Öngyilkos viselkedés - okai, tünetei és kezelése

öngyilkos magatartás

Az öngyilkosság (öngyilkossággal) egy halál természetes okok, az általa okozott magának postadavshy a kár abból a célból saját élete (fulladás, nyitható erek, lőtt sebek, esések, mérgezés). Befejezetlen öngyilkosság, azaz okoz semmilyen kárt maga céljára saját élete, de megszakadt, vagy nem, az úgynevezett suitsindent.Lehetséges okok az öngyilkos magatartás

Vannak bizonyos helyzetek, amelyekben az öngyilkosság kockázata igen magas. Vázlatosan lehet megkülönböztetni kockázati csoportok, akik hajlamosak az öngyilkosságra. Ezek:

- A túlélő a pszicho-emocionális sokk (megtévesztette a házastárs, családtag halála).
- Bárki megsebesült annak következtében, betegség vagy sérülés, amely befolyásolja egészségét.
- Az alkohol és a drog, vagy bármilyen más függőség.
- A betegek 40 évnél idősebb vagy szenvedő szív- és érrendszeri betegségek.
- A betegeket a meglévő mentális betegségek (depresszió, öngyilkossági viselkedés, vagy a korábban suitsindenty, skizofrénia vagy egyéb betegségek megszakításához vezet agyi funkció).
- Nők az első néhány hónapban a szülés után (az úgynevezett szülés utáni pszichózis, egy nő szenvedett stressz szülés közben és az ő agyi aktivitás működik a rossz irányba).

Öngyilkos magatartás alakul rendellenességek az agyalapi mirigy, hiperprolaktinémia, hipofízis adenoma. A bizonyos gyógyszerek használata növeli a valószínűségét az öngyilkosság. Mint általában, olyan gyógyszerek neurológiai rendellenességek kezelésére (neurotrop gyógyszerek), azonban ez a mellékhatás előfordulhat még a gyomor-bél szerek, amely előírja, azonnali eltörlését gyógyszereket.

Lehetséges tünetek az öngyilkos magatartás

Mi a teendő, ha még mindig a barátja, családtagja vagy barátja volt hasonló helyzetben, és azt veszi észre jelei furcsa viselkedés? Tudnia kell, hogy van 2 féle öngyilkos viselkedés, az igaz és a hamis.

Shantazhno- demonstratív vagy hamis jellemző leginkább a tizenévesek vagy ember rabja pszichoaktív anyagok (alkohol, drog). A helyzet körül, hogy az adatok a személy folytat bármilyen célra (a pénz megszerzése vagy más anyagi javak), és így vonzzák magukra a figyelmet, jogszabály útján zsarolás. Például: „Ha nem ad pénzt egy italra, megölöm magam”, vagy „te nem szeretsz engem, én meg fog halni.” Egyes esetekben még a színház és hitelesen ábrázolja az öngyilkosság. Lehet kissé csökkentette a vénák és próbál akasztani magát, de úgy, hogy minden észrevették, általában csinálni nyíltan, kísérje ezt a műveletet viharos érzelmek, művészi. Ha eléri a legkeresettebb kapnak pénzügyi támogatást vagy egy szeretett ember, akkor ezeket a lépéseket meg lehet ismételni, mert a zsaroló tett pozitív hatással. Ezek öngyilkos betegek jelentenek kisebb veszélyt jelentenek önmagukra, mert nem elrejteni a szándék, hanem éppen ellenkezőleg, ezek azt mutatják, megpróbál ő. A veszély abban rejlik csak az a tény, hogy egy brutális baleset akkor is teljes öngyilkosság, ha közben ez a teljesítmény nem jött, és nem szakította meg a rokonok halálos. Nagyon fontos ebben a helyzetben, hogy a helyes döntést, és azonnal megy az orvoshoz.

Amikor bármely jelének kimutatását az öngyilkos magatartás a személy azonnal forduljon orvoshoz, még akkor is, ha a beteg nem kíván keressünk segítséget. Törekednünk kell arra, hogy vizsgálja meg a dolgokat a jegyzetek, naplók, rajzok, minden, ami annak tudható be, a bizonyíték arra, hogy egy személy öngyilkossági beállítva. A jövőben ez segít jelölje meg egy olyan intézményben, mint a pszichiátriai vagy hívja a különleges mentő a ház, amely teljesíteni a beteg a cél, hogy a kórházban vagy a helyi pszichiáter.

