Hogyan javasolni, hogy megfeleljen a lány - mondatok, példák szabályok

Ne mondd, hogy őrülten beleszeretett, és nem tud élni nélküle szépségét. De ha ez a helyzet - akkor nagyon szerencsés ma, akkor tudni fogja, hogyan kell javasolni, hogy megfeleljen a lány. Felejtsd el a buta mondatok és egyéb hibák, mert meg kell tenni szavak nélkül!Ne felajánlja neki, hogy ha ...

Nem őrült dolgokat a nők számára - ez szép és néha hatásos, de nem az Ön esetében. Ha ő nem figyel rád, és van, hogy nem megy ki a fejemből - feledkezzünk kínál vele kapcsolatban. Azt fogja tagadni, és csak a hit az önbecsülés. Ha úgy gondolja, hogy egy ilyen intézkedés, mivel a javaslat, hogy úgy tűnjön másképp - te tévedsz. Először is meg kell, hogy adja át minden előzetes lépések kapcsolatok: kapcsolatteremtés, társkereső, csábítás -, és csak akkor lehet, hogy ő a barátnője.

Ön találkozott egy lánnyal, és felkérte őt a dátumot. Ön híresen kommunikálni és tudja, hogy mit szeretne a kapcsolatot vele. Mit csinálsz? Azt mondod: „Nem vagyunk olyan jó együtt. Leszel a barátnőm?”. Mi ebben az időben úgy érzi? Ő csak a zűrzavar és zűrzavar - te vagy az a srác, akivel csak nemrég vette észre, hogy még nem szerzett nagy hitelességet, és még nem lett a kedvenc. Természetesen ő félt a hirtelen nyomás, és nem akkor nem lesz kapcsolata vele, de nem lesz második randi.

Ha a kapcsolat van erősítve magát: itt már töltenek sok időt együtt, csókolózás, bíznak egymásban. Lehet, hogy már szinte nem sétálni egyedül, és nem tud egymás nélkül élni. De te nem kérte őt, hogy megfeleljen - mit csinál? Semmi - van, és így a társkereső, valamint az ajánlat után, hogy csak úgy tűnik, a lány legalább furcsa, vagy hülye.

Tudod, mi lányok várnak majd? Confessions! Már tudja, hogy együtt vagytok, de még mindig nem tudom, hogy ez most komoly. De az elfogadás mindent megmagyarázni - behangolt egy komoly kapcsolatot.

Ha már egy felnőtt ember, akinek tapasztalata és kapcsolatok elcsábítani lányok - feledkezzünk meg a kifejezést: „találkozzunk.” Ez a sok iskolás, tinédzserek, és nem biztos abban, néhány diák.

Anélkül, javaslatok ne csináld ..

Vannak olyan helyzetek, amikor szükség van, hogy felajánl egy találkoznak. És ha nem mondja a lány ezeket dédelgetett szóval - egyszerűen fennáll a veszélye, hogy elveszítik azt, vagy tartózkodnak agonizáló bizonytalanság:

Tehát tetszik, és szoros testi kontaktus, és több időt együtt, majd ő dob ki a klub és flörtölni szabadon (vagy valami még rosszabb) a többiek. Mi folyik itt? Csak a kapcsolat nagyon homályos keret: nem te vagy az a srác a lány, de nem idegenek. Ebben a helyzetben mindenki érzékeli ezt a kapcsolatot, mert kényelmes neki, azt gondolhatja, hogy van egy kapcsolat, de ő csak nem fog kezelni komolyan, azt gondolva, hogy ez egy másik ügy. Ha ez megtörténik - és javaslatokat a lány kapcsolatokat. Kifejezte vágyát, hogy legyen vele van, arra kényszerítve őt, hogy pozitív választ. Így csendesen ígérkezett hű és igaz az Ön számára.

Ha úgy érzi, egy erős értelemben a lány és azt akarom, hogy tanult róla, akkor nyomja meg a szép ajánlatot. Ha azt látja, hogy nagyon szeretem őt is, és akkor már randira - jár szép és eredeti. Egy ilyen ajánlat lehet, hogy még egy felnőtt ember, mert annak célja nem annyira, hogy egyértelmű keretet a kapcsolatot, hogy mennyi vágy okoz a szeretett legjobb érzelmek, asszociációk és teszi egy nap, ha lesz egy pár, főleg neki. Ez egy olyan szimbolikus bár a fejlesztés a történet.

Hogyan randevúzz

talaj-előkészítés

A lány tenni egy ajánlatot lehet csak akkor, ha úgy érzi, a kapcsolat köztetek, ha egyszerre kényelmes egyedül egymással. Ha ő továbbra is kerülik, vagy figyelmen kívül hagyja meg - jár elején. Egy olyan helyzetben, ahol egyre több a megközelítések is előfordulhat önmagában, de ez is megkövetelhetik, hogy a szándékos cselekvés.

