Hogy hívják azt a fekete kő - Online női magazin

DIAMOND - kő 8. napsütésben - egy nagyon erős, erős, táplálta
energia, napenergia, kő. ad
bizalom, kitölti az aura


tiszta életerő. nem ideális
Hold-típusú ember, erős, néhány
durva energia, elnyomja vékony
lelki szervezet Hold személy.
Mágikus hagyomány ajánlja állandó
Viselése gyémánt után a pórusokat, érettség,
nem korábban, mint 35 éve. Szinte nincs hatással az a személy, aki megvette - boldogságot ad az ember csak akkor öröklődik, mint egy ajándék, vagy keletkezik az elkötelezettség. Ragyogó, mint egy kabala kell viselni, hogy a beállítás nem befolyásolja a kő a bőrt. Elhozta a boldogság csak abban az esetben illeti meg a tulajdonos által öröklés őszinte módon. Szinte az összes híres gyémántok történetét, változékony és viharos. A szépség és a gyémánt értékét felkeltette kapzsiság: ezért a legenda a „átkozott ékszereket.” A kezét a bűncselekmények elleni kövezni. Ősidők óta - a hatalom jelképe és a magas társadalmi státusz, gazdagság, a bátorság, a hűség és az állandóság, szimbolizálja tisztaság és a tisztaság. Gondos szemlélődést teszi őt egy ember tisztánlátás.
Viselése elfogadható, hogy a mindenkori hatalom, és az emberek körülötte szép és kellemes.
Green Diamond védi az anyaságot.

Hegyikristály - tiszta kvarc - Amikor találgatás
és tisztánlátás, takarít alszik férfit
rémálmok, a gyűrű kiküszöböli a lehűlt
Nyaklánc növeli a tej
szoptató nők, alatt viselt vászon jobb
oldalán a has javítja a funkciója az epehólyag
buborék. fajok:

Fedő monokróm vagy laminált kvarc
viaszos fényű - kalcedon, achát, ónix.

Onyx meghatározó funkció jelenléte a különböző színű rétegek. Ezért azok közé kalcedon kvarc fajta (beleértve - néhány achát és karneol), és a különböző ásványi adalékanyag (pl - fúziós kalcedon, kvarc és opál) és márvány csíkos mintázat. Chalcedony ónix nagyon szilárd és következetes 6,5-7 fokozatú keménysége a Mohs-skálán.

Típusú színes ónix és

Onyx - többszínű kő. A színösszeállítás minden ilyen ásványok harmonikus, mint a természet megalkotta őket. A paletta ónix nagyon változatos, és magában foglalja a teljes színskála. Befolyásolja a színező szennyezések a szilícium-oxid, amelyből áll chalcedony, vas, klorid, vagy más elemek. A szélessége a szalagok függ a hőmérsékletet, amelyen volt egy eljárás azok kialakulását.

Észak-Afrikában, ez a szín képviseli a termékeny, életet adó föld és jótékony esőfelhők.

Keresztény és muzulmán papok viselnek fekete köpenyt, hogy elhatárolja magát minden világi dolgokat, és bizonyítani, hogy az Isten iránti odaadás.

Hogy hívják azt a fekete kő - Online női magazin

Egy áttetsző vagy átlátszó spinell határoló, mint a gyémánt, vagy az abból gyártott díszítőszegecs. A második típusú kezelés azért előnyös, mert a nagy ridegség a kristály nem teszi lehetővé a jobb szélén.Pearls természeténél átlátszatlan szerves kő. Ez az egyik legegyedibb alkotásai jellegű, ismert és tsenivsheesya emberiség ősidők óta.

Hogy hívják azt a fekete kő - Online női magazin
Fekete gyöngy sokkal kevésbé valószínű, mint mások, és ezek költsége több ezer dollárt egy kis gömb átmérője 10 mm.

Oroszországban, gyöngy ékszerek, használt, és a fejedelmek és az egyház miniszterek. A középkori Európában, ő használta őket egy par a gyémánt. Ma a sziget Tahiti fekete gyöngy egy múzeum, ahol a legértékesebb tárgyakat a történelem.

