Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Kiigazítása kutya viselkedése türelmet igényel a mester, megfigyelés és akciójelenetek. Pet nem harap csak egy reakció az inger, az érzelmek kifejezésére. Ahhoz, hogy négylábú barátja volt kezelhető, fontos, hogy tanítsa meg neki, hogy uralkodjon magán. Nézzük meg a problémát a „kusachesti” két módja van: a fiatal és felnőtt állatokban.Nem lehet több.

Először is, ő is megtanulni élni. És nem tudom, hogy fáj, nem tudja irányítani az erő a tömörítés állkapcsát. Ha nézni a kölykök harc, akkor láthatjuk, hogy a folyamat során felhajtás megharapott egymást, és ha a rabja, a „sértett” hang jelzi, hol kell megállni. Ha játszani egy kiskutya, és ő nagyon prihvatyvaet a fogakat, akkor tudassa vele, hogy fáj.

Akkor jön egy speciális felkiáltójel, mint például a „Ah!”, Ami után azonnal hagyja abba a játékot. A sorozat „csapat - megszüntetését kommunikáció” vezet az a tény, hogy ő fokozatosan megtanulja irányítani az erejét.

Általános szabály, hogy néhány ilyen ismétlés elég ahhoz, hogy megértsük a baba, hogy szüksége volt rá.

Másodszor, a változó fogak. Ebben az időszakban, kiskutya mindig akar valamit rágni, masszírozó és karcolás fájó íny. Vigyázzon, hogy volt néhány gumi játékok, kocsonyás csont- vagy nagyobb természeti Mosley. Tökéletes játék szolgálhat a közös nyers sárgarépa, és kezelésére, és eszközöket a lazítás a tejfog.

Ha kihagyott egy pillanatra, és megharapta a kezét fáj a játék során, ne szidja őt. Hagyd abba, majd gyengéden masszírozza az ínyét az ujjával gyengéden beszél hozzá.

Ne habozzon, hogy játsszon a hangnem: egyszerű parancsokat adott, hogy nyugodt magabiztos hangon, amely megtiltja - nehezebb, de kiabálás nélkül. Fokozatosan, ő emlékszik egy csomó „hangszín - a helyzetet”, és könnyebb lesz kezelni.

Vagy talán azt csak jobb etetni? Megfelelő táplálás Yorkshire terrier. a legrészletesebb tanácsot.

De a legszebb nevek kutyák lányok meg fogja tanulni itt.

Harmadszor, a „komplex” karakter: káros, hiperaktivitás, a szándékosság.

Itt, az egyik magára a helyzet nem megfelelő, és azt szeretné, hogy végezzen egy sor ajánlást, amelynek célja a tiltás és átértékelte pet.

  1. Megállítani a játékot.
  2. Puppy játék folytatódik, és célja, hogy megragadják a ruhát vagy cipőt? Freeze (a kutya mozgását észlelik, mint a folytatása a játék), és így tiltó parancsot, mint a „Fu”, „nem”, „nem lehet”.
  3. Javasoljuk, hogy a morzsákat cserélje le hüvely vagy nadrágszár: óvatosan akassza a fogak és hagyja igrushku.Ne beszélni, nem karcos, és nem simogatni őt - meg kell tanulniuk, hogy a világ nem áll csak a tilalmakat, és minden dolog két csoportba sorolhatjuk: azok, amelyek képesek harapni és rág, és azok, akikkel kezelésére kívánatos.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok
Mindent megpróbáltunk sikertelenül? Ismerje meg, hogyan kell tanítani a kiskutyát, hogy a WC és megszabadulni a problémát!

Részletes jelei hő kutyák ebben a cikkben ismertetett.

A felnőtt kutya

Mikor jön az állat-egészségügyi, akkor valószínűleg a probléma uralom.

Sajnos, sok tulajdonos csak nem figyel az ilyen zavaró „harang”, mint mohó kezek és a lábak, amikor elhalad, a „megjegyzések” a cipő, megtagadta, hogy a tulajdonos egy finom csont parancsra „Adj” morgás, amikor közeledik egy olyan helyre, ahol van egy kutya tál, stb

Bite - egy rohanás helyzet. Kutya szándékosan nem megy ki, hogy fáj, „életbe”, mint amilyennek látszik, hogy megmutassa, ki itt a főnök.

