Az aszkorbinsav a haj, a savak

Az aszkorbinsav a haj, a savak

Ahhoz, hogy egy bizonyos idő, hogy nem minden nő tudja, hogy a haj szüksége van vitaminokra. Életkörülmények, a hiba, amit gyakran végzik jelentős változások a haj, amelyben komolyan mérlegelje fektetve őket. Mik ezek a körülmények?A hosszabb ideig tartó meleg éghajlaton, etetés baba, terhesség, súlyos és tartós betegség, súlyos stressz és a szorongás - ez nem a teljes lista tényezők, amelyek befolyásolják a haj. Ebben az összefüggésben lehet a változás a szerkezet, indítsa ritkuló haj, kiesnek, split a tippeket, és elveszíti a csillogás. Minden tapasztalt szakember, akinek a nő készül ilyen esetekben a határozott válasz: vitaminok nélkülözhetetlenek a haj.

Nem sokan tudják, hogy mindenekelőtt az aszkorbinsav hasznos haj. érinti nem csak a nők, hanem a férfiak felét. Ezért tudja az összes előnyös tulajdonságait aszkorbinsav, ami pozitív hatással van a haj.

A hasznos aszkorbinsav

A C-vitamin, amely aszkorbinsav, szükséges a haj, de mint a többi vitamint, különösen a B csoport néven ismert, hogy sok, az utolsó felelős állandó szőrnövekedés, a selymes és fényes. Sőt, ezek hiánya befolyásolja az állam a szervezet egésze, ami a depresszió, a stressz. Ennek eredményeként, a fejbőr és a haj kiszárad tűnik inhomogén zsír: zsír a gyökerek és a tippeket - száraz és törékeny.Helyreállítani ezekben az esetekben szükség van, és a C-vitamin - szabályozza a tevékenységét a hajszálerek, hogy a kínálat minden egyes hajszál. Nem kell, hogy csökkentse a szerepe ennek a vitamin, mert mikrokeringési rendellenességek okoznak szörnyű probléma - hajhullás. Ez a legveszélyesebb tünete, minden nő, hanem a veszteség fényét vagy zsírosság. Alatt elhúzódó egyensúlyhiányt által kiváltott hibák a munka a hajszálerek, kieshet hajtincseket ép, ez lehetséges, és a teljes kopaszság.

Az aszkorbinsav, mint már említettük, hasznos a férfiak. Valójában, amikor az emberek elkezdtek kopaszodik, majd elkezdett kellő időben történő kezelés a C-vitamin képes indítani a funkciót a hajhagymákat, és ezáltal a hajnövekedést serkentik.

kérelem

Használata aszkorbinsav, hogy javítsa a haj állapota, azt sugallja, hogy erre a célra a vitaminok kapszula. Találd meg lehet szinte minden gyógyszertárban, és vannak, összehasonlítva számos hajápolási termékek, nagyon olcsó.

Közvetlen felhasználás aszkorbinsav magában foglalja annak hígításban (természetes formában is jobb, ha nem használja) a jármű (sampon, kondicionáló), amelyek segítségével rendesen. Csak meg kell dobni néhány csepp sampon, ennek eredményeként a sav táplálják a hajat helyreállítja az állapotuk, és megakadályozzák veszteség. Meg kell csak figyelembe kell venni, hogy a termelés a vitamin sampon tett minden mosás a hajad, de nem az egész üveg sampon egyszerre, mivel a levegő elpusztítja a C-vitamin