Avast letöltés felhasználóknak

Itt lehet letölteni és használni a terméket ingyenesen csak akkor, ha a következő két feltétel:
1. A termék használható otthon (nem tudja használni a programot az irodában, az iskolában, a közintézmények, stb)


2. A termék nincs telepítve a számítógépen használt valamilyen munkát végez (nem lehet használni a „home office”).

Kivéve, ha az alábbi két feltétel, akkor telepíteni kell változat vagy

Avast letöltés felhasználóknak

Antivirus felület felhasználóbarát és könnyen kezelhető, még egy kezdő is könnyen megbirkózni a menedzsment ezen a biztonságos minden értelmében ingyenes víruskereső.

Töltse le avast ingyenes, rá kell kattintani a gombra „letöltés” ​​a „nyíl” alább.

Figyelem! Avast és az internet-hozzáférés.

Ha sikerül letölteni az ingyenes Avast! Free Antivirus ellenőrizni szükséges a víruskereső az internet-hozzáférést, ha nem tud létrehozni vagy frissíteni. Ez azt jelenti, hogy a tűzfal hozzáférhetnek Ehhez kattintson a „Start” => „Vezérlőpult” => „Firewall” => „engedélyezése program” => majd tesz egy jelet ellen Avast, ha nincs ott, kattintson a „Hozzáadás program” egy víruskereső, és add meg, és majd indítsa újra a számítógépet.

Figyelem! Ha bármilyen probléma van a regisztrációs vagy.

Abban az esetben, ha a felhasználó nem lehet frissíteni, kérjük, regisztráljon, vagy adja meg a helyszínen Avast Antivirus, akkor valószínűleg egy vírus. Mit kell tenni? Szükséges megvizsgáljuk ezt a feltételezést, és ha bebizonyosodik, hogy a szükséges korrekciós intézkedéseket.

Figyelem! Off-line adatbázis frissítéseket.

Szükség esetén frissítse letöltése Avast, ami lehet a honlapunkon. Ha a számítógép nem kapcsolódik az internethez, letölthető az offline frissítés fájlt Avast 4,8, 5,6,7. Szükségtelen frissíteni kell végezni „Safe Mode”, valamint, hogy a felhasználók kell az elején a Windows indításakor nyomja meg az F8 billentyűt, és a megjelenő menüből válassza ki a megfelelő az Ön számára.

Figyelem! Eltávolítása Avast.

Ha volt egy kis probléma a helyzet eltávolításával, korszerűsítése, illetve beépítésre Avast, a felhasználók a legjobb, hogy megtalálják, és a közüzemi eltávolítaná a avast.

Figyelem! Nem védett!

Tehát, ha Avast antivírus szoftver megjelenít egy üzenetet: „A rendszer nem védett. Rá kell kattintani a „Javítás”, hogy megvédjék a rendszereket. "
Miután megnyomja a megfelelő gombot, egy másik üzenet jelenik meg: „Avast Antivirus program leáll, vagy inkonzisztens állapotban. Hogy megvédje a rendszert, indítsa újra a rendszert. "

avast! Free Antivirus - Avast Free antivirus elleni malware (vírusok, kémprogramok) és a hálózati fenyegetések.

Avast (Avast) tökéletesen védi azokat, akik használják az e-mail, böngészés oldalak, fájlok letöltése ból telek és torrenteket. Egy átlagos internetes szörfös Avast elég kielégítő védelmet. De a felhasználók, akik vásárlásra és banki tranzakciókat az interneten, ajánlott letölteni.

Egyéb jellemzői Avast:

- olyan funkció, amely lehetővé teszi, hogy egy felhasználó kezelni a Avast laptop másik felhasználó avast

- Avast lehetnek lemezen Vírusok idején a képernyőkímélő, ami nagyon időszerű.

- ellenőrizze lemezek boot a Windows, megszünteti a hatása vezető és OS adatokat ellenőrizni Avast. Ez a funkció Avast tekinthető egyedi.

* Avast antivírus krumpli ingyenes otthoni és nem kereskedelmi használatra. E két feltételnek kell teljesülnie! Ha az otthoni felhasználók és a számítógép használatát a munka, kínálunk egyéb termékek fokozott biztonság és a rendszer biztonságát, például c szabadalmaztatott böngésző avast SafeZone banki tranzakciók az interneten, vagy egyszerűen böngészhet az interneten anélkül, hogy félelem ajánlatkérő, egyedi sandbox (virtuális szerda, blokkolja a hozzáférést a nem kívánt alkalmazásokat az operációs rendszer), és a parancssor szkennert.uluchsheno! TERMŐKÉPESSÉG
A keresőmotor lett optimalizálva, hogy gyorsan átvizsgálja az EXE-fájl-kétszer gyorsabb, miközben növeli a sebességet a szkennelés szöveges tartalom (weboldalak és dokumentumok) - akár 10-szer nagyobb, mint a sebesség!

Streaming folyamatos frissítések
Legalább 250 mikroobnovleny vírusadatbázis napi rendszerességgel (akkora, mint egy egyszerű szöveges üzenet, minden 3-5 perc) ad valós idejű védelmet nyújt a nulladik napi fenyegetések.

uluchsheno! TELEPÍTÉS
Jelentősen csökkent a telepítő fájl mérete (majdnem kétszer), hogy az avast! letöltését / telepítését még gyorsabb. És a telepítési folyamat egyszerűbb egyetlen kattintással - nem okoz nehézséget. Online telepítő biztosítja, hogy mindig telepítse a legújabb verzióját avast. és akkor nem kell aggódnia, hogyan kell frissíteni a szoftvert közvetlenül a telepítés után.

