Basic Férfi hibák - hogyan megismerkedni a lány az interneten érintkezik és az osztálytársak -

Igen, hallottam, olvasni és mit kell megismerkedni az interneten - ez rossz, ez a vesztesek, vesztesek, a fékek és tagjai a párt „United tartozik.”

De itt van, amit találtam. Elegendő tegyen egy csepp esze humor és a kitartást, a konkrét mondatok, hogy vizsgálja meg, amely kitölti a következő esti és éjszakai utazók, gyönyörű lányok.Most abban a helyzetben választott válsz.

Biztos vagyok benne, ha kap hozzáférést a titkos módszerek és technológiák társkereső oldalak, akkor azt a szépségek nem csak osztja, hogy a honlap a tömegből, és várom, hogy találkozzunk.

Természetesen, ha arról van szó, a kérdés: Hogyan kell írni a lányok oldalak, így láthatják, hogy én különleges, és kidobják a többiekkel akar beszélni velem?

Azt fogja mondani, részletesen, és mutassa meg például, hogyan kell elcsábítani egy csomó nagyon sok szép lányok az internet segítségével.

„Olvassa el a módszer feliratkozás ingyenes hírlevél és ingyenesen megkapja anyagok”
Több mint 30 nagy tanulságokat, hogy hogyan kell elcsábítani a lányok garantáltan gyorsan tüntesse fel a nevét és egy érvényes e-mail, és kattints a „Get Access!”

A küldő, mondom részletesen titkait egy internetes csábítás és ad egy csomó üzenet sablonok, ami nélkül nehéz lesz bejárható a többiekkel, és csábítani egy csomó nagyon szép és állapotát a lányok.

Major hibák srácok társkereső oldalak:

De ami a legrosszabb, hogy a nagy részét ezek az üzenetek nem kell válaszolni.

Miért történik ez? Hogy minden ember nem? Is alkalmazhatnak más megközelítést, és keresse meg azokat a lányokat, akik regisztráltak a hosszú idő, és így esett a lista alján, vagy éppen ellenkezőleg, akik hamarosan már megvan a profilja, és nem vetették alá tömeges támadás a többiek?

Talán. De ez a stratégia nem hoz garantált a siker, és ami a legfontosabb - akkor kell figyelmen kívül hagyni a legcsinosabb lányok és magas státuszt.
És dolgozzanak ki, vagy nem túl népszerű a lányok, illetve a versenyt a többi srác a jogot, hogy csak 322. ember, aki írt neki egy üzenetet.

Tehát mi a hiba, hogy sok srácok, hogy a nők miért nem reagálnak az üzeneteket?

Ebben a cikkben fogok beszélni az „alap férfi hibákat.” akik 99% -a fiúk, és valószínűleg beismerni. Lehetséges, hogy a cikk elolvasása után, akkor a béke egy jobb és szebb, és a tisztességes emberek ott már nem lesz a kisebbség, mint a feketék.

Ha egy nap van egy vágy, hogy biztosítsa az emberi butaság és a kicsinyesség, visszacsévélt egy társkereső oldalon női formában, paszta a fotó egy gyönyörű lány, egy egyszerű történet magáról. Akkor nagyon meglepődött, amikor olvassa a beérkező üzeneteket.

Milyen lány srácok levelet?

Itt van néhány hasonló posztot, és egyformán banális bókokat, kérdéseket és javaslatokat (ez az eset, legyünk barátok, barátokkal találkozni, sokat tettek a bókokat, kérdezni, hogy mit csinál az oldalon, stb.) Néhány kínál, hogy megfeleljen hamarosan (nagyon jó, ha az ilyen ajánlatok egyenesen a 40 bírálók). A legmerészebb is küldhet képeket izmos. és kínál gyors, hogy szerelmes vagy valami hasonló próbálja szégyen a lány jelenik meg az oldalon.

Miután „nagyon gazdag” fantázia csak Rákacsintás;)


Hogy minden úgy néz ki?

Victor ma 14:35
Hello baby! Ismerkedés? Megmutatom, hogyan kell egy igazi férfi!Denis ma 15:21
Jó napot kívánok.
Szeretnék beszélni veled. Azt javaslom, hogy kezd gyűrű, jól, vagy csak azért, hogy lássa, van egy vágy?

Alex ma 13:30
Gyönyörű fotók. Mi olyan szép ma este?!

Sanka ma 17:15
Helló, gyönyörű! Félelmetes megjelenés! találkozni?!

Vladimir ma 15:43
Üdvözlet! Van egy ilyen kedves lány egyedül? Meg kell kijavítani;)

Timur ma 01:49
Alszom és álmodsz rólam, istennő? Megkérdezhetem, hogy kímélj meg ma este?

Lecn ma 02:22
Mmmmmmmmmmmmmmmmmm! Yum! Szeretem ezeket;) Este találkozunk?

