Grand Theft Auto V

Grand Theft Auto V

Azok számára, akik először vásárolt Grand Theft Auto V PC-n. Xbox One. Xbox 360-on PlayStation 4 és a PlayStation 3 mindig lesz néhány olyan kérdést érintő multiplayer GTA Online. Alább látható a gyakran ismételt kérdéseket és részletes válaszokat rájuk.GTA 5 és GTA Online pillanatnyilag csak az Xbox 360 és PlayStation 3 végén az évben jelenik meg a számítógépen, Xbox One és a PlayStation 4.

Hogyan kezd el játszani a GTA Online?

Hogyan hozzunk létre három vagy több karakter?

Ezen a ponton, akkor létrehozhat csak kettő. A legvalószínűbb, hogy a jövőben, a játékosok képesek lesznek arra, hogy további rések létrehozása karakterek valódi pénzért.

Lesz GTA Online játékosok az Xbox 360 és PlayStation 3 együtt játszani?

Nem, ez nem lehetséges a közeljövőben ezeken a platformokon nem jelenik meg (ez vonatkozik a PlayStation 4-re és Xbox 360).

Hogyan kell megnyitni a menüt az interakció?

Tartsuk lenyomva a kiválasztás / vissza gomb a geimpade.

Mi a passzív mód a GTA Online?

Amikor a passzív módban, a többi játékos nem lesz képes lőni, vagy felrobbantani téged, de akkor szabadon mozoghat a gép képes megölni egy tompa vagy lövés, amint a kocsiba.

Hol lehet vásárolni egy autót a GTA Online?

Hogyan biztosítsuk egy autó?

Ha már van egy garázs, akkor csak meg kell vezetni, hogy kap eltérített egy autó, van a rendszer automatikusan telepíti a tracker (fontos, hogy az autók nem voltak első osztályú), ha a garázsban még, menjen a legközelebbi boltba, ahol telepítése tracker egy bizonyos összeget. Ott lehet beállítani a teljes lefedettség feléledésre a robbanás.

Az autóm felrobbant, hogyan lehet ez?

Ehhez az autó kell biztosítással a címtárban fog mutatni Mors Kölcsönös Biztosító - hívja fel a biztosítási és visszaállítja autók egy bizonyos összeget. Auto jelenik meg, vagy a garázsban, vagy a parkoló közelében Mors kölcsönös Seeds szalon.

Hogyan dobja fegyvert vagy lőszert?

Mi lenne dobjon egy fegyvert, meg kell, hogy tartsa meg az Y (Xbox), vagy háromszög (PlayStation) a képernyőn választott fegyverek.

Nem lehet eladni egy autót drága $ 50,000.

Ha ez a jel, ha próbál eladni egy autót, akkor valószínű, hogy a szuperautó egy katalógust Legendary Motorsport helyszínen, hogy megvásárolta a frissítés előtt 1,07, a frissítés után akkor most autót értékesített.

Hogyan blokkolja a többi játékos hozzáférést az autómat?

Menü kölcsönhatás okozza a kiválasztáshoz / hátán a geimpada - hozzáférés a járművet.

Hogyan változtassuk meg a számokat az autó?IFruit szoftvert telepíteni a mobil eszközön elérhető iOS, Android és Windows Phone.
FONTOS: Az a szám akkor változtatni csak egyszer!

Milyen gyakran lehet eladni autók LS Customs?

Ha egy játék nap, vagy 48 perc alatt valós időben.

Hol találok egy listát a lakások, hogy lehet kapni?

Hogyan megy le a kötelet a helikopter Merriweather?

Ha rendelni a kiürítést a helikopter Merriweather, megérkezett a cél, akkor menj le a drótkötelek tartja a tér (PlayStation) vagy X (Xbox).

Miért nem tudok venni egy házat / garázs is van elég pénz?

Az összeget kell át a bank, akkor meg lehet vásárolni ingatlant.

Tud vásárolni 2 vagy több ház / garázs?

