Csemperagasztás a padlón és a falakon saját kezűleg számlálás folyamat, habarcs

Nincs szükség, hogy törekedjen a szolgáltatás drága mesterek lerakásához csempe. A helyes megközelítés és előkészítés, akkor a lehető legkisebb költséggel bélés. Figyelembe véve a átlagára csempe lerakás, a megtakarítás jelentős lehet. Szükséges, hogy szigorúan tartsák be a szabályokat, ha azt feltételezzük, burkolólapot a kezüket, hogy a végeredmény az volt a legvonzóbb, funkcionális és tartós. Így burkolás következő lépéseket foglalja magában: 1. felület előkészítése (képező csatoló, vakolás a falak);
 2. jelölést az első soros kapcsolás és a telepítés a támogatási korlátozók
 3. szóló első sorban vagy több sor többirányú jelölés;
 4. töltés az egész tér zökkenőmentes csempe;
 5. vágás és burkolólapot, hogy töltse ki a fennmaradó területeken;
 6. fugázás (fugázó).

Eszközök csempével

A szerszám szükséges felület előkészítés függően választjuk a szükséges műveleteket, és munkavégzés technológiákat. Közvetlenül szóló szüksége a következő:

 • simítóval, egy simítóval, simító, gumi spatula, a szint a kis (30-40 cm), az átlagos szint (60-80 cm), függővonal, egy gumikalapács, egy tartály a megoldást. Azokon a helyeken, ahol az egész cserép nem hazudik, arra van szükség, hogy csökkentsék és vágott, ezt az igényt: Csempe (mechanikus vagy elektromos), fogó vagy drót vágó, egy nagy tűt fájl vagy csiszolópapírral, bolgár.

Számolja az anyag mennyisége!

Annak érdekében, hogy megfelelően értékelje a szükséges számú csempe kell nem csak vymeryat kvadratúra- Homlokzatburkolati, hanem megbecsülni a mozaikok száma is darabokra vágjuk. Mindez összetettségétől függ a falak és a padló és az esetleges akadályok jelenlétét formájában kimeneti csövek, szögek, előrejelzések a falon, stb Körülbelül vége becsült száma négyzetméter újabb cserép elegendő anyagmozgató két sor mentén két szomszédos fal.

a legjobb, ha használni speciális ragasztók ragasztás csempe. Különösen vonatkozik néző fürdőszobában és a konyhában, ahol a használni kívánt vízálló készítményeket. Különösen, hogy a megfelelő felület előkészítése az oldat áramlási minimális, és a költség a tojásrakás jelentősen csökkent.

Csemperagasztás a padlón és a falakon saját kezűleg számlálás folyamat, habarcs

1. lépés: a felület előkészítése

A csempézett felület tökéletesen sík és szilárd felületre kell készíteni pontosan. Semmilyen esetben nem hivatkozhat arra a tényre, hogy a kis dudorok a padlón vagy a falon lehet zárni egy nagyobb mennyiségű oldat alatt a lapban. Kvalitatív eredmények csak úgy lehet elérni, ha az összes anyag forgalomba egyenletesen kicsiny ragasztóréteg.

Mielőtt szóló padlólapok kell képezniük döntetlen. A fürdőszoba és a WC szükségszerűen alakult ki a vízszigetelő réteg. A esztrich végezhető megszáradni. és a nedves módszerrel, azért, hogy megfelelő technológiákat. A legjobb, ha fektetőhabarcsok betonalapra, azaz a nedves esztrich. Amikor cseréli a régi bevonatot, az teljesen lebontották. és vízszintes felületen cementhabarcs.

A Stone csempe fali csempe, meg kell megszabadulni a régi járda és vakolt falak opcionális megerősítése rács. Ezt a legegyszerűbben a használata világítótornyok. A gitt nem szükséges, valamint elérni egy tökéletesen sima felületet, ez a ronthatják a tapadást a ragasztó.

Bontott összes lambéria, burkolatok az ajtóban és küszöbök. Előkészített felületre feltétlenül meg kell tisztítani a portól, szennyeződéstől és alapozott.

Ha biztos benne, a megbízhatóság a régi burkoló, vagy csak időt szeretnének megtakarítani - nézd meg a cserép csere nélküli technológia eltávolítja a meglévő bevonat. De minden esetben, az ilyen gyakorlat csak alkalmas megrögzött naplopók.