Max ma 03:28
hello ... tudod, én vagyok szinte biztos, hogy van proignoriruesh, mert nincs kép, de még mindig remélem, hogy ma van a nap, és a válasz ... .zavtra dobja ki egy fotót, ígérem ...... .Nem ellen Socialize?))))) )

Serzh ma 04:01
Nincs vágy, hogy beszéljen, hogy tovább vizsgálja?


Azt hiszem, mindent, amit olvas fenti néz ki, nagyon meggyőző, és részt vesz a teremtés női profilok egy a sok online társkereső oldalak.
Ha jön magad, látva megerősítését korlátozások és tompaság, a túlnyomó többsége a fiúk, vissza a cikket, és folytatni fogjuk.


Azért jöttek, hogy az érzékek? Kb. Mi továbbra is.


A legtöbb férfi próbálja átadni a valós élet értelme társkereső oldalak. Banális „Hi. Jól nézel ki. Hogy érzi magát? „- egy kört valahol a klub, és ha van egy héja, ő értékelni fogja.

De ez a megközelítés, hogy a hálózat nem működik!

Gyönyörű lány minden nap kap száz egyformán banális és unalmas üzenetét. Fizikailag lehetetlen 253 bejövő üzenetek a következő témában: „Hello hogy vagy te, vagy ismerkedjen” találja, hogy pontosan a tiéd, és úgy gondolja, „How do you do”, hogy felfedje a teljességet egyéniségét és személyiségét. A legvalószínűbb, éppen ellenkezőleg - az egyes vonzó személyiség, hogy menjen egy mappát a hangzatos cím: „feketelista”, amely érkezik majd a többi ember, aki írta, amit vagy küld egy képet a karaktereket.

Mindannyian tudjuk, hogy a rendszeres fiúk egyáltalán nem kíván tartani egy hosszú beszélgetés a helyszínen, és azonnal hozza az igazi hölgy. Mi az értelme ennek a fecsegés? Végtére is, a fő célja a találkozó.

De a lényeg éppen az, hogy gondolt a többi srác, aki írta ezt a lányt egy üzenetet. Következésképpen, a legtöbb közülük próbálja húzni az igazi, vagy az egyik két üzenetet.

... És nincs esélye.

A legfontosabb dolog! Az online csábítás -, akkor nem lehet, mint azok a fickók, akik írni a barátnőd. Akkor meglepni egy nő, ha adsz neki megérteni, hogy szeretné elindítani vele egy kis beszélgetésre, és jobban megismerni. Kiválasztása a taktikát a viselkedés, akkor emelkedik ki a többi fiúk, akik szeretnék, hogy vonja vissza a lehető leghamarabb, hogy az igazi lány.

Mi fog adni? Ha úgy dönt, hogy a fék?

Nem, és nem kell. Adsz neki megérteni, hogy nem olyan éhes, mint a többi ember, és a választás itt nem egyedül csinálni. Játszunk vele legalább egyenlő, a többiek sztélé és lezuhanyozott a bókokat, „könyörgött” beleegyezését a találkozóra.

a) ha a megjelenése fotómodell nemzetközi fényes magazin.

b) Ha már megtanulta a módszer az online társkereső.


De azt az esetet, hogy sem A., sem B nem. Az egyetlen lehetőség, hogy látható és hogyan fog kitűnjön a tömegből - ez ajánlani neki „elindítani” egy lenyűgöző párbeszéd.


III. Hiánya kitartás.

Kitartás és kitartás (nem tévesztendő össze a megszállottság) - egy nagyon fontos minőségi a cél elérése érdekében. Velük, akkor van egy nagy előnye a versenytársakkal szemben, nemcsak a hálózat, hanem az életben. Lányok hihetetlenül hízelgő, amikor keresni és nyerni, akkor is, ha nem rendelkezik a modell úgy néz ki, srácok.

Kitartás - olyan fontos érv, hogy az egyik legnagyobb részlege minták és technikák szentelt neki.


Bemutatására és értékelésére, olvassa el az alábbi:

Lány keres egy szép lélek és a test az ember.


Ez egy nagyon szép lány.

Most már tudja, a három alapvető hibákat, amelyek miatt a lányok figyelmen kívül szinte az összes üzenet jön nekik,

Számoltam őket körülbelül 15.

Természetesen kíváncsi, „De hogyan kell? Hogyan írjunk a helyszínen, hogy kitűnjön a szürke arctalan tömeg, a lányok rájöttem, hogy különleges és várta a találkozót, hogy engem? "


Mondom, és mutassa meg például, hogyan kell elcsábítani a lányok, és hogyan lehet, hogy egy csomó regény vagy szeretője minden nap. Mit kell dönteni magad.

Én egy projekt Hogyan ismerkedés az interneten. ami egyértelmű iránymutatások és ajánlások az átmenetet egy teljesen új szintű kommunikáció az ellenkező nemű és a személyes növekedés, és fontos az életben.

Ha még nem regisztrált egy ingyenes hírlevelünkre, amelyben elmondtam néhány titkok és technikák, hogy meg tudná verni riválisait, és nyerjen egy csomó finom lányok.

Akkor csináld, majd hagyja el a beszámolót.