Ha gyakran Gondoljunk

Ha tanul ugyanabban az osztályban, vagy egy csoport, akkor sokkal könnyebb nyerni a figyelmét. De ne feledd, mielőtt javaslatot tesz neki, hogy menjen veled legalább egy pár látogatók. Annak érdekében, hogy közel egy lány kipróbálhatja ilyen manőverek:

 1. Kiemelkedik valami szép, például a magas értékelés, stb segítségével más
 2. Kérd meg, hogy dolgozik egy projekten veled. Azt is lehet más iskolai feladat, amely segít közel maradni hozzá.
 3. Próbálj beszélgetni egy nővel, kérdezze meg néhány kérdést magáról. Is használja dicséret: Vegyük észre, hogy ez most nagyon jól tette egy előadás, például, és mondd el neki róla.
 4. Próbáld ki, hogy a barátja, de tartsa a távolságot, hogy ne kerüljön Frendzonu.
 5. Flörtölni vele - meg tudod csinálni a bókokat, kamat órájára, még megigazította a haját.
 6. Ha közel ahhoz, hogy kommunikálni -, akkor véletlenül megérinti azt.
 7. Hívd fagyizni.
 8. Ha az utazás sikeres, akkor próbálja ülni mellé osztályban. (Jobb, ha ő is akarja).
 9. Most már menni vele gyakrabban, próbálja ölelni.
 10. Amikor úgy érzi, hogy készen áll - megcsókolja.
 11. Most mit tud nyújtani, hogy megfeleljen neki, mert már közeledett, és csak arra vár, a varázsszót.


Ha nincs lehetőség az átfedések gyakran

További információ arról, hogyan húzza ki sétálni, olvassa el a cikket „Hogyan feltenni egy lány egy randira.” És ha megteszem, és elment sétálni veled -, hogy ezek a találkozók rendszeres. Hadd megszokja őket. És ha úgy érzi, hogy ez érdekel téged, mint te, és - felkéri őt, hogy megfeleljen.

Melyik napon csinálni ajánlat

A statisztikák szerint a lány vár ajánlatokat 5-7 dátumot. Ha lesz nagyon meghúzni, akkor egyszerűen elveszti hitét, és adja fel rád, és ebben a vonatkozásban. De ahhoz, hogy egy ajánlatot, hogy szintén nem ajánlott, mert csak az első 2-3 ülések segít meghatározni a lányok aránya.

Hogyan javasolni, hogy megfeleljen

Ha egy lány hajlandó megállapodni a találkozón, és menjen velük, olyan boldog és szárnyas, eljött az a pillanat a javaslatot. Annak érdekében, hogy a helyes dolgot, figyeljen az ilyen dolgokat:

Még ha nem fog csinálni semmit, speciális - csak azt, hogy ölelni lágyan és azt mondják, hogy szeretné látni a szerepe a lány, még mindig vigyázni megjelenést. Az ilyen kritikus pillanatban, ha kell szép és ápolt, úgy, hogy egy pillanatig sem kételkedett a helyességét az általa választott. Te, persze, hogy nem szükséges, hogy a ruha, mint egy lovag a régi mese - ha éppen nem megy férjhez. Ez szebb, mint máskor, de ne vigyük túlzásba.

A helyszín attól függ, hogyan szeretné megkérni a kezét. Ez lehet egy park, egy hangulatos kávézó, egy túra néhány szép és különleges hely. De szem előtt tartani, hogy közben hez ne szakítsa meg hangos zaj, és a lány jól érzik magukat.

Ne vásároljon parfümöt és egyéb ajándékokat, amelyeket nem ő csak jött. Sétálni az alacsony költségű ajándék formájában a virágok, apró ajándékokat vagy cukorkát. Tény, hogy meg tudod csinálni, és nem nélküle, de a lány örülne, ha úgy dönt, hogy vissza az ajánlatát kis ajándékokat.

Ne feledje, hogy a legfontosabb dolog - az őszinteség. Meg kell világosan és szeretettel elmagyarázta a lány, hogy meg kell érezni, és mit akar tőle. Lányok csak szeretem a részleteket, ha nem kell kitalálni, hogy mit akart mondani, miután a beszélgetés. Hangsúlyozza, hogy mit szeret, beszél finoman, de határozottan.

Ha úgy dönt, a verseit, vagy SMS sablon, ne felejtsük el, hogy adjunk valamit a végén övé. Hagyja, hogy a lány úgy érzi, hogy nem csak másolja be a szöveget anélkül, hogy olvasta a teljes. Például a sor végére írja: „Úgy érzem mindent neked, és azt akarom, hogy velem legyen.”

