Hogy nevetni nő, psihomedia

Amellett, hogy ezek a klasszikus férfi tulajdonságokat, mint a megbízhatóság és a fizikai erő az ár, a lányok és a humorérzék. Ezzel szemben ugyanezen izmok pumpálni ez a képesség nem olyan egyszerű, de semmit sem transzcendentális ebben sem. Wit lehet tanulni. Ez a cikk bemutatja néhány tipp, ami segít nektek, hogy a folyamat a párbeszéd a valós szex egy kis humor.Miért srácok rázzák a fejüket arra a kérdésre, „hogyan kell nevetni nő”? Mivel ez az egyik az egyszerű, de hatékony módszer, hogy hatni árusító nő. De a végső program, hogyan kell csinálni nem - mindenkinek megvan a saját szintjén „haladás”, az oktatás, a végén, a kilátás a nevetséges.

Vicces és viccesen hangzik - ez két teljesen különböző dolog. Természetellenes és mesterkéltség könnyen látható, még a leginkább kipróbált vicc. Fun nincs kész előre, keres egy jó ideig a beszélgetés, amelyben nem lehet helyezni. Ne írjon, amit nem igazán nem volt kiütés vulgáris viccek és történetek a kalandok a férfi társaságát. Annak ellenére, hogy nagyon vicces volt, és nagyon szórakoztató történetet arról, hogyan berúgott, veszekedtünk, és dübörgött be az állomásra, nem játszik kezére a hírnevét.

A legegyszerűbb módja, hogy szórakoztassa a lány -, hogy rendszeres párbeszéd több érzelmi, fényes. Túlzó, trópusok, egyedi összehasonlítás - ezek az eszközök, hogy a történet több színes és szórakoztató. De fontos, hogy ne legyen túl hangsúlyos. Semmi sem rosszabb egy olyan időpontot, mint a monoton és misztikus vita, hanem a túlzott teatralitás is ki.

Kölcsönhatás gyerekek. Cica és a kisgyermekek miatt a lányok támadás „mimimi” hisztéria. Ha közben egy időpontot az Ön közelében fordult kisgyermek, mosolyogjon rá, grimaszt vágott. A gyerek valószínűleg mosolyt küldeni neked. Girl, ez a helyzet minden bizonnyal feldobja a hangulatát, és ő megjegyezte, hogy van egy meleg férfi, hogy jól kijönnek a gyerekekkel.

Nem kiütés egyedül viccek minden más szó - nem túl jó. Helyezzen be egy eredeti replika csak megfelelő e tekintetben is megpróbálja, hogy egy beszélgetést komoly témákról.Ne félj a gúny. Öniróniával - hatalmas dolog, amely képes enyhíteni a helyzetet, és emelje fel a hangulatot körül. Kényeztesse komoly a komoly dolgokat, és a saját személy. Nem számít, ha nem tudja olvasni a címe annak a japán étkezés vagy egy hamis karaoke. De önbecsülés az összes azonos szabadságot, különben azt kockáztatja, úgy tűnik, egy bohóc.

A legfontosabb dolog - a lány nevetni a történetet mondta neked, egy jó vicc, vagy megfigyelése tény, de nem rád. Ha ez történik, vagy az ember maga hozta a helyzet, hogy az abszurditásig, ki magát udvari bolond, vagy egy lány, hogy enyhén szólva, nem érzékeli a srác komolyan.

Nem lehet gúnyolódni:

  • Külseje. Még ha a lány maga azt mondja, hogy ő a szám messze nem ideális, ez nem ok még viccből, hogy küldje el az edzőterembe. Gúnyt azok hiányosságait, hogy megpróbálja csökkenteni a jelentőségét. Ha egy férfi elkezd fejlődni, mint egy vicc, ő biztosan meg lenne sértve.
  • Barátai és a családja. Különben is, az elején a kapcsolatot.

Lehetek szellemes?

Most további részleteket magukat, mint egy vicc. Sokan úgy vélik, hogy szellemes, mint a tehetség - ajándék felülről, és nem lehet megtanulni. Meg lehet tanulni mindent, és a szivattyú ez a képesség, amely minden. Számos meglehetősen egyszerű feladat, amelyben mindenki tudja pumpálni az élesség az elme.

Gyakorlása a rejtvényt Lewis Carroll. A híres író egyszer azt mondta: „A holló, mint egy asztal?”. Sam Carroll nem adott választ, de tisztelői is, hogy megvitassák a témával. A cél a gyakorlat: megtanulják, hogyan kell építeni egy analógia az eredeti tárgyak nem kompatibilisek. Annak végrehajtására lesz szükség két halom papír, amelyek közül az egyik élő tárgyak (varjak) szerepelni fog a többi nem élő (táblázat). Választásával egy témát minden verem, azt kell mondani, hogy néznek ki egymást. Például egy holló, mint egy asztal, amely szintén fekete. Ez a legprimitívebb analógia. Idővel lehet, hogy az eredeti terv, amely ki fog derülni, kiváló vicceket. Ismételje meg a gyakorlatot kell 20-30 alkalommal egy nap.

Gyakorlat „Azt látjuk, hogy én énekelek.” Hogy megtanuljuk, hogy adjunk az egyesület, valamint könnyen és érdekes. Végezze el minden gyakorlatot párban: az egyik személy minden olyan tárgy, hogy esik a szemébe. A második, legalább 5-10 perc leírja az alany (a célját, ami történelem, hasznos tulajdonságok, hogy meg lehet javítani, és hogyan). A mutató a siker az a képesség, hogy leírja az érdekes és szokatlan alá egy fél órát.

Legyünk „hogy folytassa a témát.” Vele, akkor megtanulnak kommunikálni tetszőleges szálak. Ez végre mind egyedül, barátokkal. Ha a gyakorlatban is, beleértve a TV-csatornát, és hallgatni néhány percig vezetői. Miután kapcsolja ki a TV-t és tartsa magát a történetet, az ötlet még nem ért véget. Ismét kapcsolja be a TV, majd folytassa. Szakértők azt javasolják, hogy ismételje meg a gyakorlatot naponta egyszer 20 percig.