Hajfesték Estel Estel színpaletta, vélemények

Hajfesték Estel Estel színpaletta, vélemények
Felhívjuk a figyelmet, hogy a hajfestékek Estel Estel, színpaletta, amely egy tisztességes fajta és a professzionális minőséget.

A mai napig, kozmetikumok haj ESTEL nagy a kereslet, és megfelel a legszigorúbb nemzetközi szabványoknak. A kiváló termékminőség és viszonylag olcsó áron meg a magyar piacon rövid idő alatt szerzett vezető pozícióját, és megszerezte a szeretet és elismerés a fogyasztók.Ez a cég gyárt hajfesték otthoni ápolásra vagy profi, széles körben használják a szépség és fodrász szalonokban. Estel dolgozik 100%, a lényeg, hogy tudjuk, néhány árnyalatok.

Hajfesték Estel Estel színpaletta, vélemények

Meg kell olvasni:

Hajfesték Estel Estel, paletta

Kattints a képre a nagyításhoz a paletta

Hajfesték Estel Estel színpaletta, vélemények

Mert a szabadság művészeti mesterek, amely képes megoldani minden problémát, a színválaszték nagyon változatos, minden vevő.

Szakmai festék sor DE LUXE haj

Ez a sor tartalmazza a 134 árnyalat, amely lehetővé teszi számunkra, hogy megoldja minden kreatív feladat. Mivel a mix is ​​létrehozhatunk egy egyedi színt. A festéket viszünk fel a haj tökéletesen, egy puha és rugalmas textúra. A festés után a haj kiváló megjelenést. A haj lesz fényes és ápolt.

Féltartós tejszín hajfesték SENSE DE LUXE

Cream egy csábító árnyalatú élet. Ennek az az előnye a termék, hogy nem tartalmaz ammóniát. Amely lehetővé teszi a festése gyengéd a fejbőrt és a hajat. Ideális könnyű haját. Csak hajat ad káprázatos ragyogás.Krém Anti-Yellow hatása

Ezt a terméket használjuk, hogy semlegesítse a sárga árnyalatú haj. Ugyanakkor finoman azt ápolja a hajat, és ad nekik egy gyöngyházfényű ragyogás.

Szakmai tejszín 70-100% ősz haj DE LUXE SILVER

A termék 100% -os tökéletes szürke hajszínező. Haj, hogy egy mély és tartós ragyogó színek él. Krém nagyon könnyen használható. Ez egy univerzális recept főzés. A vonal áll 50 árnyalat minden ízlésnek és az életkor. Mint minden szín keveredik, könnyen és gyorsan alkalmazható, hogy a haj. Adva nekik ragyog, puha és ápolt megjelenést.

Essex krém tartós festés és intenzív alakformálás

Mivel a rendszer Vivant rendszer, a tartalom a készítményben a kivonat guarana és zöld tea magvak, keratin komplex haj tökéletesen védett az alkalmazás során szerez rugalmasságát, hidratálás és fényét. Shades tökéletesen össze kell keverni. Gyors és könnyen alkalmazható.

Cream hajfesték Estel Estel Essex, paletta, amely egy átgondolt és széles színskálát megoldására kreatív problémák borbély. A termék tartalmaz:

  1. Essex alap klasszikus színpaletta tervezett tartós festés és intenzív alakformálás;
  2. speciális világítás sorozat Essex S-OS, amely lehetővé teszi a hajat, hogy könnyítsen 4 árnyalatú egyidejű árnyékoló szín;
  3. mutatós vörös árnyalatok Essex Extra Piros, így a haj ultraintensivny, telített színek. Lehet elérni a 25% -kal erősebb, világos színű, mint a festés árnyalatok fő panel;
  4. őrült kreatív hangok Essex divat. Rózsaszín, lila, ibolya, sirenevye-
  5. Érdekes színárnyalat milirovanie Essex Lumen. Úgy fest haj intenzív világos árnyalatú tisztítás nélkül;
  6. korrektorok, használt hang rassvetleniya Essex helyes. És azt is, előállítására használt köztes árnyalatú szín számát.

Minden festékek Estel haj vonzó megjelenésű, jó szag és villódzó tartalmazhatnak pigmentet összetétele a festék, amely olyan légkört teremthet a maximális kényelem a mester és a kliens során a festési eljárás. Színes tartjuk tökéletesen és a haj kap az egészséges és ápolt megjelenést.

Estel festék ne csak a szépségszalonok, hanem egy közönséges vevő. Meg lehet vásárolni az online áruházak, valamint a szakmai boltban. Az ár tartományban 100-300 rubelt, így lehet vásárolni bárkinek.

Ki nem találkoznak a tinta, mint a rendkívül kicsi, megtalálható az interneten, festékkel véleménye haj Estel Estel. A legtöbb vélemény az interneten pozitívak. Alapvetően a dolgozók maguk ragadtatva szépségszalonok és fodrászok, amely leírja a kényelem és a minőség a festmény. És a legnagyobb plusz - ez a legszélesebb körű és egyszerű még egy kezdő paletta árnyalatai.

Vannak természetesen negatív visszacsatolás. Hajlok arra, hogy levelet kezdők, akik nem szeretik a kialakuló színt. Véleményünk szerint, ha úgy dönt, hogy egyszínű, akkor beszélje meg a fodrász. Ő minden bizonnyal az ő szakmai szemmel fogja meghatározni, amire szüksége van. Mondd meg a helyes arányokat az alkotórészek keveréséhez, hogy a megfelelő árnyalat az Ön számára.

Oldal 1 1 1