Meg kell, hogy egy őszinte beszélgetés egy férfi a beszélgetést figyelj, de tartózkodjon értékeli a viselkedését. Próbálj meg nem, hogy összpontosítson a hiányosságokat az egyén, és amennyire lehetséges, az ő eredményeit és sikereit. Ügyeljen a beszélgetés után, hogy tájékoztassa a rokonok és barátok egy lehetséges öngyilkos. Megpróbálja meggyőzni a férfit, hogy konverzió szakellátás.

Nagyon ritka esetekben, amikor a betegek azonosítására magukat „rossz ötletek.” Define gondolta öngyilkos, a baj, mert ha minden már javára döntött az életfenntartó, nagyon kis valószínűséggel öngyógyítás az orvoshoz.

Az immobilizált életmód, a helytelen táplálkozás, a kevés lelkesedéssel, érzékenység, sírás, érzések, általában bármilyen depresszió tünetei már egy banális ürügy arra, hogy segítséget kérni. Ha bármilyen okból nincs módja, hogy egy pszichiáter, akkor kérjen segítséget más háziorvosok. Minden az orvosok illetékesek a kérdés az öngyilkos magatartás, és képes lesz, hogy gyorsan azonosítani ezeket a jeleket, ha van ilyen. Az egészségügyben, megéri annyi figyelmet, mint az öngyilkosság életét követelik a fiatal és ép emberek.

Kórházba egy közintézmény nem túl nehéz. Öngyilkossági gondolatok jelzi a sürgősségi kórházi. alkalmazása során bármely egészségügyi intézményt a betegek közvetlenül profil, akkor írok egy áttétel, vagy akár szállítható mentők.

Milyen vizsgálatokat kell mennie gyanúja öngyilkos magatartás

Advance nem kell készülni kórházi vagy bármilyen teszteket megvizsgálta a kórházban. Általános szabály, hogy a teljes vérkép, vizeletvizsgálat, EKG, a megfelelő tesztek a HIV és hepatitis, néha a betegek mennek ilyen vizsgálatok, mint MRI vagy CT. Az ilyen költséges vizsgálatokra van szükség, hogy zárja ki agydaganat, agyvérzés, szívroham. Mindezek a betegségek kiváltó depresszió tünetei és az öngyilkos viselkedés. A sikeres és eredményes kezelés szükséges kiemelni az okok, elsősorban a tünetek.Orvosok megpróbálja megakadályozni, és ne öngyilkosságot, így késedelem nélkül lépjenek. Az ilyen emberek, akik egyértelmű fenyegetést jelent a maguk készítette pszichiátriai kórházakban, speciális kórházak, ahol a betegek felügyelet alatt éjjel-nappal, a velük dolgozó pszichológus, pszichiáter, neurológus, ha szükséges, a terapeuta és gyógytornász. A kezelés komplex, kezelést a megfelelően jóváhagyott állami előírásoknak. Leggyakrabban, az alapvető gyógyszerek - ez az antidepresszánsok (amitriptillin), nyugtatók a benzodiazepin (Xanax, nitrazepám), altatók (zomiklon, szonáták), vitamin (B-vitamin, Mg), eszközöket, hogy javítsa az agyi véráramlást (piracetam), a kezelés , csoportos pszichoterápia, fizikoterápiás (elektromos, darsanval).

De még egy megerősített diagnózis kezelésére szolgáló gyógyszerek a bázis nélkül kapható a gyógyszertárban nem engednek szabadon. Amikor a beteg túlélte az akut fázis a betegség, és a fenntartó kezelés, mind a pszichotróp szereket adagolt kis részletekben felhalmozódásának megelőzésére a kívánt dózist az Bizottság egy lehetséges öngyilkosság. Minden gyógyszer hatásos anyagok, amelyek képesek befolyásolni az idegrendszer és az agy működését, így elfogadott csak vény, egy állandó korrekcióval dózis készítmények.

