Ami a bosszú az ember a bűncselekmény

Sajnos, nem minden kapcsolat véget kölcsönös megállapodás partnerek után közös megbeszéléseket. Néha az oka szétválasztás lehet rossz tettet részéről a férfiak. És akkor az első gondolat, ami egy nő szem előtt tartva - a bosszú. Azonban ez igaz?Learning árulás vagy árulás, a nők azonnal gondolni, hogyan lehet bosszút az ember a bűncselekmény. Nem szükséges semmilyen elhamarkodott lépéseket. Mint ismeretes, a meghozott intézkedéseket gyorsan, viszont könnyeket bosszúálló emberre.

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény

Az első, a nő kísérhetik állandó vágy, hogy elrontani az életét az elkövető. Jellemzően az „áldozat” ebben a pillanatban a hő a szenvedély, és segít teljes mértékben felelősségre tetteikért. Úgy mellesleg, a jövőben is vezethet, hogy sok sajnálja, és bár ez nem ismert, az volt, hogy a sértett nő jobb vagy rosszabb.

A vágy, hogy „büntetés” az ember tipikus befejezése után a kapcsolatokat, valamint során. Hibáztatni, ez lehet egy pszichológiai beállítást egyszer azt javasolta, hogy egy nő, vagy akár egy lány. Az elutasítás a szex, vagy a kommunikáció általában - szintén egyfajta „bosszú” az ember az ő vétkeit.

Azt gondolhatja, hogy egy embernek nincs joga, hogy továbbra is élni gondtalan élet után a bántani. De tudom, hogy mélyen minden férfi, aki még csak nem is ismeri fel, így vagy úgy, bűnösnek érzi magát a bizottság a jogszabály. Emellett szól az a bosszú - egy ember egyszerűen győződjön meg arról, hogy nem hiába bánt veled rosszul. Aztán a bűntudat fog jönni „nem”.Ha még mindig nem találja a helyét a harag, hogy az egyik fajta „bosszú”, ami nem csak nem okoz semmilyen kárt, de jót fog tenni. Tedd fel magadnak a kérdést: mi lenne bántani a legtöbb után szakítás egy ember? Bizonyára Ön is utálom, hogy a volt szeretője, sikeres, önálló és boldog. Így válik egy nő!

Ami a bosszú az ember a bűncselekmény

Amit az ember érez, amikor látta, hogy a nő, akit alábecsülte, csodálatos néz, úgy érzi, magabiztos, és talán már megszerzett egy új szép barátja. Persze, akkor „rágja a könyöke”, rájött, akit elvesztett. Nem az, hogy a legjobb jutalom a sértett nő?

Next - vigyázni a megjelenést. Nem számít, mennyire rossz a szíve, ne engedd meg magadnak, hogy futtatni a formában. Az ember fogja bánni, hogy leesett beteg, otthonos és ápolatlan nő? Vigyázzon magára. keres egy új stílus - mindez határozottan befolyásolja a hangulatot. Természetesen a jobb.

Próbálj meg boldog. Legalábbis az elején az ex barátja. Még ha fáj is, ha azt szeretnénk, hogy sírj, - egy sikeres, boldog életet egy nő! Tartsa ezt szem előtt tartva. Sokkal jobb, ha nem csak létrehozni a megjelenése a boldogság, és valóban mindent megtenni annak érdekében, hogy az életed szikra új színekkel. Keressen egy hobbi. találkozni régi barátokkal, újakat, megy az álmodott egész életében, és talál magának egy új objektumot rajongás. Semmit, így nem fest egy nő, mint a szerelem.

További plusz - egy új életforma egyszerűen nem lesz ideje, hogy építési tervek bosszú egykori ember. Tulajdonképpen a fő oka annak, hogy a nők általában rontja az élet volt barátokat - elégedetlenség a saját életüket. Emiatt az első dolog kezdeni magaddal.

A végén szeretnénk idézni a nagy klasszikusok: „Minél kevésbé szeretni egy nőt, annál szeret minket.” Ez a kifejezés teljesen igaz, és az emberekhez. Mit árthat több mint közöny saját személy? Mert, hogy a legjobb jutalom a tapasztalt lesz irigy pillantásokat elkövetők.