Hogyan készítsünk haj színezés az otthon 1

Hogyan készítsünk haj színezés az otthon 1

Élénkítő - megtakarító eljárás festés haj, amelyben a tonerek nem hatol mélyen a haj szerkezetét, de csak borítékolás őket, ami egy színes film. Ebben az esetben, elszíneződés az ásványi pigmentek, amelyek „ragaszkodnak” a kutikula, anélkül, hogy mélyen behatolni a haj. Ők hozzák létre a szín csak a felszínen. Így alkalmazásával tonerek, meg tudod változtatni a természetes hajszín, így ez egy világos színű. Ebben az esetben, a haja meg az egészséges és fényes, mint azt az alakformálás nem agresszív destruktív elemek.Vegye figyelembe, hogy ha kiválaszt egy árnyalattal festéssel nem tetszik, vagy nem illik, akkor már néhány napon belül képes lesz megszabadulni tőle. Egy kell csak néhány napig, hogy mossa a hajam, és a színe kevésbé intenzívvé válik, ha nem tűnik el. Szintén ajánlott a haj festése nem tudja elvégezni azokat a nőket, akik bármilyen okból, így bizonyíték festék festés, például a terhes nők és szoptató anyáknak.

Ezután nézzük meg, mi van a különböző típusú alakformálás. Az általános szabály az, összetételétől függően különbséget szelíd és intenzív haj alakformálás.

Típusú haj festése

finom tónus

Ennek része a tonerek általában tartalmaznak vitaminokat és egyéb anyagokat, vigyázni a haj. Amellett, hogy kap egy szép árnyalatú, amely a gyengéd alakformálás a haj erősebb, javítsák az egészségügyi és jól néz ki. Ezzel az új hangot menti a kettő-négy hétig, majd alakformálás ajánlatos megismételni az eljárást.

Azáltal kímélve színező jelentette is az úgynevezett fény alakformálás. Ebben az esetben használja a különböző samponok, habok, habok és színező anyagot, amelyek a kiválasztott árnyalat hajad. Azonban ez a tónus a legtöbb rövid életű, mint a szín elhalványul, miután az első samponos.

Intenzív haj festése

Ami az intenzív alakformálás, itt a festési eljárás egy speciális festékkel. Ellentétben ellenálló festék, festék színezésre intenzív tartalmaz hidrogén-peroxidot és az ammónia. Következésképpen - ez nem teszi tönkre a szerkezet a haj és kellemes illata van.

Fontos megjegyezni, hogy ha majd a szokásos festés festékek, meg kellett adnia a sörény intenzív rehabilitációs ellátást a beavatkozás után, ezáltal ez nem szükséges. Tekintettel arra, hogy a haj festése nem rontja el őket, akkor nem a szokásos mosás a fej és alkalmazása kondicionáló. A helyreállító eljárások elvégzésére nem több, mint egyszer egy héten.Haj színező színtől függően

Attól függően, hogy a kiindulási árnyalatú haj, színezés eljárás megköveteli ragaszkodás bizonyos szabályokat. Tehát, nézzük meg, hogy mit kell figyelembe venni, amikor kiválasztják a festék színezés.

Élénkítő, sötét haja

A tulajdonosok a sötét szálakat kell jegyezni, hogy a tonizáló tudod, hogy minden szín több telített, vagy válasszon egy árnyalattal sötétebb, mint a meglévőt. Világosabbá a sötét haj élénkítő nem fog működni.

Élénkítő szőke haj

Lányok világos barna színű nyit széles területen kísérletezés, mint a világosbarna színű képes átalakítani a sötét árnyalatú, vagy világosabb árnyalatú. Szőke zárak is enyhíteni néhány árnyalatok.

Élénkítő szőke haj

Ami a szőke, hogy szeret, és szőke lány engedheti meg magának egy hatalmas színek számát. Azonban ne feledjük, hogy ha a tulajdonos egy világos bőr, a sötétebb árnyalatok nem lehet kényelmes. Élénkítő szőke haj különösen népszerű után a festési eljárás.

Kiemeli és haj festése

Haj színezés (beleértve a sötét) is kombinálható a festési eljárással. Színes dugjunk a „szikra”, és akkor garantált a divatos képet. Az eljárás, egyszerűen válassza ki néhány szál, és festeni őket közel a bázis színárnyalat. Színezés színes festés után teszi még érdekesebbé és teremt gyönyörű gondolatok a haját.

Festés után is használhatja tonerek, így a kívánt sokk hajszín. Sőt, ez a folyamat könnyen elvégezhető otthon. Nos, hogy tónusú haj otthon, az alábbiakban ismertetett.

Élénkítő haját otthon

A magatartás alakformálás kezelések otthon, akkor ki kell választania tonerek és kövesse az ajánlásokat, hogy adunk az alábbiakban.

Gyengéd haj színezés festék

Ez a fajta rendering végezzük, valamint festés, normál festék. Ehhez meg kell vásárolni színezés festék, főzzük az utasítások szerint, és alkalmazza a kész készítmény tiszta, száraz haj, terjed a teljes hosszon ecsettel festés. Ne felejtsük el, hogy viseljen kesztyűt! A rendeletek meghatározzák az idő, hogy meg kell őrizni a festék hatását a hajon. Ne lépje túl vagy csökkentik a festési idő, különben az eredmény lehet kiszámíthatatlan. Miután a szükséges időt, hogy mossa le a festéket bő folyóvízzel samponnal.

Haj színező sampon, hab vagy mousse

Ha úgy dönt, a sampont tonizáló, majd végezze el a kívánt árnyalatot fürtök akkor néhány fogadások. Az első alkalommal kell mosni a hajat a szokásos módon. A második alkalommal -, hogy hagyjuk a sampont a hajra 5-10 percig. Ennek eredményeként, akkor kap egy egyszerű és természetes szép árnyalatú. Vegye figyelembe, hogy a színek kimossák fokozatosan, így nem kell aggódnia az újból kinőtt gyökerek - a különbség nem lesz látható.

Élénkítő hab vagy mousse lehetővé teszi, hogy a szálak a kívánt árnyalat, ami addig tart, amíg a következő hajmosás. Különösen gyakran használják ezt a módszert teszi a fiatal lányok, karácsony előtt, vagy más téma felek. Tegyünk egy kis mennyiségű hab vagy hab az egyes szálak vagy az egész fejet egy fésűt és egy új képet kész!

Hogyan kerüljük el a hibák színezése haj?

Ha azt szeretnénk, hogy próbálja színezés eljárás magad, akkor lesz hasznos tudni néhány árnyalatok:

  • tonerek nem színes a haj, ami korábban már festett henna;
  • tulajdonosai szürke haja is legyen óvatos a használata színezés festékek - a legtöbb esetben, színezés festék nem festék alatt egy szürke szőr;
  • A jól ápolt és egészséges haj tonerek megállapítja pontosan, így ha a haj meggyengül és a sérült, először meg kell javítani;
  • színezés festék okozhat allergiát, ezért használat előtt végezze el a megfelelő vizsgálatot.

Íme, néhány egyszerű tippeket és trükköket, hogy segítsen festeni a saját hajat a kívánt színben, anélkül, hogy kárt okoz a hajat.

Sok szerencsét és jó eredményeket alakformálás!