A veszélyes kezelése népi jogorvoslati és néhány közülük semmilyen körülmények között kell használni az összes lehetséges

Anélkül, hogy az orvos által felírt, ha kimutatható korai depresszió jeleit, érdektelenség és a látszólagos tétlenség vehet növényi drogok, amelyek magukban foglalják a bazsarózsa, a galagonya, macskagyökér, Leonurus. Ezt fel lehet használni, mint az alkoholtartalmú tinktúrák és tabletta formájában (fitorelaks, alfobazol). Óvatosan kezelje galagonya, mivel lelassítja a szívfrekvenciát és csökkenti a vérnyomást.

Táplálkozási szokásait és életmódját a gyors fellendüléshez

Nagyon jó hangulat stimuláló koffein (kávé vagy koffeintartalmú italok), fekete csokoládé vagy kakaó tartalmaznak magnéziumot, elvégzésében részt vevő az ingerület, a banán és a óra - anyagok, amelyek részt vesznek a fejlesztés a triptofán aminosav, az utóbbi eredő metabolikus folyamatokat képes javítja a hangulatot.

Öngyilkos viselkedés - okai, tünetei és kezelése

Az öngyilkosság megelőzése és az öngyilkos viselkedés

Megelőző intézkedések közé tartozik minden sport őrület, a növekedés az emberi tevékenység, amely hozzájárul a normalizálására hangulat, bővíteni a kört ismerősök, így elvonja a gondolatok lehetséges öngyilkosság. A teljes éjszakai alvást, marad a nappal, tápláló étel.

Figyelmes, barátságos hozzáállása család és a barátok, részt vesznek az élet öngyilkos az embereket - ez egy hatalmas lépés a szabadításában. Meg kell mutatnunk, hogy ő szeretett, és utak, és hogy minden rendben lesz.

Miután mentesítés, az alapellátásban dolgozó orvosok, hogy továbbra is aktívan figyelemmel kíséri a sorsát a beteg, akkor is, ha a beteg nem veszi figyelembe a meghívást, hogy egy orvos, keresse fel őt otthon. Emberekkel dolgozni hajlamosak öngyilkosságot igaz, hogy nagyon munkaigényes folyamat, amelyben, mint általában, fel kell venni a rokonok, az emberek a ismeretségi köröm és az orvosok.

Lehetséges szövődmények az öngyilkos magatartás

Alkalmazása nyilatkozat súlyos sérülések, vágások, a nyelőcső sérülés, és veseműködési zavar, a máj mérgezés esetén, törések, a nyaki csigolyák poveshaniyah, súlyosan megsérült egy esés a magasból - ez egy lista, hogy mit lehet kapni, ha megpróbál öngyilkos. Ezek a betegek nem csak akkor kell a pszichiátriai kezelés, hanem a rehabilitáció a szomatikus kórházak helyreállítása érdekében az egészségre. Chance fogyatékosság eredő sérülések egy öngyilkossági kísérlet. És a legfontosabb szövődménye, természetesen, a személy halála.

Legyen figyelmes, hogy szeretteit, minden a kezedben.

Orvos psihiar Kondratenko NA

Azt 27y.o.! Nem is olyan régen vettem Interrupt terhesség miatt kórképek a gyermek! És a srác, akitől teherbe estem bsnachalo megígérte, hogy feleségül dogovrilsya a családommal a most elhagyott engem! Ez az első gyermeke volt! Félek Szégyellem előtt szüleimet! Rendben anyámról van anyja, de mielőtt apja Szégyellem! Úgy érzem, egy rongyot senkinek sem kellenek szeretném befejezni mindent öngyilkosság, csak az anyám aggódj! és egy kézzel ő valójában egy testvérpár! azt akarom, hogy a bátyám a mennyben! nagymértékben hiányzik neki, ha ő él mindez nem történt volna meg, „ő szenvedett volna senki bántani ! nagyon szomorú vagyok, nem akarok enni, inni, vagy bármi x OFDM, ezen belül üres! Aki szeretne, hogy nem mond semmit nem segít! Gondol én mindent előre önmagában nem akar élni, mint egy darab áll a torokban, mindezt olyan alacsony! Nem akartam ezt az életet! Csak mint a boldogság! próbálok harcolni ki a legjobb, hogy nem működik!