2. lépés jelölés és szerelése hordozók

Csemperagasztás a padlón és a falakon saját kezűleg számlálás folyamat, habarcs

kiviteli alakok szabálytalan útburkoló a padlón

Mielőtt szóló a szükséges készíteni az elrendezés és a megálló az első sorban, melyik lesz az a burkolólapok.

A legalján a rögzített műanyag sarok, vagy lécek amely épít az első sorban. Segítségével egy függőleges vonalat húzunk, hogy ellenőrizzék a függőleges helyzetbe a telepítés. Abban az esetben, több színű csempe vagy mozaik különböző típusú kiszerelésben legjobb mark marks a telepítés helyén kívüli tömeges csempe.

Egy vonalat húz, hogy megvédje a szélén az első sor lapjait. Jelölt hely csempe, amelyek eltérnek a nagy részét a formáció mintát. Fektetése padlólapok indul a távoli sarokban. Meg kell, ha szükséges, mozgassa a helyét az első lap a bejárat került darab fragmentum nélkül vágás. A számítások figyelembe veszik nem csak a méret a csempe, de a különbség a kettő között.

3. lépés: fektetése zökkenőmentes csempe

Csemperagasztás a padlón és a falakon saját kezűleg számlálás folyamat, habarcs

hagyományos minták csempe munka

Miután elkészítettük az elrendezés és a tájolást, elkezdhetjük csomagolásban. Erre a csemperagasztó megoldást alkalmazzák a fal egy fogazott simítóval vastagságúra fogak mélységét. Csempe első támaszkodik a támogatást, vagy a keresztek az alján, akkor meg kell, hogy gondosan tegye a lapokat a kezüket a megoldást. Nem szükséges, hogy nyomja le. Enyhén fordult a cserép tengely enyhén, eléri a maximális tapadást a termék oldatához.

Ne feledje, hogy elvenni a felszínen a csempe lerakása után a megoldás már nehéz lesz, ezért azonnal dobja meg, amennyire csak lehetséges-e. Csak akkor mozgassa kissé oldalra. Ellenőrizze a telepítést hűség legyen a minden irányban vízszintesen tekintetében a már becsomagolt sorokat. Ha azt szeretnénk, hogy elmélyítse több csempe gumikalapáccsal. A sarkok található tic megfelelés hiányosságok. Ezután folytassa a további telepítést.Ne erősen nyomja le a lap, hogy a szélei meg a megoldást. Minden rések között kell lennie, mint a tiszta. Ezt követően habarcs fogják használni, ami megakadályozza a nedvesség bejutását a csempék és a szennyeződés, és így az esztétikai megjelenését a teljes felületen.

Amikor a kéz már tele a megoldás alkalmazható a stacking lapban több alkalommal. Így felosztást követően az oldat csempekályhát helyére kis körkörös mozdulatokkal, és leül a megoldás. Majd gyorsan oszlik keresztek résekbe és a szinten vannak nyomva különböző irányokba mindez sorozat, illesztése egy olyan általános szinten.

Amikor befejezte az első sor a legjobb, hogy várjon, amíg a ragasztó alatta általában megragadja. Ezt követően sokkal könnyebb lesz, hogy feküdt a csempe a fal mellé. Fontos megjegyezni, hogy ha a lerakás után a következő sorozat úgy döntött, hogy egy kis szünetet a munka, győződjön meg róla, eltávolítjuk a teljes megoldás nem az csempe, és a széleket. Ha ez nem történik meg, és ez elszáradt, szükség van, mielőtt forgácsolás fagyasztott oldat, amely hatással lesz a kötés szilárdsága már lerakott lapok. Szintén eltávolítjuk a felesleges oldatot nak, hogy marad a telepítés vágott lapok.

4. lépés: Töltsük meg a fennmaradó területek

Megállapító az egész teret, amely felhasználja az egész tábla, akkor elkezd vágás a hiányzó darabokat, és a telepítést. Vágott lehet kerámia és üveg vágó, de jobb, hogy egy kézi szerszámgépek vagy elektromos csempe vágó, szélsőséges esetekben, jöjjön fel, és a bolgár. A legújabb verzió a sok por, ezért metszés legjobb módja a szabadban. Jelölés csempe készült véve hézag minden oldalon.