Fekete opál hívják nemes. A sok fajta az ásványi sötét színjátszó áttetsző kövek túlfolyó a legdrágább. Minél tisztább a spektrumot, és nagyobb számú szín a ragyogás, annál nagyobb a költség.

Cirkon - ez átlátszó kő egy nagyon fényes, ez a különböző színekben. Leggyakrabban, természetes cirkonokat talált sárga, sárgásbarna, narancs, barna és vörös, néha zöld, és színtelen.

Kék és színtelen cirkóniák, hogy széles körben használják jelenleg ékszerek, ez többnyire sziklás, kitéve a mesterséges égetés.

Cirkon színes fajták nevei: jácint - a színe barnás-sárga, világos fényű, Starlit - világoskék.

Egyes legendák szerint, a fiatal nők a gyűrű sárga cirkon, ez a veszély fenyeget, hogy szeretteik, és a férfiak - szeretői. De ugyanakkor ez a kő a remény és a változás. A kő elősegíti nyugodt, ki a depresszió és az unalom.

Ezek a kövek tartozik a kvarc csoport.

kvarc család képviseli ilyen nagy számú faj, mint egyetlen más családi ékszereket. kvarc faj lehet átlátszó vagy átlátszatlan, azaz sokféle színben.

Hegyikristály - tiszta, színtelen.

Milky kvarc - áttetsző, fehér.

Ametiszt - átlátszó lila.

Citrine - átlátszó, sárga.

Rose Quartz - áttetsző rózsaszín.

Aventurine kvarc - átlátszatlan, zöld vagy arany-barna csillámpelyhekre.

Jasper - egy hatalmas, sűrű, gyakran sávos vagy foltos szikla.

Füstkvarc - átlátszó szürke.

Kvarc macska szeme - egy áttetsző zöldes vagy barna színjátszás.

Kvarc Tiger Eye - aranybarna színjátszás.

Quartz Hawkeye - átlátszatlan zöld színjátszás.

Rutil Quartz - az úgynevezett „Venus Hair” vagy „nyilak Cupido” - egy tiszta, színtelen, tű-szerű zárványok rutil.

aventurin
Aventurine - átlátszatlan, áttetsző kvarc apró zárványok csillámot vérlemezkék hematit. A név származik az olasz „kaland” - ügyben.

Ne tévesszük össze a természetes kő Aventurine üveg utánzata aventurin, amely vélhetően először nyert esély, ha a réz reszelék esnek az olvadt üveg az egyik steklovaren Velence közelében.

A kis, kockára vágott ismert épület a Kába, nem lehet összehasonlítani felhőkarcoló magassága vagy kúriák szélessége, hanem a befolyását az emberiség történetében felbecsülhetetlen. Kába - az épület, amelyhez naponta szembe ötször szemében minden muszlim idején ima. Ez a helyzet több mint 1400 éven át a Mohamed próféta.

Hogy hívják azt a fekete kő - Online női magazin
Szerkezetében, gyakorlatilag átlátszó kő a kvarc család. Ezek a kövek nagyon hasonló obszidián, és ezek könnyen összetéveszthető egymással, mivel jellemzően könnyű áttetszőség. Megjelenésében néz ki, mint egy megkövesedett gyanta, így az emberek hívják Smolyak. Úgy véljük, hogy ez hozza a hatalom, és ezért a történelem gazdag minden lehetséges felhasználásra sátáni szertartások és vallási. Morion egy kő mesterek, bűvészek és varázslók. Ennek ellenére háttér, a kő gyakran használják a talizmán hranitelnogo.

jetstone

Nem meglepő, ha a szín a meditáció és energia széles körben használják - légkörét a nyugalom és a pihenés, ez lehetővé teszi, hogy merüljön a legmélyebb szinten.

Fekete színű védő, és nem csak azért, mert elrejti az igazi arcát, ahogy mondani szokás, hanem azért, mert elnyeli a környező színek és az energia, tekintet nélkül az úgynevezett, az arca.

Onyx. Pusztán Fekete Onyx egy igazi vadászat, mert leggyakrabban ez a kő a színes csík is. Boldog tulajdonosa a kő teljesen fekete számíthatnak sok lehetőséget, hogy Onyx nyitható személyesen.