Árpa előtt egy gyermek okoz 8, 3 fő tünet, 7 és 6 szabályainak kezelés intézkedések

Lyudmila Didenko. szemész

Árpa egy gyerek, mint egy felnőtt, meglehetősen fájdalmas és kellemetlen betegség. Ez áll a gyulladásos folyamatban előforduló a faggyúmirigyek.Attól függően, hogy a helyét a prosztata, ez lehet egy külső, amikor miatt a strukturális jellemzői gyulladás a szőrtüsző visszahúzott szempilla, vagy belső, amely hajlamos a kialakulását a krónikus természetesen, a másik legalább kellemetlen betegség - chalazion.

Chalazion - egy krónikus gyulladás a prosztata, a porc században. Az az emberek alapján megjelenés, más néven hailstone.

Miért van az árpa?

Dr. Komarovsky egy interjúban vázolta a fő okozója a betegség - Staphylococcus aureus. Ez az organizmus széles körben terjesztik.

Árpa előtt egy gyermek okoz 8, 3 fő tünet, 7 és 6 szabályainak kezelés intézkedések
Annak érdekében azonban, hogy a gyermek beteg volt, a szükséges feltételek a következők:

 • gyengülő immunrendszer gyermekek 2 évnél idősebb, vagy éppen ellenkezőleg, hiperreaktivitás immunválasz az újszülött;
 • szegény környezetben;
 • éles változás az időjárás, hypothermia;
 • elmulasztása higiénés előírásokat;
 • gyakori megfázás;
 • megsértése a gyomor-bél traktus;
 • gyulladásos folyamatokat a szervezetben a gyermek;
 • beriberi.

Ezek mind kedvező tényezők beteg baba.

Hogyan működik a külső árpa?

A jelenléte a külső árpa nem lehet összetéveszteni más szemészeti betegségek. A szélén a ciliáris században, főleg a terület a ciliáris tüsző megjelenik diffúz bőrpír és duzzanat a században.

Miután egy vagy két napig, ezen a területen vesz egy kúp alakú, gennyes tartalom a központban, a teljes vastagságán keresztül, amely meghosszabbíthatja szempilla. Mire válik helyi duzzanat a század.

Mik a tünetek?

 1. Ha a külső és a belső nagy árpa és a jellemző tünete a betegség jelenléte ödéma században. De ha azt látjuk, a külső utólagos kialakulását kúpos gennytartalmú formáció, majd a hazai árpa, ez a kép nem láthatóvá. hőmérséklet-emelkedés, valamint a rendellenességek a látásélesség, általában nem fordul elő. Fájdalom alábbhagy egyszer kialakult gennyes rudat, és a futófelület a felbontás a betegség.
 2. Árpa csecsemők is sokkal gyorsabban megy végbe a növekedés a testhőmérséklet és a romlás általános állapota. Ha éves gyerek elég gesztust, aztán megpróbálom megmutatni, hogy aggódik a szemét. Elég a kis gyermek csak próbálják felhívni magukra a figyelmet, a sírás és próbál verni a már vörös szemhéj, ami jelentősen megnehezíti a diagnózist, és növeli a terület épségét.
 3. Amikor a hazai árpa genny titkos mirigy halmozódik mélyen a század alatt kötőhártya. Ha a vizsgálat az alsó szemhéj nem nehéz, hiszen elég, ha csak késlelteti, annak érdekében, hogy kapcsolja ki a felső szemhéj és nem árt, szüksége van némi orvosi tapasztalat.


Árpa előtt egy gyermek okoz 8, 3 fő tünet, 7 és 6 szabályainak kezelés intézkedések

Ne próbálja elvégzi az eljárást otthon, forduljon orvosához.

Gyakori változás gerste belső mirigy szerkezetét és a funkcióját, képződéséhez vezető chalazion.

Mint kezelni és hogyan kell kezelni az árpa?

árpa kezelésére gyermekeknél - elég komoly dolog, hiszen meg kell emlékezni, hogy az első és legfontosabb, gyulladásos folyamat jelenléte genny egyik legjobb mellékelt vérfolt - században.