Csemperagasztás a padlón és a falakon saját kezűleg számlálás folyamat, habarcs

5. lépés: Grout (Planer)

Miután a teljes berendezés a csempe a fal vagy padló várni kell a szárítás a ragasztó oldat. Ezt követően eltávolították keresztezésével a csempe, és tette fugázó varratok. Használhatja a fugázás cementbázisú, szilikon vagy epoxi. Válassza ki a megfelelő habarcs az első helyen alapul színben a kiválasztott lefedettség. Jellemzőinek megfelelően, nem különböznek egymástól, kivéve az eljárás előállítására és alkalmazására. Cement habarcs amelyek száraz formában, és fel kell hígítani felhasználás előtt vízzel. Szilikon és epoxi fugázó értékesítik használatra kész lezárt csomagolásban.

Mielőtt fugázó szükség, hogy teljesen tiszta a felület a cserép és az ízületek között. Ez jobb, hogy egy porszívó erre a célra. Ezt követően, ha a szilikon vagy epoxi fugázó kerámia élek további beillesztett szalaggal. Ha ez nem történik meg, akkor a szárított keveréket lesz nehéz letisztítani a felület egy mázas cserépre.

Továbbá, egy gumi spatula, viszünk fel a varrás és egy kis mennyiségű habarcs befelé kényszerül. Helyezzünk egy gumi spatula szerte a varrat, és lebonyolítása megnyomásával rajta, eltávolítjuk a felesleges. A varrás egy kicsit mélyebbre, és összehasonlítjuk.

Vegye ki a szalaggal, és a maradványait habarcs legyen, miután teljesen száraz. Megtisztítása és mosása után a teljes csempézett felület lehet tekinteni, mint a munka befejeződött.

Megjegyzés: Ugyanezt a módszert végezzük hidegburkolás. A különbségek csak részben árnyalatok módszerek vágás csempe.

Egy kicsit a vágás csempe

Gyakorlatilag nincs munka csempézés nem fogja megtenni anélkül, hogy a metszést. Lehetőség van, hogy készítsen a különböző módon: a üvegvágót a modern szerszámgépek gyémánt vágókorong. Ha egy kézi szerszám, a folyamat hasonlít a vágás az üveg. Ebben az esetben a vágókorong hajtjuk vonal által jelölés oldalán a csempe. Ezt követően kerül sor leselejtezték. Padlólapok masszívabb és nem kapcsolja ki szépen csiszolt üveg vágó. Minden típusú cserép osztott kerék egy lényegesen nagyobb átmérőjű, 1,6 cm alkotnak egy mély bevágás.

Például, úgy a kiviteli alakja vágás mechanikus megmunkálással cserép:

 1. Ilyen lapka egy platform forgalomba burkolólapok korlátozók amelyen sorban lévő jelzéseket. Ez megkönnyíti a folyamat vágás több csempék azonos méretű. Testre szabható vezetőket a szükséges távolságot a tervezett vágási vonalat esett a vonal közepén az eszköz.
 2. A felső részén a szerszám fut két sín kocsi látva egy vágókorong, és a hajtogatási felfekvési melynek szirmai vannak elrendezve szögben egymáshoz, és egy kart. Csap kocsit a túlsó szélén magunkat. Helyezi a kereket, hogy a szélén a cserép és erőteljesen végzett felületén a vágási vonal mentén.
 3. Ezt követően, a hangsúly a kocsi található a középső rész és egy enyhe nyomással készült számú csempe.


Komplex nyomaték válik egyenes szegmens és nem átlósan, mint egy félkör alakú kivágások formájában vagy több ívek a kimeneti vezetékek megkerülje piacok vagy a kilépő víz csövek. A jelen esetben az üvegezett oldalán a tervezett alakja a vágás, és a sort gondosan kell végezni Vágókerék kézi csempe. Ez után lehet harapni darab a felesleges része a csempe, amíg csak a szükséges részt alakját. A kapott éle fog derülni meglehetősen egyenetlen, hogy megoldja ezt a problémát, egy fájl vagy csiszolópapírral.

