Hogyan készítsünk egy gyermek útlevél - útlevél egy 2 év alatti gyermek

Azt akarom, hogy a lányom, a helyszínen az FMS dokumentumok listája (mellesleg tud valaki jól jöhet!). Azonnali, aki tervezte a közelmúltban ez nem elírás, hogy illeték 300R. Dokumentumok megszerzéséhez szükséges útlevél nélkül az elektronikus média inoformatsiya (régi stílus) a gyermekek számára.Lányok van egy pár kérdés :) Sokan már tapasztalt ebben a téma, segíts, kérlek! TRAVEL gyermek tenni a tartózkodási engedély egyáltalán? Találtam egy listát a szükséges dokumentumok útleveleket egy 5 éves időtartamra olyan személyeknek, akik a nagykorúságot: 1.Application kb.

Üdvözlet! Minden jó hangulat! Emlékeztessen, kérjük, amikor, hogy egy gyerek az új generációs útlevelet, hogy a Szövetségi Migrációs Szolgálat, hogy egy fénykép van szüksége? Ha az állami szerv töltötte ki a jelentkezési és a csatolt e-mail fotókat. A dokumentumok listája egy szülő útlevelében, tanúsítványt.Ő megy külföldre 13 éves, rendszeresen. Most már a harmadik útlevél. Utolsó keresztül kiadott közszolgáltatások vagy regisztrálj. Egy kicsit meghökkent az első, de a kiadott és kapott biztonságosan. Most azt gondolom, hogy hogyan.

Tegnap benyújtott dokumentumok a gyermek biometrikus útlevél. Eleinte én ellenőrizni a gosuslugi.ru. Beletelik néhány nap óta mail érkezik a jelszót, hogy aktiválja a személyes fiókot. A többi - nonszensz, és nagyon gyorsan. A legfontosabb dolog -, hogy a kép.

Lányok, jó reggelt. Volt egy kérdés a regisztrációs külföldi útlevelek nekem és a lányomnak (1,9). Senki nem tett az elmúlt években. Amennyiben most nem. Benne vagyok a Volga él. Vagy ez nem számít most. Férj Engels regisztrált.