Mit kell tenni,

A kutya érzékeli a család, amelyben él, mint egy nyájat. Gyakran anélkül, hogy maguk észrevennénk, elveszítheti vezető pozícióját, ha kezelik, mint egy gyerek, próbálja kérem, ne habozzon, hogy egy parancs vagy tilthatják proiznocim azok bizonytalan hangon.

Emlékeznünk kell, hogy beszélünk pack állatok. Ez mindig figyel valaki olvasni a jelbeszédet, ragadja meg a hang és a hangulat. És ha tettei nincsenek, mint a viselkedését a vezető a csomagolás, a kutya megpróbálja a megüresedett helyet.

Visszatérés domináns a kapcsolatban segíthet az alábbi ajánlásokat:

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Ha a kutya harap, nézni a viselkedését, és ellenőrzi tevékenységüket. Türelmét és megértését a motívumok intézkedések segíthetik a helyzet javítására. Szerető, de szívós és igényes mester, és a kegyetlen fiú lesz hűséges és megbízható barát.

Ossza meg ezt a cikket barátaiddal:

Ha szeretné, hogy megvitassák ezt a témát, kérjen tanácsot a tapasztalt tenyésztők, illetve, hogy kifejtsék véleményüket - üdvözli a fórumot.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok


és még: minden alvás a lakásban nyugodt, sötét, és ő kezd lait, morgó - a ház helyezi a fülébe, mert nem fogja be. Iskluchitelno alszik a fej területén (korábban csak a lábakban), így több lába shoves és shoves, megfordul, és az alvás a hátadon, a lábak és a fej, az arc, és nem érdekli.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Köszönöm szépen! KÖSZÖNJÜK operatív reagálás. és még egy kérdés, megállt tegnap, így galostop - hogyan kell meghatározni, hogy ez nem képzeletbeli terhesség -, de csak egy szörnyű hangulatban.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Ő csak meg kell adnia a helyét. Elment és leült -, és csendben és óvatosan, de határozottan - kitolja. Amint rájön, hogy megint csak nem a fő, minden visszatér a normális kerékvágásba. A lényeg az, hogy tartsák be ezt a politikát, mind a családtagok, anélkül, hogy engedményeket és a „kár” 🙂

kösz a tippet. Három nap telt el - a viselkedésünket javul. Észrevettem, hogy félt, hogy harapni nekem. Én a saját felelősségére annak PPP oskalivaniya és elkezdte csókolni, tudta, hogy nem féltem tőle is, és megcsókol. Most menj aludni nyugodtan, ha tettem a kezét. Aztán hörgés és nyugodt alvást. Félek, majd megszokja, de ez rendben van) alszik a fejemben, de a lényeg, hogy már a kezét, amíg elalszik)))))))))) És én már kimerítette esténként játszik a labdával. hogy akkor még lusta hörgés és kéreg.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Jó napot! Mi van itt, mi a probléma: York 2 év, a kutya vált ogressivnoy minden domashnim.Eli alszik az ágyban nem fog már a kezdetektől ugatás dühösen ostor ki, és megpróbálta megharapni, és azok, akik vele a kanapén pillanatnyilag nem érint. És az utcán a szokásos kis kutya, hogy fél minden susogását, és gyengéd minden járókelőket. Mi tanácsot?

