Cikk - hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány - egy mágikus mágnes

Vannak esetek, amikor szeretne megismerkedni a lány gyorsan. Például, ha tudjuk, hogy 2 perc után ez lesz a baráti társaság, és meg kell, hogy fejest ugrik.Cikk - hogyan lehet gyorsan megismerkedni a lány - egy mágikus mágnes

Vagy talán egyszerűen csak kényelmetlenül érzi magát az első kommunikáció a szépség és gyorsan szeretne befejezni.

Bármi is volt, fontos tudni, hogy milyen gyorsan megy, és találkozik egy lánnyal.

Érvek és ellenérvek az online társkereső

Előnyök a sebesség-társkereső egy lány csak kettő.

  1. időmegtakarítás;
  2. lehetőséget, hogy elkerülje annak látómezőt, ha a kommunikációt okoz félelmet, vagy egy kis kellemetlenséget.

De a hátránya ...

Mielőtt megtanulják, hogyan kell gyorsan megismerkedni a lány, értékeli őket.

Általában a hosszabb ismeretség, annál könnyebb kérni egy lány egy randira. Az ismerős vele akkor lehetősége van arra, hogy megmutassa néhány tulajdonságát. Ezen kívül, a már nem megy át ismerős, annál jobban emlékszik rád.

Ha szeretné használni csak egy gyors bevezetése, akkor én kész vagyok az a tény, hogy ez eltart egy emlékeztető rád. Valld be, ez nem túl jó, ha még azután is a választ a SMS „Ki ez?”, Még mindig nem tudja, vagy akár figyelmen kívül hagyni.

Ezen kívül van egy nagy a valószínűsége, hogy ez a szám lesz viszont a „hideg”. Jellemzően ezek a számok a lányok ritkán vezetnek szex. A többé-kevésbé csinos lányok nagyon gyakran találkozunk. És az esélye, hogy ő fog emlékezni rád is (főleg, ha egy egyszerű megközelítés) hajlamos a minimum.

Azt méltatta a hátránya, és továbbra is szeretné tudni a választ erre a kérdésre? Aztán ott van a →

Módszerek a gyors társkereső nők

A legjobb módja, hogy gyorsan megismerkedni a lány - a normatív megközelítés. Nem igényel tőled minden kreatív: nem kell, hogy jöjjön fel a kontextus kifejezések társkereső vagy megy át a fejemben a lehetséges minták az első mondatok.

Te csak megközelíteni, és bejelentette szándékát: „Hello. Én sietek, de tetszett neked, és szeretném újra látni. I-hez seychasobmenyatsya szoba és később beszélünk. " Amely tartalmazza ezt a kifejezést?Kiejtésével, akkor tájékoztatja a lány, hogy tetszett. És mit akar látni. Megjegyzés az „Szeretném újra látni,” mutasd meg magas rangú. Csak a magas rangú férfiak bátran ki szándékaikat formájában „akarok”.

A következő módon az online társkereső - ad neki egy virágot. Kevés férfi képes ilyen. Sőt, hogy virágot csak akkor fogadják el azokat a lányokat, akikkel találkozott legalább egyszer. És akkor ... nos, a teljes szakadás valamennyi ötleteket társkereső.

Adhat neki egy rózsát a betét, amit csinálni vele (ha ismeri egy kávézó). A hatás természetesen nem olyan erős, mint az élő virág, de ez még mindig lehetséges, hogy megismerje és így tovább. Figyelmeztetés: nem adnak egy rózsát szalvéták lány az utcán, vagy ő lesz hiszed kifejezetten keresi áldozatát.

By the way, emlékszem meséltem hátrányait online társkereső? Tehát nem kell alkalmazni ezt a módszert.

A következő módon - hagyott névjegykártya

A legtöbb megbízhatatlan minden szempontból, mert így neki egy névjegykártyát, akkor adja át a kezdeményezést a kezében. A lány egy kezdeményezés egy hívás - ez képtelenség.

Természetesen egy ilyen folyamat zajlik. Például ha egy üzletember, akinek nagyon kevés idő. És akkor minden attól függ, az általános benyomás, hogy hagyja, valamint a szépség a névjegykártyák. De ha van legalább 1 perc szabad ideje, akkor a legjobb, hogy kihasználják a jogalkotási folyamatban.

Hogyan kell kezelni a „következmények” az online társkereső

És annak érdekében, hogy csökkentsék a hibaszázalék minimálisra, akkor használja az alábbi szabályokat.

Sokkal hosszabb, mint a „hosszú” társkereső. Az a tény, hogy ő nem tudja, a korai szakaszában, ahogy jött rá minden szempontból ideális ábrázolások. Nem zavarja, hogy pazarolja a drága időt, hogy megfeleljen az ismeretlen fiúk (kivéve, ha sikerül neki intrika).

Szabály №2. Hát ez Melegítsük

Ennek lényege szabály az, hogy meg kell, hogy meleg neki az üzenetet, mielőtt a hívást. Flörtölni vele SMS-ben, vicc, válaszoljon 2-szer hosszabb, mint ez, ne válaszoljon minden beszédeire, stb

Elég, még az egyszerű levelezés később egy hívást, és meghívja őt egy találkozóra.

Szabály №3. Jól működik „hideg” számok

Nem szükséges, hogy távolítsa el a lányok szoba, ha nem veszi a telefont, és nem válaszolt. Ez mindig lehetséges létrehozása érdekében, és hogy meghívja őt a találkozóra.

Írhatsz neki a következő SMS-t:

A következő egyszerű irányelveket, és akkor ismerkedhetsz a lányok nagyon gyorsan. Csak ne próbálja meg használni a gyors szerelem gyakran. Először is, ez nem tanácsos. És másodszor, a jövőben meg kell, hogy több erőfeszítést létrehozása érdekében, mint ha megpróbálta ezt úgy társkereső.

Ezeket az eredményeket értek el a legsikeresebb résztvevő. Ott lesz képes, hogy elérje őket függ módszereket használ, személyes elkötelezettség és a kemény munka.

Numo Media Ltd. 11 Rosemont Road, Hampstead, London, Anglia, NW3 6 ng