Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek

Hogyan kell elnevezni a gyereket? Ez a probléma kezd aggódni a leendő szülők hosszú születése előtt a baba.

A névsort növekszik, de még mindig nincs megfelelő. Különösen bosszantó, hogy gyűjteni őket együtt nem működik. De van megoldás! helyszíni csapat kéri, hogy használja az új szolgáltatás, amely egyesíti az összes férfi és női nevek. A lista meglehetősen nagy, így lehet választani egy nevet a jövőben a baba könnyen.Mit kell keresni, amikor kiválasztják a név? Persze, mindig kíváncsi, hogy mi is a név. Például a fiúk nevét Stepan és Vaszilij jelent a koronát és a királyi és a lányok nevét és Elena Raisa - egy fáklyát és a fény. Ne feledje, hogy a gyermek viselni egész életemben, így biztos, hogy ellenőrizze, hogy van-e rövidebb változat, hogy nem lenne vicces hangok, és persze, hogy győződjön meg arról, hogy kombináljuk a középső neve.

Válogatás a nevét születési hónap

8 tipp, hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő nevet a gyermek

Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek
Jellemzően a névválasztás a gyermek nem egy személy bármilyen munkát ... amíg nem ütközik meg közelebbről. Valóban, ha a szülők nem érdekel, milyen hang a nevét a gyerekek, akkor valószínűleg őket elhívtam sorszámát.

Azonban szerencsére a valóságban ez nem történik meg. Végtére is, akkor is, ha a várandós anya nem olvasta a szakirodalmat, úgy érzi, a szívem, hogy minden név - egyedi, és ezért képes ró a természet a baba egy nagyon különleges lenyomata.

Tanács №1. „Megpróbálom” a neve

Ha már van lehetőség nevezni a gyereket, de még nem döntött, hogy melyikük marad, próbálja kipróbálni ezeket a neveket nem volt a gyerek, és minden kívülálló. Végtére is, hogy a legtöbb ember, és a gyermek lesz, mint egy kívülálló. Figyelj, szeretnél egy idegen ugyanazzal a névvel? Nem okoz a kiválasztott név bármilyen félreérthető érzelmek vagy egyesületek?

№2 Tanács. Tovább szája ...

Tegyen fel egy idegen mondjuk úgy döntött, a nevét hangosan. Értékeljük, hogy a neve hangzik idegen ajkát. Valami ehhez hasonló vonzó lesz a gyermek az utcán, az iskolában és a munkahelyen. Ha úgy érzi, hogy a kívülállók kiejteni a nevét a gyermek, mint valami baj van, az azt jelenti, hogy a választás valószínűleg hibás. Hidd el, nem kívülálló nem említette a nevét, a gyermek az azonos szeretet és ragaszkodás, mint te.

№3 Tanács. Névrokon - a híres és nem annyira

Értékelje, hogy a választott név együtt a középső neve. Ha egy kombinációs üvegeket a fül, hogy jobb lenne, hogy válasszon egy másik nevet.

№5 Tanács. Hogyan válasszuk ki a nyugodt életet

№6 Tanács. Ritka vagy közönséges?

Ne felejtsük el, hogy a ritka vagy túl szép nevek elkerülhetetlenül vonzzák a túl sok figyelmet, ami nagyon nehéz kezelni. Túl jól gyakori, banális neve, épp ellenkezőleg, árthat az önbecsülés. Mindenki azt akarja, hogy úgy érzi, egyediségét és az eredetiség, és a banális neve ellentmond ennek.

№7 Tanács. Nevek az erős férfiak

Ha a korai életkortól kezdve tanítani a gyermeket, hogy álljon fel maguknak és érdekeit, míg a másik viszont, ne barátságos neveket. Ha a név fog okozni a gyermek néhány kellemetlen és tapasztalat, lehet, hogy az inger, hogy arra kényszeríti őt a gyermekkori bizonyítani, hogy érdemes másoknak. Hasonlóképpen, egy ember, aki egész életében szenvedett, mert az ő kis termetű, képes volt egy nap császár lesz, és lement a történelem néven Napóleon. Azonban nem szükséges ebben elfelejteni a arányérzék.

Tanács №8. Név - ez még csak a kezdet

Végül ne feledjük, hogy a világ nem elég csak túl negatív, vagy éppen ellenkezőleg, abszolút sikeres neveket. Sok a hibákat, amikor kiválasztják a név lehet beállítani a megfelelő oktatás. A másik dolog, szeretnék kevesebb ilyen hibákat.

