Hogyan és milyen tónusú haját otthon

Míg a színt kapunk gyorsan és megbízhatóan változtatni az árnyékban a haj, mert ugyanabban az időben, és súlyosan károsíthatja a hajat. Emiatt a lányok és a nők gyakran keresi a módját, hogy ez lehetővé tenné, hogy nem a minimális kárt a haj, de ez hozta a legjobb hatást. A nagy lehetőség - kiad alakformálás. Amikor színezés változás nem lesz olyan drasztikus, mint a festés. De a haj nem fog tapasztalni negatív hatásait.Hogyan színezett haját otthon

Kívánatos, hogy a tonizáló eljárás szakemberek végzik. De az otthoni körülmények között is jó eredményt érjen el. Kezdeni, fontos, hogy válassza ki a megfelelő eszközt. Számos módja van, hogyan tónusú hajat. A legtöbb esetben egy ilyen esemény lehet elsődleges célja, hogy javítsa az eredeti növényzet. Sebaj, ez természetes, vagy már szerzett színű.

Az otthoni körülmények között is lehetséges különböző változatai alakformálás. Attól függően, hogy mennyire súlyos és tartós akarat árnyalat színezés egyszerű, szelíd, sőt, intenzív. Az első hatás eltűnik egy pár mosás, és az eredmény az utoljára eltárolt körülbelül két hónap. Elemzése, hogy miként tónusú haj otthon, először ki kell választania a megfelelő eszköz. Sok olyan termékeket, amelyek az ilyen eljárást. A legnépszerűbb habok, samponok és spray-k alakformálás.

Most is úgy maga a technológia és alakformálás. Ez körülbelül ugyanaz, függetlenül a helyzetet, és az alkalmazott eszközök. Általában a tónusú hajat végrehajtásával kapott egy műveletsor.

  1. Előállítása a szükséges elemek. Amellett, hogy a szükséges források tonizáló zsírtartalmú tejszínt és a kesztyűt. Amely előírja, kesztyű - világos. Zsírtartalmú tejszínt, viszont szükség van, hogy megvédje a bőrt a festés.
  2. Haj alaposan mossuk és szárítjuk egy puha törülközővel. Száraz túl erőteljesen hogy ne legyen. Hivatkozva a nyak krém alkalmazása alatt a haj. Azt is alkalmazni kell a homlokát, és kívánatos - és még az arcát.
  3. Azt jelenti, alakformálás terjedt ujjait a haj. Ezt követően, akkor igazítsa egy fésű vagy kefe. Is meg kell fésülni a haját is. Ezután a többletforrások eltávolítják a bőrt és a hajat. Akkor egyszerűen csak egy szövet vagy egy még tonikkal.
  4. Áztatás ügynök a haj kell az ajánlott időszak. De itt meg kell vizsgálni, hogy az eredetileg világosabb haj, ezért meg kell tartani tonerek hosszabb. De ez lesz szó az alábbiakban.
  5. , Használjon sampont vagy más módon nem szükséges, hogy pirul a korábban alkalmazott termék a haj. Elég rendes meleg folyóvízzel. Először is, az eredmény árnyékoló otthon lehet észrevehetetlen. Ő azután fog megjelenni, haja teljesen száraz.


A technológia a fent leírt hangsúlyozta, hogy alkalmas szinte minden helyzetben. Különösen akkor nézze meg, ha korábban már könnyített haj. De érdemes kitérni erre a kérdésre annak érdekében, hogy egy teljes benyomást a folyamatot.

Hogyan hangot a haj tisztítás után

Melyik módszer rendering megfelelő lenne egy adott helyzetben függ a kívánt eredményt. Leggyakrabban, tonizáló kezeljük a céllal, hogy egy árnyalattal világosabb és erősíti a haj. Ez utóbbi azért különösen fontos, mert a világítás - eljárást meglehetősen agresszív fürtök. Ennek megfelelően, mivel a haja állapot ronthatja. És fontos, hogy tudja, hogyan kell finomítja a haj után villám. Ezt az eljárást általában az alábbiak szerint.

  1. Ha tónusú hajat úgy döntött, hogy hangsúlyozzák az árnyékban a haj vagy a védelem, ahhoz, hogy ellenálljon a megfelelő eszközöket csak 10-15 percig. Különösen jó ebben az esetben alkalmas balzsam. A legfontosabb dolog - gondosan mossa le, miután a meghatározott időszakban kerül sor.
  2. Komoly erőfeszítéseket Tint szőkített haj ki, ha az eszközök, hogy tartsa 30-40 percig. Ismét öblítsük ki a terméket nagyon jónak kell lennie.
  3. Fontos figyelembe venni, hogy a fehérített fürtök alkalmazásának eredménye az árnyalat készítmény egy kicsit más. Jellemzően szín egy kicsit „gyengébb”, mint azok, amelyeket az utasításokat. A különbség körülbelül fele hangok, vagy több. És minél erősebb volt enyhíteni a haj, annál észrevehető a különbség.

Megfelelően tónusú haj, ebben az esetben is jó eredményt érjen el. De érdemes időzni még további megvalósítási mód, tonizáló. Beszélünk egy olyan helyzet, tonizáló szert viszünk fel a hajra a festés után. Különösen fontos, hogy válassza ki a terméket, amely kerül sor ebben az eljárásban.

A színezett haj festés után

A negatív hatás, hogy a haj kiemeli, sok nő alábecsülik. Az ok, hogy mivel a fürt állapotában ez az eljárás súlyosan romlik a későbbiekben tónusú legyen szereket tartalmazó vitaminkészítmények és természetesen hiányzik egy része ammónia. A választás, mint tónusú hajat a festés után, akkor marad néhány a következő módon.

  1. Élénkítő balzsam Kemon Kroma-Life. Az egyik legsokoldalúbb termék, amely alkalmas a színezés a hajat a festés után. Nem csak javítja árnyalatú fürtök, hanem tölti el őket hasznos anyagok.
  2. Tonizáló sampon Kapous. Ugyancsak rendkívül hasznos a haj, akkor lehet használni az alakformálás és a gondozás rendszeresen.

Most már világos, hogy a színezett haj - nem csak érdekes, hanem gyakran hasznos. Továbbra is csak, hogy válasszon egy jó ügynök, és a megfelelő módon használni. Self-színezés hozza az eredményeket nem rosszabb, mint a szalonban kezelések.