Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

Ez a nő mindig úgy érzi, meg kell nézni vonzó, elegáns, arra a pontra, és kikészített ízlésesen. Ez az igény gyakran találkozott a képtelenség vagy nem helyesen választani ruhák és kiegészítők a szekrényben. Ezért úgy tűnhet, az örök női dilemma egy csomó ruhát, és semmi viselni. Az ideális megoldást a problémára - ez időben történő hozzáférés egy profi stylist. Azonban, ha ez nem lehetséges, és azt akarja, hogy képes legyen gyorsan és szakszerűen kell, hogy a kiutat a jelenlegi az ő szekrény dolog, be kell tartaniuk bizonyos szabályokat.


Szükséges és kötelező dolgokat női gardrób

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

És jól, ha a lány - világos barna, és vele az egész karmenistost fog keresni szervesen ... Így magyarázza lánya, mi a jó és mi a rossz akasztás a szekrényben - a feladat az anyák. Ez a következménye lehetne megmenteni már nőtt a lányok egy csomó pénzt, és nem torlódnak fel a szekrény. Mit kell tenni, és hol kell menni azoknak, akiknek az édesanyja nem magyaráz meg semmit, később beszélünk. És most próbálja megérteni azt a tényt, hogy úgy vélik, rossz ízű, vagy rossz íze általában.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help
Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

Itt van minden, és a címkék flitterekkel hátvéd, egy keretben arany láncok olyan vastag, hogy még a macska tudós őket fekete. Cat így minden bizonnyal a csincsilla köpenyt. Ha azt szeretné megmutatni, és lát mindent, még mindig izék az öt sorban vannak. És minden - tollak hímzett címke Armani (a legszomorúbb, hogy nem Dzhordzhio Armani vagy Valentino Garavani vannak alkotását és a rémálmok nem láttam).

By the way, a címkét, nem kell a ruhákat egyáltalán. Kivételek nagyon mérsékelten: kézitáska, farmer és alkalmi viselet. Elvileg nincs szőr, nem állat nyomatok. nincs semmi baj. Csak nem érdemes keverni őket arannyal hímzett rajta fehér bőr. Azt kockáztatja válni, mint Freddi Merkyuri. És nem is olyan rossz ez az egész bogachestvo jó szövet, és egy tisztességes vágás. De amikor műszálas bíbor görbe varrott fekete paetki ... .A felső - fedjük levél lánc. szinte Versace. Messziről. A sötétben. Mert két negyedévben. Ellochka-kannibál még életben van.

Szoknyák és nadrágok. Önnek nem kell érteni, milyen hosszúságú legjobb eljön hozzád. Az nadrág különböző hosszúságú választunk cipőt.Szoknya: ceruza farmer egy ketrecbe, és egy vidám darab. Minél több a szoknya van, annál jobb.

Nadrág: klasszikus, széles, ék alakú, a rakomány. Az egyszerűbb a nadrágot, annál könnyebb a siker titka az alakot.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

Seth szoknyák és nadrágok

Zakó / blézer / zakó és farmer. Tetszése, egy feltétellel - kell ülni a szám nélkül bagginess.

Azt is, hogy nem zavarja, hanem segítenek megteremteni a stílus egy kabát, vagy a jelenléte egy pár. Jobb, ha választani vechnozhivuyu klasszikus és néhány változtatást is, attól függően, hogy az ízlése.

Mi egészítjük ki gardrób koktél klasszikus bőr cipő kényelmes és könnyű futócipőt. Egy másik hasznos csizma közepén téglalap sarka és csizmát.

Az egyik titka, hogy egyes emberek, jeles képtelen személyek meg fényes és szokatlan - a használata egy elütő színű a kép. Mit kell?

Ehhez ki kell választani minden olyan dolog (tartozék vagy ruhadarab) világos kontrasztos színű (pl piros, sárga, smaragd vagy lila), úgy, hogy elkapja a szemét.
Ha nem hajlandó használni az ilyen radikálisan, vagy nem világos dolog az öltözőben, akkor próbálja használni fényes manikűr. Például, akkor össze a szokásos fekete öltöny bézs ing, piros körmök és vörös rúzs.

Ez az alapvető alapja minden ruhásszekrény, ideális napi teljesítmény és este. Vágjuk különböző lehet és függ a típusától figura, mintha Chanel fogant meg találó, de ma van még egy-alakú modell.

Tehát azok számára, akik szeretnék megtanulni, hogyan kell ruhát elegáns, ez a ruha egyszerűen elengedhetetlen.

6. A ruhákat vásárolni kell a jó minőségű és természetes anyagok. Az uralkodó természetes anyagok kis mennyiségű szintetikus alakítani - a legjobb választás. Továbbá, mindig a dolgok, hogy tiszta, és megsimogatta. Feltétlenül tartsa be a mosási utasításokat a címkén.

7. És az utolsó elve - annak szükségességét, hogy ruhát fel az idő és hely. Nem a vállalati jönni farmer és gyalogos megy estélyi ruhában. A munka, ragaszkodnak az üzleti stílus, és járni a gyermek, akkor viseljen valami kényelmes.

Amikor kiválasztják ékszerek, hogy ki kell egészítenie a külsőt, kibír mértékkel és vezérli a helyzetet. Mindenesetre, finom karkötő, lánc, kis medál és fülbevaló egy takaros öltönyt fog kinézni a megfelelőbb. Ugyanakkor, a párt képes felvenni és több mutatós ékszereket.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

A szekrény a modern nő legyen garnitúra ruha üzleti stílusú, alkalmi ruha és haza. Ha vásárol új dolgokat kell törekedni a maximális kompatibilitás és felcserélhetőség a dolog, hogy megnöveli a lehetséges opciókat. Nagyon fodros, rövid távú dolog, hogy nézd kihívást jelent, meg kell vásárolni óvatosan. Egyéniség kiemeli választható kiegészítők: ékszerek, kalapok, övek, táskák, kesztyűk, szükségszerűen nagyon jó minőségű drága cipőt.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

A tömeg a lehetőségek jobb, hogy előnyben részesíti az „arany közép” - nem túl kis méretű, de nem túl nagy. Nagy zsákok nem alkalmas minden kép, és emellett rontja a testtartás.

Hogyan lehet megtanulni, hogy a ruha ízlésesen - online help

Kísérlet képekkel, használják a különböző kiegészítők, és a kérdés, hogy „hogyan kell ruhát stílusosan és kedvező áron” nem zavarják meg.