Hajfesték Estel - a paletta és funkciók

Leggyakrabban a tekintélyes szépségszalonok a szakmai hajfesték Estelle. Ez valóban lehet nevezni mágikus festék, festék paletta haj Estelle tartalmaz 118 árnyalatok. Estelle festék csodákra képes a haj az ő tulajdona. Hair kap egy szép szín, és a haj sokkal elegánsabb. Sok mester borbélyok inkább dolgozni ezzel a festékkel, és az ügyfelek mindig örömmel.Hajfesték Estel - jellemzői

Tapasztalt szakemberek kiválasztott szükséges színárnyalat összekeverjük egymással, hogy készítsen egy egyedi képet. Festés előtt magában foglalja az összes tulajdonságait a haj, a festék megfelelően választjuk.

A híres szépségszalonok képzik, ha foglalkozó szakmai gyártó cégek Estelle, ez nem csak szakmai festék, hanem egy eszköz hajápolási termékek. Hair termékek egyénileg megválasztható, és a haj jobb.

Hajfesték Estel kapható krém, tulajdonságaik kíméletes a hajat és így stabil színt. A festék készítmény tartalmaz egy molekuláris rendszer Kes, a legfejlettebb képletek és a legjobb összetevőket. Ennek eredményeként, festés festék Estelle ad a haj fényes és egyedi színű, hosszú ideig tart, és kiküszöböli a szürke haj 100% -os.A szerkezet azt jelenti, aggodalom a haj belép a rendszerbe Vivant rendszer, komplex keratin és magkivonatokat zöld tea és a guarana, ez ad a haj rugalmasságát, és védi az alkalmazás során. Hair fejbőr jól hidratált segítségével egy ellátórendszer haj fényét természetes fényt.

Típusai hajfesték Estelle

A színpaletta haj Estelle bemutatott fényes és telített színek, akkor lehet keverni, hogy készítsen egy sokkal természetesebb színt.

Hajfesték Estelle jól alkalmazható a haj köszönhetően krémes állagú. Van oxigent Essex eltérő százalékot, ha szükséges, akkor összekeverjük a festék aránya 1: 1.

Hajfesték Estel - a paletta és funkciók
Hajfesték Estel paletta

Többek között sor Festék Estelle létezik:

  • Estel Delyuks (business class)
  • Estelle De luxe ezüst (100% ősz hajszínező)
  • Estelle Essex (midrange)
  • Sense de luxe (ammónia nélkül).

Magyar cég „Yunikosmetik” kifejlesztett egy új sort a festékek Estelle - Estel Professional. Hajfesték Estel különbözik a többi szín versenyképes ár és a gazdag palettát.