Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Minden igazi hölgy tudja, hogy szinte minden kép mindig befejezni egy kicsi, de nagyon fontos részlet - egy kis kézitáska. Szinte minden nő szekrény táskák büszkék a helyét, mert nélkülük sehol: ezek nem csak aranyos mellett a megjelenése, hanem a belső „ötödik dimenzió” helyett a nők mindenféle zsebeiben.Ez egyszerűen nem találja a kézitáska, nem értik a férfiak, és a valós szex határozottan győződve arról, hogy mindent meg kell, hogy a birtokában: kozmetikumok. szalvéták, notebook, kisgépek és egyéb női örömök. Mit kell tenni, mint a mi lényege.

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Hány ilyen aranyos női szív, asszisztensek kell folyamatos, napi használatban? Férfiak bizalommal mondani, hogy „One!”. Nő elme ebben a tekintetben az a meggyőződés, hogy alakult ki az évszázadok, és nem engedelmeskedik a logika az emberek.

  • Először is, minden nő kell egy, a mindennapi, minden alkalommal, egy zsák, amely különbözik tágas méretű és semleges színű. Ez a táska tökéletes napi utazások működik, könnyen elfér a napi képet, és kompatibilis a legtöbb hétköznapi szekrény.
  • A második a listán - a kimeneti táska az esti rendezvények, fogadások, utak egy klub, vagy egy étteremben, hogy tényleg ahol van hely barangolni fantázia. Kis tengelykapcsolók tarkított strassz, flitter, minták, a drága anyagok, és talán még a gyűjtemény híres tervezők!
  • A harmadik típus magában foglalja a régi változat, könnyű, világos színű természetes anyagokból, esetleg készült fonott vagy szalma.
  • Nos, akkor a táska utazáshoz, hátizsák túrázásra. pénztárca romantikus sétákra, valamint több lehetőség kiadási hogy megy minden ruhát vagy cipőt!

Persze, a sok lekérdezés nagyon nehéz megbirkózni, tekintettel arra, hogy ezen a területen igen magas árak, hogyan kell maradni divatos, elegáns, de ugyanakkor nem veszít a legvégső? Nagyon egyszerűen, hogy egy szokatlan táska kézzel!

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Első pillantásra úgy tűnhet, hogy ez nem reális, és ha valami nem, akkor egy ilyen termék, szégyellni megjelenni az utcán. Mindez felesleges butaság, ha egy erős vágy, akkor tegyen meg mindent, kivétel nélkül, természetesen, nagyon kifinomult és bonyolult beállítások, türelem, kitartás és a lelkesedés.

Készíts egy zsákot a kezét az igazi!

Options aranyos táskák minden alkalomra lehet felsorolni sok, és mindegyik más lesz saját berendezések gyártása, valamint a szükséges anyagokat. Ha úgy dönt, hogy megpróbálja, hogy magának egy kézitáska, akkor először is, fontos, hogy válasszon ki egy adott modell, amelyet végre kell hajtani a kezedben.Persze, meg kell jegyezni, hogy az eredeti változat a táska még mindig szükség van, hogy az alapvető készségek varrónő, és ha a kézimunka tényleg rossz, akkor talán jobb, ha nem elképzelni ezt.

Annak érdekében, hogy egy zsák, akkor elő kell készíteni a szükséges anyag, amelyből ez akkor: bőr, szövet, és lehet papírból? Igen, igen, ne lepődj meg, papírzacskó is joga van a létezésre, különösen, ha egy ilyen modell készül kislányoknak.

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Baba szeretnek másolni anyukája, és ha ez együtt egy igazi, bár a papír, kuplung. amit lehet díszíteni az ízlése, akkor biztos fog tetszeni a gyermek. Az interneten nagyon sok mater osztályok, amelyek nagy részletességgel elmondta, hogy két lap kartonból és fehér ragasztó, hogy egy kis móka a baba.

A legegyszerűbb lehetőség, amely képes kezelni még egy kezdő, egy lapos táska bőrből vagy vastag anyagból. Ilyen járulékos meglehetősen kis sor részei: első és hátsó rész, amely össze van varrva, nem kell külön varrni az alsó és oldalsó részeit, amelyeket nagyban leegyszerűsíti a munkát.

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Ahhoz, hogy ez a táska volt, egy szép forma, meg kell faragni a két fél a kis bemélyedések alsó szélei, amelyek a cikkek gyűjteménye megadja alkotnak. Ha maga a csomag készen áll, az lesz, hogy kitaláljuk, hogyan lehet a fogantyú táskák, mert nélkülük nem lehet túlélni.

Persze, nem rossz, ha úgy állítjuk elő, például a felesleges táskák, különösen, ha azok megfelelő színű. Ha ezek a lehetőségek nem, meg kell kivágni, ragasztott, majd egy másik csík varrott vagy szövet is, amely, bár nehéz, hanem nagyon is valós.

Egyszerű és szép!

Az utolsó szakaszban a kézitáska - természetesen, díszítése. A hátsó része maradhat normális, de az első - a büszkeség bármely termék, és ott lesz, hogy az összes létező fantázia. Néhány, mint hogy kiegészítse a pénztárca cipzár, gomb vagy bekattan, szokatlan, hogy két feladatot hajtanak végre egyszerre - elég szép és egyszerű dekorációval, valamint jár, mint egy megbízható zárat.

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Azok számára, akik egy ilyen lehetőség együgyű, akkor keményen kell dolgoznunk: mindenféle hímzés, rátét bőr vagy szövet, festés szövet - mindez valóban a saját kezét.

Bármilyen díszítések a táska legyen egy organikus, ha jó barátok hímzés, add szokatlan dekoráció a terméket, ad egy különleges varázsa, hogy azt. Ha a saját technikáját horgolt, akkor létrehozhat egy hihetetlenül divatos termék, a népszerű designer Dolce & Gabbana.

Általában akkor lehet választani tetszett létrehozását híres tervezők, és próbálja megismételni, mint kiderül, ha van egy ötlet, amelynek megvalósítása teljesen valós! De csak néhány ötlet nem található: a kötött táska, hogy megy tökéletesen meleg pulóverek és sálak, táskák szívek, virágok és más adatok, amelyek viszonylag könnyű megtanulni, vágja ki a szükséges mintákat.

Hogyan készítsünk saját kezét szokatlan táska

Szép zsák pulóverek, takarók laptop vagy tablet régi farmer, valamint az eredeti zsákokat a legtöbb szokásos lopott vagy sálat, ami nagyon kényelmes szállítására könyveket. Mi az a legérdekesebb, ezek a „zsák” nem kell vágni és varrni, csak meg kell birkózni a technika csomózás. Ez így van, akkor menj a könyvtárba, akkor felejtsd el a táskát, és hogy megbirkózzanak a szokásos zsebkendőt!

Ahogy mindig azt mondják, hogy minden olyan törekvés, és kreatív üzleti - ami a legfontosabb a vágy és a vágy, hogy hozzon létre. Semmi sem lehetetlen, és ha nem is rögtön az első alkalommal, akkor mindig megpróbál egy második vagy harmadik, és végül, hogy hozzon létre egy egyedi kézitáska. Az ilyen kreatív, kézzel készített táskák-mindig meglepett mások, és vannak, akik a gyönyör! Lepje magát és barátait, jó szerencsét!