Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

Mint tudják, az utolsó építési szakaszban - építése a tető. Elvégzése után ezt a munkát, a legtöbb fejlesztő nem tervezi, hogy vegyenek részt a burkolat az épület, de hiába. Bejelentési Tető deszkázat egy viszonylag egyszerű folyamat, amely nem csak pozitív hatással van az egész hasznos élettartama a szerkezet, hanem védi a padlástérben a nemkívánatos szomszédok az arcát rágcsálók és madarak. Fényszórók tökéletesen kiegészíti az épületet, és hogy ez egy kifinomult megjelenés.kinevezés túlnyúló

Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

A fő cél az eresz van a kerítés a külső fal a káros légköri csapadék és erős szél széllökések. Ezért, mielőtt az erekció ezeket az elemeket kell érteni az árnyalatok az éghajlati zónában. Például Magyarország egyes területein vastagságú hótakaró télen eléri pár méter, míg mások nem éri el a tíz centiméter.

Eresz ne legyen nagy, különben ez vezet a pusztulástól. Ha ez az elem nem sikerül, a következő áldozat lesz a fő fal, és a mögötte, és a tető.

Mint látható, a párkány egy fontos része az egész épület, így a készülék nem tudja megmenteni őket. Szintén a védő tulajdonságainak díszlécek burkolható speciális elemek, nevezetesen soffits. Céljuk a bejelentést alján az eresz és nyeregtetős túlnyúló, hogy megvédje a tetőtérben a nem kívánt vendégeket.

Az eszköz párkányok

Eaves rész egy tetőfedő felületű, szemben a külső fal. Az építőiparban, csak két módon lehet létrehozni ezt az elemet. Az első a legegyszerűbb. Ez hozza létre függetlenül rögzítéséről szarufák a mauerlat. Ahhoz, hogy hajtsák végre a második módszer a szarufák töltött speciális elemeket, amelyek őket terjeszteni, ami párkányra. Egyszerű párkány lényegében jellemzi az erejét és erős szél nem hoz létre egy fless.

Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

Mint azt már tudja orom és eresz nagyon fontos része az épület, de a legfontosabb az első. Jellemzően, a túlnyúlások elérheti az összes méter hosszú, de nem adnak szükség ilyen paraméterek, így az optimális érték tartományban van 50 és 60 cm. Túlnyúlás nyeregtetős van elrendezve a következőképpen:

 • Ridge gerenda felszabadul a falon a kívánt hosszra
 • Szerelési párhuzamosan hajtjuk végre a táblák az azonos hosszúságú
 • Kölcsönöz nagyobb esztétikai elem az első és az utolsó elem megfeszül pánt és az élek igazítva rajtuk

Harmonizációra van szükség, ha azt szeretné, hogy ne csak sima párkány, hanem tervezi, hogy hüvelyébe a reflektorok. Az előkészítő szakaszban, mérni a hosszát a kapott túlnyúló és fenntartva a szükséges számú hullámkarton. Meg kell jegyezni, hogy az optimális hossza a párkány és eresz az épület előtt függ a feladatokat, a felemelkedését és elhelyezésére. A mai napig van egy speciális asztalt, amelyen kiválaszthatja a paramétereket az eresz.

Az eszköz elem lehet, mint a párkány formájában vágott fűrészáru deszka és fém profilok. Ha csak nem tudja eldönteni, hogy ezt, akkor a válasz a kérdésre, hogyan fogsz varrni tető túlnyúlása? Most elmondom neked, hogyan egység.

Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

Az eresz a tető a hullámkarton. Megtestesülései a készülék

Párkány profilozott fémlemez lehet létrehozni csak két technikát:

 1. Telepítés lapokból készült szarufák túlnyúlik a határoló falak. Ezt a technikát kell tekinteni a legnépszerűbb és leghatékonyabb, ha a tető síkja nem egy meredek lejtőn
 2. A nagyobb lejtésű tetőnél speciális rámpák vízszintes vezetékek, rendezett egyik szélén a tábla, a másik pedig a szarufák


Nem számít, milyen módszert használ a bőr, ne feledje, hogy meg kell, hogy a reflektorok a falra merőlegesen az épület. Most azt akarom, hogy összefoglalja egy pár árnyalatok információ az egyes túlnyúló.

eresz

EAVE az a része, a tetőfelület, hogy túlnyúlik a kerülete a falak, és védi a homlokzat a negatív hatásokat a csapadék. Érdemes megjegyezni, hogy ez a túlnyúlás jelen van minden típusú tetők, kivéve a csípő.

Ahhoz, hogy hozzon létre egy párkány párkány szükséges, hogy kiadja a csapágyelemek, csatolt alján a szarufák. Nagyon gyakran, ezek az elemek, amelyek önmagukban, amikor obreshetochnye táblák egymásra tetején párazáró. A nagyobb megbízhatóság a léc van szerelve tábla, melyik lesz az alapja a szerelési rajta a reflektorfénybe, és ebben az esetben a lemezes szerkezet.

oromfal túlnyúlás

Ahogy már láttuk gables túlnyúlás található a szemközti oldalon az épület, és védi az oromzat azonos fenyegetések formájában csapadék. Ezek segítségével létrehozott kiálló elemek ládákat. Mellesleg, a tapasztalt tetőfedők nem tanácsos létrehozni túlnyúló kevesebb, mint 0,5 méter, mivel a ferde eső nedvesség csökkenni fog a falon. Része a fejlesztők hallgatta ezt a tanácsot, de még mindig nem teljesen, mert a probléma megoldására találták ki Egy elem kanca. Ezek segítségével növelheti a szarufák az optimális hosszát.

Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

Az alján a párkány nem különbözik az előzőtől, következésképpen a trim végre ugyanazon elveket.

létrehozása szellőztetés

Mielőtt szegély eresz deszkázat létrehozásához szükséges valamennyi feltétel a természetes szellőzést. Mint azt már tudja a reflektorok található az eresz és nyeregtetős túlnyúló, de csak az első levegő furat található. Ez a speciális nyílások méretei által számított egy egyszerű képlet, ami szükséges, hogy ismerjük a területet a földi és oszd el 300 A kapott érték a magasság a levegő lyukakat. Ezeket a lyukakat kell helyezni a kerületük mentén az eresz, hogy minden fél tudta végezzen szél szellőztetés.

Tetőtér szellőzés egy nagyon fontos része a fémből készült tetők, mert különböznek a képesség, hogy összegyűjtse a kondenzvíz.

Ha a szoba nagyon párás, és a légtömeg nem kering, azt mondhatjuk teljes bizonyossággal, hogy néhány éven belül, annak ellenére, hogy minden óvintézkedést, penész jelenik meg a faelemek a tető rendszer, valamint a fém kezd korrodálódik.

Amellett, hogy a tetőtérben szellőztetés szükséges, hogy gondoskodjon a szellőzés a tetőfedő pite. Ezért a telepítés után a hőszigetelő lapok rajtuk feküdt sínek, amely létrehoz egy légréteg. By the way, ha kondenzációs kezd felhalmozódni a szigetelés, ez már szárítás nem segít, ezért ezt a létesítmény a legnagyobb felelősség.

Bizonyos esetekben a természetes szellőzés nem elegendő, és szükség van, hogy újra vesz egy speciális eszköz, az úgynevezett diffúzorok és a légterelők. Ezeket úgy tervezték, mesterséges szellőztetés helyiségek miatt a nyomáskülönbség. Az ilyen elemek úgy vannak elrendezve a legfelső része a tető. Az összeg vett megfontolások 1 darab 25 négyzetméter, de kell a minimális mennyiségű 2 db.

Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis

Tokjába tető karnisek padlók

Az építőipari piacon, akkor a kötőanyag a tető nagyon sok, de néha meg kell hüvelyébe, hogy kéznél van, ez így sokkal gazdaságosabb. Befejező eresz deszkázat ilyen esetben. Ez az anyag képes átvinni nagy terhelések, saját védelmét és a vonzó megjelenés, azonban javítható festéssel vagy más díszítő elemek.

Az előnyök egy profilos lemez, mint egy tartóléc lehet tulajdonítható, hogy a következő elemeket tartalmazza:

 • A relatív olcsóság
 • egyszerű telepítés
 • Hatalmas anyag kiválasztása
 • Nagy élettartam
 • Jó erőt és stabilitást
 • Egyszerűség szolgáltatás

Tehát, nézzük meg, hogyan kell végezni a telepítés az anyag a tető túlnyúlása.

Ha figyelembe vesszük, hogy a perforált soffits, testük apró lyukak, amelyeken keresztül friss levegő jut a padlástérben, de ez történik egy monolitikus padlóburkolat? Ez nagyon egyszerű. Szellőző csatornák úgy érhetők el, kisebb hiányosságok. Persze, egy ilyen bejelentés nem áll ki a szépség, hanem a funkcionalitás lesz jó latni.

Annak ellenére, hogy a tető szegély és kevésbé olcsó anyagokból, a legtöbb fejlesztő még mindig nem adta fel az igazi reflektorfénybe. A legvalószínűbb ennek oka az, hogy az emberek használják, hogy profilos a helyén (kerítések, burkolatok, stb), de nem a helyén a bevonó termék, amely egyfajta káva. Ha nem tudja elképzelni a megjelenés az anyag, akkor össze lehet hasonlítani a híres iparvágány.

Az önálló bejelentés eresz lesz szüksége a következő árnyalatokat:

 • Mivel a rögzítő anyagok legjobb használni csavarok
 • A kapcsolattartó pontok között a profilos lemez és a falak meg a homlokfelület és a bárban. Csatolása az első előfordulása a hullámlemez és a tető hevederek előlap
 • Bejelentési kell helyezni a falhoz pontosan 90 fokban

Bejelentési tető túlnyúlás nem csak a hozzáférés hívatlan vendég, és csökkenti a páratartalmat a szobában, hanem szolgálhat kiváló befejezését. Hála a gazdag választékát spotlámpák, kiválaszthatja az anyagot érdekli, és töltse ki a design érdekes színek.

 • Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis
 • Bejelentési Bent tető hogyan szegély az eresz a tető, befejező karnis