  • A windows 10
  • Windows 8 / 8.1 (minden verzió, kivéve Starter Edition és RT)
  • Windows 7 (minden verzió, kivéve Starter Edition)
  • Windows Vista (minden verzió, kivéve Starter Edition)
  • A Windows XP Service 3 vagy későbbi frissítések ()
  • Pentium 3 mikroprocesszor
  • 256 MB RAM
  • 2 GB szabad lemezterület

Felhívjuk figyelmét, hogy az avast! Ez nem fog megfelelően működni, ha van más antivírus szoftvert a számítógépre.

Egyszerű használat és automatikus napi frissítések, beleértve streaming (felhő) ad garanciát érvényesítése minden típusú malware és spyware. Csak telepíteni és elfelejteni. Azért hoztuk létre avast könnyű és egyszerű a használata.

Miután jól bevált, több mint 204 millió aktív felhasználó az interneten, antivírus avast! Ez adja a garanciát segítségével az egyik legmegbízhatóbb termék a Microsoft Windows biztonsági rendszer. Támogatjuk a legtöbb Windows-verziók (XP, a vége 64 bites Windows 8.1), több mint bármely más anti-malware program. Nem számít, milyen a rendszer, akkor mindig a avast!

Scan betölteni az operációs rendszert. avast Free PC egyedi vizsgálatok és kezelés technológia indítani a Windows, amely lehetővé teszi, hogy azonosítsa a fenyegetést rendszerindítás nélkül az operációs rendszer magja, amely mélyen rejtett magukat a vadonban a számítógép fájlrendszert.

Auto Sandbox (autosandbox). avast Free beépített automatikus sandbox, amely lehetővé teszi, hogy futni ismeretlen programok egy virtuális környezetben anélkül, hogy az operációs rendszer fájljait. Kimutatása malware nem mindig ad egyértelmű eredményre. De a „automatizált sandbox” Avast felhasználó egy win-win helyzet - a homokozóban automatikusan érzékeli a gyanús alkalmazásokat kínál a felhasználóknak, hogy futtatni őket biztonságos virtuális környezetben. A felhasználó számára biztosított három lehetősége van: a fájl futtatására egy virtuális környezetben „sandbox”, vagy ez nem az alkalmazás futtatásához egyáltalán. „Ha egy alkalmazás veszélyes, a virtuális gép leáll, és a felhasználó a gép biztonságos. Ha biztonságos, azt, hogy hamis riasztás ki van zárva.

Cloud fájl hírnevét pontszámot (FileRep). Automatikusan szétválogatja a telepített alkalmazásokat a veszély és a biztonság. Ez használ felhő adatbázis-alkalmazás, amely több milliárd végrehajtható a szervereken tárolt fájlok Avast laboratórium.

Interface avast! Free Antivirus lokalizálódik a magyar nyelvet.

Avast! Free Antivirus - ingyenes antivírus avast ingyenes kémprogram-védelmet nyújtanak a rootkitek valós időben. -E a fenti anti-vírus megoldás optimális a felhasználó számára? Végtére is, a piacon szabad megoldások nem sok alternatíva.

- Vírus- és kémprogramvédelem kernel
- Elleni védelem a rootkitek valós idejű
- bázis avast'is! közösségi IQ
- Vizsgálati módszerek behatolók nem védett hálózatokon
- Intelligens ellenőrző avast! Intelligens szkenner
- Intelligens frissítés vírus adatbázisok avast
- Auto / játékmód
- A kijelző egy fájlrendszert (nyilvántartja a fájlokat és programokat a számítógépen valós időben)
- E-mail képernyő (monitor és ellenőriz minden bejövő és kimenő forgalmat programok e-mailben)
- Web képernyőt (elemezze minden műveletet, amikor meglátogatja webhelyek és előznie még mielőtt észre a böngésző)
- Képernyő P2P (sávok fájlcserélő programot, töltse le a legtöbb, semlegesítő minden kockázat)
- A kijelző az online beszélgetések (elfogja az összes letöltés a szoftver azonnali üzenetküldés, és ellenőrzi azokat a vírusokat)
- Tűzfal (monitorok hálózati tevékenységet, és blokkolja a vírusok, amelyek megpróbálják megfertőzni a rendszert web-en)
- Képernyő viselkedés (a rendszer figyeli a gyanús műveletek)
- Script képernyő (felfogja az összes szkriptet A rendszerben végrehajtott)
A frissített második antivírus avast! Free Antivirus tartalmaz egy új modult avast! WebRep, amely lehetővé teszi, hogy a minősítés minden hírnevét a felkeresett webhelyek Ön és az internetes keresési eredményeket. A modul be van építve a böngésző, így megtekintheti a alapján valós időben.

Ennyit lehet olvasni a honlapon a gyártó. Úgy tűnik, ez nem egy rossz vírus elleni védelem otthoni PC-n. De a gyakorlatban az ellenkezőjét. Avast - „szita”, azaz, hogy áthaladjon önmagában veszélyes szoftverek, ami biztonsági kockázatot jelent a számítógép számára. Elég gyakran, miután Avast is fel kell kezelni egy számítógépes vírus. Egy másik eset a beteg gyógyítására:

A program célja nem az, hogy véglegesen védelme elérhető számítógép. A számítógépen a kezelés végére programot el kell távolítani a merevlemezt, és helyébe az antivírus valós idejű védelmet.