Segítségével a teljes részét a villamos gép, amit el kell távolítani egy forró lapon, amíg markup vékony csíkokra vágjuk, harapások, élnél úgy, összehasonlítva egy fájl.

hasznos tippeket

 • Nos, ha a hossza több csempe fér nélkül vágás meg. Ha nem, akkor van szükség, hogy kiszorítsa számos rakodási, hogy az utolsó cserép volt ép. Abban az esetben, ha ez a maradó hézagot igényelnek fragmens hossza 1-2 cm, számos további eltolódott ahhoz, hogy tegye darabokat szélesebb mentén két széle. Ez szükségtelenné teszi a munkaigényes vágási keskeny csík a csempe.
 • Ugyanez vonatkozik az elrendezés beállítási sorozat, főleg amikor szóló végzik, hogy ne a mennyezet, és egy bizonyos szintet, például gyakran megállapított csempe a konyhában. Meg kell terjeszteni a sorozat úgy, hogy egy első alsó sora alakított darab, és a tetején az egész lapban. Fektetése jobban kezdeni az egész csempe, így növelve az eredeti tartórúd a kívánt szintre.
 • A burkolás a folyosón a legjobb, töltsék a tér végig a hosszú falakat, így a középső vagy az egyik szélén egy rés egy cserép. Kötelező, ha ez szükséges alkalmazni jelölő vonal érdekében, hogy ne veszítse, és nem a maradék nyílást keskenyebb, mint a csempe.
 • Ha különböző kiviteli stack egy alak építésére vagy a csempe különböző színű kérik, hogy kijelölje a helyét eltérő gyűrű formájában vagy az irányt kiürülését. Gyakran használunk az elkülönítő, egyedi burkolólapokból átlósan alkotnak egy minta segítségével a eloszlása ​​ízületek. Ebben az esetben az a hely, a telepítést a vágott lapka legjobb bal kitölteni az utolsó körben.
 • Mindenképpen olvassa el a használati használt csemperagasztó. Néhány kiviteli alak bevonása párásítás csempe felületén telepítése előtt azt egy réteg a ragasztó oldat alkalmazott a falra.

Üdvözlünk! segítenek megérteni, hogy jobb vásárolni kiegyenlítése szóló csempe, majd az internet sok mindent kínál ... ..plitka a falon 20x30, 30x30 padlólapok ... .nuzhno választani keresztek (amely mérete a legjobb), az ékeket és csempe szintező rendszer ...

Alapvetően azt vártam, hogy burkolólapot sokkal nehezebb feladat, különösen a női kezek két ember. hogy lényegesen egyszerűbb az egész cserép cikkben. de igyekeztünk tenni „vrazbezhku”, amely állítólag megtörtént. Kár, hogy a cikk nem található korábban, mert nagyon nehézségeket azáltal másik tévedés: kiderült egy kicsit túl sokat, hogy nyomja meg a csempe, hogy már játszott különleges megoldást. Természetesen igyekszünk kijavítani, de egyértelmű a csempe néhol rendkívül nehéz volt. Ezért gondosan olvassa a tételt, és próbálja elkerülni az ilyen hibákat, ami lehetővé tette rám. Ezen túlmenően, a lapok minden esetben, a megoldás abban rejlik, „normális”, horpadás ne legyen, akkor nem az edzőteremben.
A legtöbb mondhatjuk, ha azt akarjuk, hogy valami olyan igazán szép, akkor meg kell tenni óvatosan, ez elég kemény munka, ha nem ez az első alkalom, és még bizonyos mértékig a kreatív, a lényeg, csak azért, hogy minden erőfeszítést és a szorgalom, ami a padlóburkolatot, amennyire csak lehetséges igazított nyilatkozat és a lakhatás. Ezen keresztül a cikket, és a tapasztalat a múlt hibáiból, tettem az ország kiváló fürdőszobában!

Mielőtt burkolólapot győződjön meg arról, hogy az azonos méretű. Gyártók a csempe tűréssel legfeljebb 5 mm. Ha lehetséges, rendezni és csomagolja plitku.Na gyakran érdemes több egy és hat. Hogy elrejtse a különbség méretei és görbületi csempe segítségével ékek kereszttel az ízületek. Ez is jobb választani nem szóló „varrat varrat”, és a kiterjesztése a padló formájában számos tégla falazat.