Hogy válasszon egy frizura fotó - ingyenes online

Azt szeretnénk, hogy egy divatos vágott vagy drasztikusan változtatni a színét a haj, de attól tartanak, hogy a kísérlet sikeres lesz? Annak elkerülése érdekében, hogy a hibát egy segélykiáltás barátnője, a másik hosszú ideig tanulmányozta a tükörben a saját arcát, és még mások „run” a virtuális szalon, ahol mindenki kiválaszthatja a frizura fotó online ingyen.Hogyan kell használni?

  1. Letöltés magas minőségű és tiszta fényképet a haját lófarokba. Ha nincs meg a megfelelő képet, használhatja az adatbázist, és válassza ki a típus, amely hasonló a leginkább.
  2. Ellenőrizze a skála, és hogy növelje vagy csökkentse a méretét a személy. Ennek köszönhetően a kép fog kinézni a legtermészetesebb.
  3. Segítségével piros pontok határozzák meg a körvonalait a szem és az ajkak.
  4. Válassza ki a „frizurák” részt, és dönt a hosszú haj.
  5. Kattints a jobb parókát, és nézze meg az eredményt.
  6. Az utolsó szakaszban - a választás a haj színét. Az adatbázis kezelő program egy sor természetes és mesterséges színezékeket.
  7. Hozzáadása kiegészítők és smink - az új kép készen áll!


A virtuális fodrász

Makeoveridea - a legnépszerűbb szolgáltatás, ahol mindkét nem képesek kísérletezik a saját stílusát.

Töltsd fel a fényképet, akkor:

És most a leginkább élvezetes és fontos pont - válasszon egy frizura a fényképet regisztráció nélkül és SMS teljesen ingyenes! Most már nem kell rögzíteni, hogy egy szakember, és fizetni a szolgáltatásokat, hogy szakít a fontos dolgokat, és menjen a kozmetika aggódnia frizura vagy hajszín ... ismerik a virtuális stylist, akkor képes lesz arra, hogy változtatni nem csak a stílus, de a teljes képet.

Fontos! Sok felhasználó az ilyen területek félnek, hogy mások látják a képeket. Hidd el, ezek a félelmek teljesen alaptalanok. A fotók automatikusan törlésre kerül, és a hozzáférés mentett képek csak neked.

Mint látható, a munka a kép a változás lehet nagyon egyszerű és élvezetes. Sikeres megváltoztatja!