 1. Ne nyomja össze a tartalmát az árpa, mert a genny sem kap a véráramba, ami szepszist vagy behatolnak a környező szövetekbe, ami gennyedéssel században, és később még nekrózis.
 2. Ne melegítse a gyulladás helyén a főtt tojás, gyógynövényteák, tömöríti forró vízzel vagy teával. Mivel a genny lehet felszívódik a véráramba, amit erősíteni fogja tetteikért.
 3. Ne használja a kálium-permanganát, Zelenka, jód, mint a gyermek könnyen fejleszteni egy kémiai égés a szaruhártya és / vagy az életkor.
 4. Nem teszik testápolók a nyál, vizelet, verejték.
 5. Ne használja az SAP a fák, a gyümölcstermő növények.
 6. Ne tegye a hagymát és a fokhagymát a szemhéj.
 7. Ne kezelje az árpa, temetve a szemét anyatejjel a gyermek.

Mit kell tennie, hogy gyógyítani az árpa és megakadályozzák annak újbóli előfordulását?

 1. Figyeljük meg a személyi higiéniára, gyakran mosson kezet, hogy a gyermek számára.
 2. Az érintett szem kell cseppentve 10% (a gyermekek számára, akik 2 éven aluli) vagy 20% (az idősebb gyermekek) nátrium sulfacyl 6-szor egy nap. A gyógyszer egy jó gyulladásgátló és antimikrobiális hatások, de okoz égő érzés, amely átmegy gyorsan. Tobrex vagy felhasználása gyógyszert gyermekek, illetve a fluorokinolon gyógyszerek (Floksal, Unifloks) gyermekeknél 7 évnél idősebb. Többszörös becseppentés készítmények - 5- vagy 6-szor naponta. Abba kell hagynia a kábítószer-használat, a harmadik nap után a felbontás a betegség.
 3. A ciliáris szélén a szemhéj lehet alkalmazni 1% -ik eritromicin kenőcs. Az összeg a kenőcs nem haladja meg akkora, mint egy mérkőzés vezetője. Kenjük meg a fedél árrés naponta 3-szor után azonnal instillációja a szemcsepp.
 4. Mint egy krém gyermekek több mint 5 éves használhat hipertóniás oldat. Erre a célra, 1 evőkanál sót kell feloldani 1 csésze forrásban lévő vízzel. Hagyjuk lehűlni szobahőmérsékletre. Nedves vattával, vagy kötést az oldatban, és alkalmazzon testápoló az érintett szem zárt szemhéjak 1 percig. Ismételjük meg háromszor. Ezt követően, mossa meg a szemét a szokásos meleg vízzel. Nedves törülközővel. Ismételjük akár 5-ször egy nap.
 5. Kezelésére a belső standard terápia gerste kiegészítheti nem szteroid és szteroid gyulladásgátló szerek. Sorolják őket az orvos felügyelete, figyelembe véve a kor és a jellemzőit minden beteg.
 6. chalazion kezelést kell szemész.

Árpa előtt egy gyermek okoz 8, 3 fő tünet, 7 és 6 szabályainak kezelés intézkedések
Attól függően, hogy az idő folyamán és hatása előírt kezelések több lehetséges változat közül:

 • becseppentése szteroid gyulladáscsökkentő csepp. Többszörös és időtartama instillációs végezzük felügyelete alatt a kezelőorvos;
 • beadását vastagsága chalazion szteroid gyulladásgátló szerek;
 • sebészeti beavatkozás törölni chalazion.

Ha a kezelést nem kapott eredményeket napon belül, vagy a gyermek állapota fokozatosan romlik, akkor azonnal forduljon orvoshoz.

Forduljon gyermeke háziorvosnak körülbelül vitamin-készítmények.

Abban az esetben, gyakori visszatérő árpa, belföldi árpa vagy több lézió mindkét szemébe felkeresni a szemorvost azzal a céllal, további vizsgálat és határozza meg a betegség oka.