7 gyakori hiba, amikor kiválasztják a nevet a gyermek

Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek
Amikor a fény tűnik, a kis ember, a kérdés óhatatlanul felmerül: milyen nevet adni a gyereknek? Melyik név lenne a legmegfelelőbb? Ha mielőtt problémát jelentett a választott nevet a baba, az első dolog, amit ne feledd - ez a gyermek, és hogyan hívják fel Önnek. A másik dolog az, hogy a megközelítés, hogy ezt a kérdést alaposan meg kell, mert rosszul választott név is súlyos lelki trauma.

Előfordul, hogy a szülők, elvakított a szerelem, hogy a baba, úgy döntenek, hogy a rossz nevek akaratlanul törni az egész jövő életben. Ahhoz, hogy ez nem történt meg, nézd meg, milyen hibákat a szülők, hogy a fiatalok gyakrabban választott nevet a gyermek, és - próbálják meg elkerülni őket.

Hiba One: kiválasztása név, legyen tisztában a saját felelőssége, hogy a gyermek számára.

Milyen gyakran halljuk ezt a kifejezést: ez a baba, ahogy szeretném, ezért és a hívás. Ez nem teljesen igaz. Gyermek - ez nem egy dolog, hogy nem lehet teljesen a tiéd, vagy bárki másnak. Ő lesz a saját életét, az érzéseiket, érzelmeiket, és Isten ments, hogy ezek között a tapasztalatok nem kell aggódni rosszul választott nevet.• Hiba Two: Legyen óvatos, nem szabványos nevek.

Az a tény, hogy a gyermek a legjobb, nem lehet kétséges, azonban ez nem szükséges hangsúlyozni, eredetiségét a gyermek, választott neki is szokatlan név.

Ne felejtsük el, még szokatlan a neve, annál inkább vonzza a figyelmet a többi, és ez egy forrás nagy pszichés stressz. A legtöbb esetben a környező nem hajlandó kezelni a megértés, amelyet választott. Éppen ellenkezőleg, sokkal inkább hajlandóak, hogy szívesebben gúnyolódni nem szabványos nevek, mint csodálni őket.

Sajnos, még a látszólag szép, nem szabványos név nyilvánít tulajdonosai sok problémák és gondok. Még a gyerekek a hírességek, akik távol élnek a „bruttó” a világ, szenvednek a túl szokatlan nevek. Tehát a fia Devida Boui érkezett, születési furcsa nevet Zoe, mint a felnőttek, inkább helyette egy semleges - Joe és lánya zenész Keith Richards (Rolling Stones), amely Multi bölcs szülők keresztelték Dandelion Angela kezdett.

• Hiba Három: Ne próbálja megnevezni a baba, hogy kifejezze az összes neki, hogy szereti.

Lusk szülők - egy nagyszerű dolog. De nem hivatkozhat erre, amikor kiválasztják a nevét. Kerüljük a túlságosan ragaszkodó neveket. Ne feledje, hogy a gyermek nevét nem is annyira a megnyilvánulása a szülői szeretet, mint a kommunikáció a külvilággal, és ez a világ gyakran hidegebb és közömbös, mint szeretném.

Ami a szülői érzések, egyrészt bármilyen nevet, mintha hangzik, gyengéd űrlapot, hogy a gyermek, hogy kifejezzék a teljes körű gyengéd szülői érzések. De másrészt túlságosan ragaszkodó nevek okozhat az elutasítás nem csak mások, de az idő és a gyermek.

• Hiba Four: Ne bízz a füle és a hang

Az egyik leggyakoribb hiba, amikor kiválasztják a neve egy érv: Szeretem a hangját, hogy a neve. Sajnos, ez az érv értéktelen. A lényeg az, hogy ha a szülő azt mondja a neve a gyermek, aki nem tetszik a neve lesz teljesen idegen, idegenek.

Amikor kiejtésével a nevet fognak adni gyermekének, a hangja lesz hallható a tényleges hang a nevét, hogy mennyi a szeretet és ragaszkodás, hogy a baba. Ebben a helyzetben még a disszonáns nevek tűnhet fantasztikus és szelíd dallamot. Például, a neve Marfa, Marfa, kimondott gyöngédséggel, akkor hangzik hihetetlenül szép, de sajnos, ez a neve ejtik idegenek elkerülhetetlenül hangzik túl élesen jellege miatt az egészséges kombinációit.

• Hiba Öt: Ne feledkezzünk meg a kompatibilitást a vezeték- és keresztneve

Nem titok, hogy a dolgok, amelyek jók önmagukban, együttesen adhat az ellenkező hatást. Egy egyszerű példa: egy fehér blúz és ketchup.

Hasonlóképpen, a választott név: próbálja vezeték- és keresztneve harmóniában egymással, és nem néz ki a hely, mint egy folt az inged.

• Hiba Six: Ne hajsza divat

Ha szeretné, hogy gyermeke nevét mindig hangzott modern, akkor nem kell összpontosítani a divat. Ne felejtsük el, semmi sem történik, olyan gyorsan, mint a divat, a személy neve ugyanaz marad életben.