Néhány egyszerű szabály:

Amennyiben nem adja fel, amint azt hitted, hogy a lány egy kicsit hűvös az Ön számára. Be kell, hogy készítse el a javaslatot, felhasználva minden erejét, a báj és a kitartás. Ne vigyük túlzásba a kitartás, de akkor is, nem fog kezelni nélküle.

Ha szoros kapcsolatot, és készen áll ajánlatot tenni, figyelni, hogy mi szüksége van tőled. Ha ő megsértődött, hogy nem hívja őt tegnap nem - ezért van szükség a hívás minden nap. És akkor végre kell hajtani azt, hogy megmutassa neki, hogy ő tényleg egy módja az Ön számára. Ha a lány még mindig a legvalószínűbb, hogy nem így van, és érdekel téged.

Lányok szeretik a fülét, és nem tetszik kitalálni az érzéseit. Ön - egy férfi és van, hogy bátor: hangosan kimondani a jó dolgokat, amit gondol, és mit érez.

Mondjuk van ezekkel a szavakkal: „Találkozzunk”

Úgy döntöttél, hogy megvalljuk érzéseit és felajánlja, hogy megfeleljen. Már kitaláltam hol vezet az ő, és most azt kell eldönteni, hogy mit fog mondani, és várja a megfelelő pillanatot.

A legjobb, ha elkezd beszélni, ha fogsz ott állni, akkor a karok és megcsókolja. Amikor eléri a csúcsot a szerelem, csak csendben megmondja neki, mit akar. Akkor suttogni, hogy a fülébe, de nem olyan csendes, hogy nem hallotta.

Akkor, fogta a kezét, és a szemébe nézett, biztosan felfedi neki az összes kártyát.

Jobb, ha nem azt a kifejezést, „Találkozzunk” - ez szörnyen hangzik, elcsépelt és valahogy hülye. Csak akkor kell módosítani, hogy egy kicsit, és díszít. Unite bók javaslatot, és kifejezzék érzéseiket együtt. Azt lehet mondani, valahogy így:

„Mi sokkal közelebb, nem tudom elképzelni az életem nélküled. Ön vállalja, hogy a barátnőm? "

„Te vagy az első, aki engem annyira - hullám, zavaros és szeretetben. De szeretem nagyon. Azt akarom, hogy az én lány "

„Az időt töltünk együtt - ezek a legjobb pillanatok is. Szeretném, hogy legyen, amilyen gyakran csak lehetséges, ezért szeretném látni a szerepe a barátnője. "

Természetesen a mondat is elég, így ..., de ez ne legyen annyira -, te egy nagyon különleges személy, és ő is, különösen benned. Csak próbálja kifejezni amit érzel szép szavakkal.

Javasolj találkozik egy jóképű

Ha úgy gondolja, hogy ez hülyeség, megpróbálom meggyőzni, hogy másként:

 1. Ez meg fogja változtatni a véleményét akkor

Természetesen, ha egy lány nem szeret téged, és mondja meg neki, nem is aranyos, hogy nem tenném meg - ez haszontalan. De ha csak egy csöppnyi kétség rólad, és meg kell tenni a végső csapást - egy gyönyörű meglepett a felismerés, és ő megadta magát.

 1. Ez teszi különleges

Ha már messze a hallgató, és nem egy tizenéves, gyönyörű mondat is jól jöhet. Nem számít, hány lány volt, ő mindig vár konkrét cselekvés és szép vallomás, és ha ez az, hogy - a kapcsolat lesz rá, hogy különösen fontos és értékes.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő módja annak, hogy

Minden egyszerű: ha egy lány különbözik csendes karakter romantikus és gyengéd természetét, akkor el kell ismerni, hogy megfeleljen. Ez lehet a különböző romantikus vacsora, rózsaszirom, és így tovább.

Ha egy nő más fényerő és extravagáns tevékenység adta elismerés ugyanazokkal a jellemzőkkel rendelkeznek. Legyen valami szórakoztató és emlékezetes. Ez lehet egy utazás a többi büszke, ahol akart menni. Vigyék egy őrült utazás, egy hatalmas delfin, stb Végén a szórakoztató mondja meg, mi volt az, és tegyen ajánlatot.

Mégis figyelmét: ne használjon ajándék, mint egy módja annak, hogy egy lány. Ez könnyen befolyásolhatják a kereskedelmi hölgy, de egy jó tisztességes lány úgy fogja érezni, tartozom neki, és ettől nem lesz nagyon kényelmes. Nem akarsz vele járni, csak udvarias?