, akkor biztos lehet benne, hogy ő megnyugodott kissé, és csak arra vár, de ha éppen egy kis podstynete. Ha úgy dönt, hogy részben egy ilyen személy, akkor csak hívjon, és talán kíváncsi, hogy mi változott az élete egy ideig.

A szint bűntudat

Próbálj meg válaszolni a következő kérdést: hogy hívják az első srác, amikor úgy döntött, hogy hivatalosan is elhagyni? Ha az oka a törés olyan súlyos, hogy soha nem lesz képes megbocsátani egymásnak, majd a hívás nem szükséges, mert a végén csak nagyban károsítja a kapcsolatot. És ha az oka a konfliktus kicsi, akkor ne haragudj a srác, próbálja megbocsátani neki a hívást. Nem kell időt pazarolni az érv, ha abban az időben is fordítható valami hasznosat a barátjával.

Amennyiben úgy hívják, hogy hívja az első ember, amikor hallgat, és veszekszik

Hogyan lehet megoldani a problémát?

Hívjon, vagy nem?

Megpróbálja megtalálni ezer oka minden órában naponta, hogy hívja őt. Megpróbálja megtalálni a megfelelő ürügyet hívni. Meg lehet csalni magát olyan mértékben, hogy azt találjuk, hogy az ember sokszor elfelejti, mi van, és a hívás segít neki, hogy emlékezzen erre, mint te. És a végén elveszíti az irányítást a helyzet. Azt gondolhatnánk, hogy szeretné-e azt. Ha igen, akkor meg kell csak hívjon.

És itt jön a következő dilemma: hívni, vagy nem hívja, és arról, hogy hívja őt először?

Van néhány szabály, amelyre szükség van, hogy figyelj, ha azt szeretné, hogy hívja az embert.

1. Pull and Bear

Legyen türelmes, és ne hívja az első, amennyire van elég. Próbálja késleltetni a hívás hosszú ideig, próbáld elvonja magát.

Dobd ki a fejemből, és a szabadidő eltöltésére a barátaival. Talán támadt az első hívni.

Ha még mindig nem kerülheti el a hívást, akkor kell felkészülni rá. Jó próbálni, amit akarsz neki mondani, és a hangja legyen örömteli, vidám, optimista, hogy az ember nem a gondolat, hogy ez érdekel, és felszólította, hogy csak azért, mert az a tény, hogy van egy csodálatos hangulat. Ha depressziós hangulat és a rossz, általában feledkezzünk meg a hívás pillanatában.

2. Van egy érvényes mentség hívni.

Be kell készíteni arra, hogy az ember nem lehet a hangulat, és barátságtalan felé. Akkor fokozatosan befejezni a beszélgetést anélkül, hogy jogsértő neki még, és próbálja meg elérni telefonon a következő alkalommal.

3. A második hívás már üldözés

Ne feledje, a „legközelebb” ne siess. Már egyszer hívja, várja hívja vissza tőle. Ha hívja, amikor nem volt hívjon vissza, vagy felajánlja, hogy megfeleljen, akkor ne állj a legjobb fényben. Úgy dönt, hogy magabiztosan folytat, nem számít, hogy mit mondasz. Az ő szemében, akkor erkölcstelen nő, aki nem tudja ellenőrizni az érzelmek és érzések.

4. Van egy hívást?

Miután az első hívást, várjon visszahívást. Ha hívja az ember, amikor nem hívja vissza, és nem hívták meg az ülésen, vagy egy telefonhívás nem az első alkalommal, akkor egyértelműen neki megérteni, hogy készen áll a randi, és nem képesek kontrollálni érzéseit.

5. Ok - férfi meghívást.

Mielőtt egy ember kell tenni egy bizonyos javaslatot. Például a munkahelyi kaptak egy üveg finom bort, de nem tetszik, hogy egyedül inni, miért nem tartsa meg a cég? Nem ajánlott beszélni nagyon unalmas, például azt szeretnénk, hogy moziba menni egy hétre, és meghívja őt, hogy menjen veled.

Magyarázd el, hogy véletlenül találták magukat jegyet egy filmet, vagy valamilyen mérkőzés.

6. Légy kész arra, hogy nem sikerül.

Ha egy férfi udvariasan visszautasította a meghívást, hogy legyen optimista és gyorsan befejezni a beszélgetést, hogy úgy tűnt neki, hogy nem ő volt az egyetlen, aki a listán. Semmilyen esetben nem meggyőzni a férfit, hogy meggondolja magát, és nem mutasd meg, hogy nagyon ideges.

7. A férfi igennel válaszolt, nem várható, hogy ő fog fizetni.

Egy olyan világban készült, a következő -, aki meghívta, akkor meg kell fizetnie. Ha úgy dönt, hogy meghív egy férfit a haza, s remélem, hogy a befejezési időpont között történik, hogy az a szex. Ha nem akarja ezt, akkor lehet, hogy meghív egy kis cég, de nem úgy, hogy az ember nem fáj, és ez jó volt.

8. meghívása egyszer.

Ha elővásárlási az első meghívást, ne hívja őt a második alkalommal. Ha, mint a férfiak, akkor volt a sor, hogy hívja meg Önt. De ez nem mindig történik meg. Meg ha nagy a kockázata, valamint az, aki meghívott téged. Valószínűleg azt akarja, hogy újra látom, de talán nem. Ha hívja őt, akkor már csak egy kis ablak a lehetőséget, hogy megmutassa neki, hogy mi történhet. Ha még nem állnak készen, hogy megfeleljen a legjobb fizikailag és mentálisan, nem éri meg.

Egy nő, aki szembesül a férfi nem érti. Ha egy férfi nem hívja, amikor vársz, és ő nem hívja meg, és nem emlékszik, akkor jegyezze fel ezt, minden reggel, amikor felkelek, éget hangosan tisztán és hangosan: akar-hívja magát!

Ne nézzen folyamatosan órájára egyszer, hogy megbizonyosodjon arról, hogy még egy perc telt el.

Finom női karórák viszi sokkal szórakoztatóbb, mint ez a hívás, amely ha bekövetkezik, akkor a szükségtelen és felesleges, hogy meg fog lepődni ezt.