Igen, frissítse 1,14, a lehetőséget, volt, most is a tulajdonos az ingatlan 2. Ez lehet például egy garázs és lakás vele.

Hogyan kell eladni egy lakást / garázs a GTA Online?

Ha vásárol egy új tulajdonság - akkor automatikusan eladni a régi és az összeg az értékesítés ellensúlyozza a költségek egy új, jellemzően 50%, a régi ingatlan értékét.

Hogyan kell hívni a sztriptíz egy lakást?

Ehhez meg kell látogatni egy sztriptízbárba, és elfogadja Privat tánc, majd töltse ki a skála a sztriptíz szimpátia, ennek eredményeként akkor adjunk hozzá egy számot a névjegyzék, akkor most már tudja, hogy hívja őt, és felkéri, hogy a lakásában.

Hogyan hívja a rendőrség, mentők vagy tűzoltók?

Hogyan meghívja barátait, hogy a lakás?

Otthon vagyok, hogy csípje select / vissza, és válassza ki a kívánt menüpontot.

Ahol ez lesz a helikopter / sík vásárlás után?

Hogyan távolítsa el a maszkot, mellény, sapka a GTA Online?

Tekintse interaktív menük tartja néhány másodpercig, majd a \ vissza gomb a geimpade, akkor megy a menüpontok.

Hogyan át pénzt egy másik játékos?

Bár ez a funkció ki van kapcsolva. Egyszerre csak pénzt az utolsó eset.

Miért a térképen nem beváltás autó?

Amikor elérte a kívánt szintet hívja Lester és azt mondják, hogy már elérhető az Ön támadás a kollektor autó, amely után a gép véletlenszerűen jelennek meg a térképen.

Hogyan rob banks a GTA Online?

Ezek a lehetőségek a játékban mégis, a fejlesztők ígérete adni ezt a képességet a közeljövőben.

Volt egy fehér sapkát és egy üzenet „megbízhatatlan játékos,” mi ez?

A pusztítás mások autók biztosított kapsz a cím egy megbízhatatlan lejátszó és ostoba sapka, az első alkalommal, amikor a „lock” egy-egy alkalommal ugyanazokkal a játékosokkal, a 2. vagy több éjszakára. Ez idő alatt, akkor nem megy a rendes ülés és játszani a barátaival (kivéve persze azokat is nincs cap).

Hogyan lehet törölni fotókat Snapmatic?

A játékban bemegy a szünet üzemmódban, akkor Galéria - törli a képet. Várja meg, amíg fotók feltöltése jelenik meg a törlés gombot.

Hogyan Törölt karakter GTA Online?

A játék nem egy lehetőség, és nem jelennek meg a közeljövőben, nyugodtan hozzon létre egy újat.

Hogyan ragaszkodnak terepjárókat?

Néhány dzsipek, karakterek ragaszkodnak az oldalán a jármű gomb megnyomásával 2-szer Y (Xbox), vagy egy háromszög (PlayStation)

Ahogy megfigyelés szalonka?

Mivel a menedéket send bal kiáll, tartsa őt - a cél jobbra a megfelelő helyre, így a karakter marad a menedéket, és ugyanabban az időben szállítani a tüzet.

Hogyan készítsünk egy tekercs?

A célja üzemmódban válassza az irányt a bal oldali kart, és nyomja meg a gombot folytatásban, a karakter teszi a tekercs, dobott le avtopritselivanie ellenség.

Elhagyva a fényszórók a GTA Online?

Kell hagyni az autót fut a gomb megnyomása közben, amint kilép, megfordul, és nyomja a kezét az autó, most már csak meg kell ülni a kocsiban. Indítsuk el, és kifelé, a fényszórók be vannak kapcsolva.

Mint jön ki a kocsiból, hogy hagyja el a kerék fordult?

Kérdezze meg barátját, hogy üljön a vezetőülés és forgassa a kormánykereket, ezen a ponton, zárolja a hozzáférést az autó.