Azt olvastam, hogy ha nem alszik 2 éjszaka egy sorban, egy percre, majd depresszió visszavonulás navsegda.Ne tudom, hogy ez igaz-e vagy net.Tozhe néha poseschaeyut mindenféle gondolatok, de bejutni a hurok. Nem a szülők lyubili.A meg egyáltalán, a tanács suitsidnikam-pom ogite kinek rosszabb, mint te-to-a gyermek hospice, amely ragaszkodik az élethez. vagy talál megnyugtató szavakat a szüleihez.

Son felakasztotta magát 30 éves, hála Istennek, otthon voltam, és sikerült csökkenteni a vontatókötél a nyaka körül. Ki ez a psihonevr.dispa nsere és nem akar semmit. Szakemberek mondja meg, hogyan kell folytatni, hogy kezelje őt, hogy visszatérjen a normális zhiz? Nem

Az emberek valamit. Mi van itt más. Szegény te. Akkor nézd meg a hajléktalanok, nézd Afrikában. Most már nagyon rossz. Te ül a számítógép otthon, meleg, jól táplált és ápolt, és azt mondják, hogy minden rossz - ez egy show, csak egy módja annak, hogy felhívja magára a figyelmet. Higgy a világon vannak olyan emberek, akik ténylegesen rosszabb, mint te, és tényleg nem volt kiút. de nem adja fel (nézd meg ite Paralimpia - karok nélkül, lábak nélkül, nyomorékok -, és nem adja fel), és akkor nyafogás rongyok és kérni, hogy kár!

Én csak 40 agyvérzést, depressziós lett, a férjem nem bírta, és balra, a legfiatalabb mindössze 2 év. Összekapcsolódik a pszichológus antidepresszánsokat szedett, igyekszem nagyon ismét lesz egy teljes emberi lény, de ez nem túl jó. Nagyon fél a megfelelő intézkedéseket.

Ki vagy te, valami, hogy a saját életét. A probléma az, hormonok. Te hormon öröm 00 y. Csak antidepressiant s nem segít. Szüksége van egy átfogó megközelítés. A gyógyszeres kezelés, a pszichológusok nem ostovatsya házat. Keressen magának egy hobbi nem nehéz, hogy a támogatást a család és a barátok. Suitsiz-betegség. Kérjük neotpuskayuschego kezét, beszélni robymi, minden azt mondják, mindannyian emberek. Mi, hogy csak az öröm, barátok. Nem tudjuk, és a nehéz időkben is. Ne légy félénk. Szeresd magad, az életed. Ne hagyja, hogy a gonosz meghódítani téged. Mondjuk, élni akar!

Én 17 a barátom 22 tapasztaltam sokk életemben pasim felakasztották Iza veszekedések, és amit még mindig fájt anyja lelkét halott apa brosil.mne most ez az álom egy sokk nem tud aludni szörnyű levette a kötelet azonnal látta, gyorsan levágta a kötelet levegőt tettem hívjon mentőt ő szivattyúzott valahol szívesen ő akkor azt mondta, hogy ez az egész már vártam, amíg meg rozbudish rám, és mi vagyunk azon a napon kell ITI a buszon, hogy engem ki, és ő most sumashetshy agy nem halott tudtam az agy minden vporyatki milyen tüneteket továbbra velem trashno azt mondta, hogy minden és felnőttek félt, és én nem rozterelas imádom.

Hogy az élet viszont egy pillanat alatt. Csak tegnap voltál egészséges, szép, készült tervek a jövőre nézve. És az egyik csak kell kutatni rájössz, hogy nincs egészségügyi pokolba. Egy második, harmadik. A legrosszabb, ha beszélünk veszélyt másoknak. Nem lehet a kapcsolat. Mit szólsz hozzá? - Drágám, sajnálom, annyira - most már.
Továbbra is a hazugság vagy elfogadni.
Boldogság a sötétben

Hülyeség. Most már csak az orvosok még nem rendelkeztem. Dátum beállítása, mindent előkészített, a lényeg az utolsó pillanatban nem gyáva.