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Jó napszak!
Van egy kölyök (7 hónap) máltai. Értem. hogy elkényeztetett tüneteket. mint mondják: „az arcon.” Revenge (write) a kanapék. ágyban. zsákok. falak - csak mindenhol. ha nem hadd menjen be a szobába. felmásznak a kanapé, stb
Ha a büntetés (az újság, hogy a pápa) megharapott. Ebben az esetben, vicsorogva vigyorgó „felnőtt”)
Mit. a szakember. tud tanácsot?
És még egy. kell lépnünk - 12 óra a kocsiban. Mit ajánl (táplálékkiegészítők vagy valami növényi alapú), csendes kutya viselkedését az autóban. Kört az autóval, a kutyám nem tud állni. ideges. nyál folyón. Ez megragadja nekem - ne szakadjon.
Én is nagyon hálás neked a választ.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Most elvált annyi gyerek tenyésztők, akik csak akkor van szükség, hogy a pénz, kötött beteg kutyák minden alkalommal, különösen ijesztő, ha a biztonsági őr engedélyezett tenyésztés genetikai típusa idiopátiás elmebetegség és az agresszió fiziologicheskimi- dysplasia, Zavora század belső anomáliák és így tovább.
Általában szörnyű, oké kis kutya, és a nagy? Én az eutanázia a kutyák. ha nem poddaetsya viselkedési kiigazítást, nem kockáztatja az életét, és a mások életét, és mindig emlékezni. hogy a kutya nem egy személy, és mint mondják a kutya kutya helye, ez csak egy állat a természetben ilyen anomáliák vannak ítélve kipusztulás.
Ott szokott lenni egy nagyon szigorú szűrés tenyésztési és nemesítési sabokovodstve, és most minden dől a pénz, profit semmilyen módon, és hogyan itog- emberek megharapott, vagy még rosszabb.
Emellett a kóbor kutyák nem volt korábban.
Ha minden kötél szakad, és a kutya továbbra is harapni, és úgy viselkednek, bozobrazno, az első egy örökletes, genetikai zabolevanie- idiopátiás agresszió! Folytatva sokáig. nem nyújtják javító motiválatlan és hogyan kell mondani, ki a kék kutya agresszió az, hogy az emberek azt hiszik, és hogy tegyen határozott lépéseket.
Türelem az ilyen esetekben nem éppen egy jó eredmény ((((
Sok kutya és most kisebb, és egy őr, hogy ez az egy örökletes betegség.

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok

Mila, akkor azt mondják, hogy a megfelelő dolgokat: Sok kertészetek szenvedélyesen jövedelem, ennek eredményeként szenved psziché és az állomány egészségi.

Több mint 20 éves gyakorlati munka kijavítása kutya viselkedése „idiopátiás agresszió” Nem találkoztam még egyszer. Úgy gondolom, hogy ez nem más, szebb, mint a diagnózis egy tankönyv, amely egyszerűen elmagyarázni a hiányzó tudást és tapasztalatot a felvezető.
A mentális zavarok - a tenger, a leggyakoribb problémákat, amelyek a dominancia rejlő árnyalatok mentalitás szempontjából start / stop.
Kóbor kutyák a Szovjetunió mindig is. Egyre lőttek és fogott - igen.

Azt spániel vettem meg, nem olyan régen, ő 1,5 éves, a kutya nem rossz, de van egy kis probléma, egyrészt a vygulke gyorsan húzza kezdődik, hogy rekedt hangokat, rossz sőt néha kár, egy újabb probyval Shleev kezdett morogni, megette eltávolították a ház barátságos, játékos, de ha mégis, vagy azt, hogy ő nagyon elégedett, kezd morogni, fenyegető pillantást kell tennie, hogy harapni a csapat fu nem lehet gyakorlatilag nem reagál, lehet, ahol ez volt az egyik lány nem foglalkozik, ez azt a benyomást kelti, hogy lenne mindent megtett akar adni a gondolat vissza, akkor n redumali, hogy a gondolat, és adja meg, hogy valaki más, és budud Ned isten rajta szórakoztató neposlushanie.Mozhet próbál vásárolni neki chokechain Nitak annyira húz vygulke, Szeretnénk, hogy probyvat részt, kivéve, ha az ő korában és az oktatás, hogy lehet poluchitsya.S tekintetében.

Segíts kérlek. Egy évvel ezelőtt, felvette a skót terrier, azaz kivett korábbi tulajdonos, aki meg fog euthanize azt. A kutya nagyon fut, amikor priezli a házba, feküdt egy hónappal az egyik sarokban, és odamentem csak sétálni vagy enni anélkül, hogy szippantás a utcasarkokon. Miután a fodrász, a fej és a test találtam sok hegek .A megjelenése csak még viselkedési problémákat: rohant, és hisztéria láttán más kutyákkal, kerékpárok, roller-korcsolyázók. Egy év telt el a magatartása kissé megváltozott a jobb, de továbbra is kidatsya a kerékpárok és harap, aki megpróbálja megérinteni fel. Mit nem tudom, ő már gyökeret hazánkban, és nem lenne kár, hogy elaltat

Hogyan elválaszt a kutya harapott üzemi tanácsok