Hidd el, az ismerős neveket, mint Alexander, Michael, Anastasia, Natalia, Olga megszólal modern és szép, még száz év után, míg a divatos a közelmúltban, a név nem Snezhanna ma úgy néz ki úgy.

• Hiba Seven: Név - ez nem csak egy szó!

Sokan úgy vélik, hogy a legfontosabb dolog a nevét - ez a harmónia és a hiánya negatív asszociációk. Tény, hogy ez még nem minden. Név - ez az, amit az emberek azonosulni maga, ez egy egészséges kifejeződése „I”, és hogy maga az emberek különösen közömbös. Amit mások gyakran úgy tűnik, értelmetlen kicsit, elemzi a média látható különös ravaszság.

Ez vonatkozik a hang a nevét. Minden név saját dallamot. Figyelj, mennyire másként hangzó nevek Péter és ártatlan. Az első tartalmazza erőteljes felelős fegyelem és kitartás a bontást, a második esetben, ha van egy zenei fül, könnyen elkapni a finom művészi jegyzet.

És ez a dallam, a zene a saját nevét, a gyermek egy fiatal korban fogja azonosítani magával. Mit gondol, lehet a karakter a dallam nem befolyásolja a természet gyermeke?

Ha ezeket az egyszerű tipp, amikor kiválasztják a baba nevét, egy dolog biztos: marad a győzelem, és te, és ami a legfontosabb, a gyermek. Ne feledje, hogy a név választott nagymértékben meghatározza a természet és a gyermek, és a jövőben az élet, így ez a kérdés minden szülő kell, hogy vezérelje a fő szabály az orvosok: „ne árts.”

Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek
Nem titok, hogy a jellemvonások, hogy a ló díjat születési év gyerekei - ez az érzelem, az őszinteség, a vitalitás és impulzivitás.

Tudni szeretné, hogy gyermeke képes irányítani magam? Vagy éppen ellenkezőleg, nőtt a művészi és érzelmi? Válassza ki a kívánt nevet, és a háziasszony, a ló, hogy hajlandó segíteni.

Kedvező neveket a baba a Year of the Horse

Kiegyensúlyozott szellemű nevek

Nevek Lányok: Hit, Veronica, Diana, Catherine, Irina, Karina, Nina, Tamara.

Nevek Boys: Vadim Daniel Paul, Platón, Robert Roman, Edward.

logikai nevei

Nevek Lányok: Victoria, Cyrus, Natalia.

Ez akkor hasznos, nem csak a tanulmányi vagy kutatási tevékenység, hanem a hozzá karakter az újszülött olyan hasznos tulajdonságok, mint a kitartás, a figyelem, megfigyelés, a logika és a következetesség. Elfogadom, az élet ezek kombinációja funkciók a benne rejlő Lovak életerő és életöröm nagyon pozitív.

A nevek, hogy óvatosnak kell lenni abban az évben a ló

Erőteljes, energikus, magabiztos nevek

Nevek Lányok: Alla, Albina, Anna, Valentina, Barbara, Galina, Darja Elena, Jeanne, Inga, Inna, Szerelem, Margarita, Marina, Maria, Hope, Nelly, Tatiana, Ulyana, Julia, John.

Nevek Boys: Andrew Valentine, Vladimir, Gennagyij és Dimitrij, Ivan, Ilya, Leo, Matthew, Peter Julian, Jurij.

Érzelmileg mozgó nevek

Nevek a lányok: Alena, Alina, Valeria, Ludmila, Lydia, Lily, Olga, Svetlana, Elina, Pauline.

Nevek Boys: Valery, Leonyid és Oleg.

Tehát itt van a szülőknek, hogy eldönteni, hogy milyen jövőbeli akarnak a gyermek számára - ha egy világos és kreatív, de nehéz az élet, ez a választás valószínűleg a legjobb. De a nyugodt boldogság kívánatos, hogy válasszon valami mást.

reaktív nevek

Nevek a lányok: Alexandra, Alice, Anastasia, Elizabeth, Zoe, Christine, Xenia, Larissa, Oksana, Olesya, Raisa, Szófia, Faina.

Nevek Boys: Alexander, Alekszej, Arseny Bogdán Boris, Vaszilij, Vladislav, Vszevolod, Vjacseszlav, George, Hleb, Gregory, Denis, Eugene, Jegor, Zahar, Igor, Max, Michael, Ruslan, Simon, Szergej, Stanislav, Stepan, Taras, Timothy Fjodor Felix, Philip, Jaroslav.

Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek

Szükséges társalgási kifejezések angol

Hogyan kell elnevezni a gyermek - a helyes választás az összes férfi és női nevek

Zene az úton