Hogyan mutatják meg neki, hogy már megváltozott, és a párbeszéd folytatására Archívum - Fórum - A világ a szerelem és a romantika

Kérjük, jelezze, ha valaki már volt egy hasonló élmény. Rész imádott egy év után kapcsolat saját kezdeményezésére. A pontos okát elválasztása természetesen csak találgatni tud. Úgy tűnik számomra, hogy én nagyon elrontott az ő viselkedése kapcsolatokat. Mivel a tapasztalatlanság, az önzés, a lustaság tett egy csomó hibát. Csak előtt búcsúzott folyamatosan nyöszörgött, panaszkodott az élet unalmas volt és önző. Tudom, az érzések volt, ő már régóta szenvedünk, és kíváncsi voltam, hogy milyen könnyű elveszíteni a boldogságot. Ennek eredményeként, azt mondta, hogy az ő érzései megváltoztak, ő felajánlotta, hogy feladja az első alkalommal, majd - valaha. Azt mondta, hogy különböző nézetek vele, és azt kell, hogy vizsgálja felül a pesszimista hozzáállás az élethez. Nem sikerült beszélni szív a szívhez. Valahogy őrület Távolítsuk engem mindenhol, elhelyezett egy feketelistára. Megírtam, majd próbálja meg elmagyarázni - nem válaszolt. Visszatértem az én futár ajándékokat, a dolgok.Tudom, csalódást okozott neki, hogy a törött dob ​​nem tapadnak össze. Hogy nem akar ásni a múltban, hogy kellemetlen, hogy emlékezzen rám, hívom a negatív érzelmek, a bűntudat és könyörülj rajtam. De úgy érzem, hogy megváltozott ez idő alatt. Gondolkodtam után búcsúzó valóban felülvizsgálta életfelfogás, sok átdolgozott. Ez történt természetesen önmagában nem azért, mert azt akarom, hogy így vissza vagy manipulálni. Olyan volt, mint egy másik ember most. Valahogy úgy gondolja, hogy ha elejétől indul, akkor minden kiderült. Eddig úgy tűnik, hogy nem volt egy szerencsétlen félreértés. Úgy tűnik, hogy most van valaki. Nem közlik, hogy szinte nem reagál én e-maileket.

Már egy éve, hogy a szétválasztás. Az egyik levélben is megérintett, és azt írta, hogy szeretem őt, és nem én nem. Azt mondta, hogy egy ilyen önvizsgálat - ez a probléma (a fej, azt hiszem), és csak meg kell élni.


Igen, olvastam mindent, amit írt - a teljes reménytelenség. A kérdésem tulajdonképpen a tárgy mezőben. De nem adj egy esélyt, hogy megmutassa neki azt, amit megértett valamit, és megváltozott. Mindenesetre én gratulált neki NG, bár még mindig nem tudom, hogyan.

Köszönöm a tippeket és visszajelzést!

Barna szem hadd menjen? vdrkg ő is megváltozott, és nem a jobb? és ez nem ugyanaz a személy, akkor beleszerettem!?

Barna szeme! Amit egyszer találkozott, valószínűleg nem véletlen. Meg kellett, hogy menjen végig, hogy ez megváltozzon. Mondja meg neki, köszönöm, hogy mentálisan és csak vele a szívében.
És élni.

Tudom, hogy azt akarom, hogy tőlünk tippek visszatérése egy szeretett azonban egyetértenek viva23. Ebben a helyzetben, hogy jobb elengedni. Folytatás nem valószínű, hogy sikerül. Csak tanulni a hibáiból. Már megváltozott. Lehet, hogy az összes szükséges, hogy az a személy, szerelmes, és akkor nem járt, mint ő, hanem untatni a karjában.

abban az időben én ugyanazt a szemetet. Én is szerettem volna változtatni, és visszatér - jó. kapcsolatok nem voltak egészen sokat romlott Stuckey - megváltozott, és még úgy gondolják, hogy menjen vissza -, de aztán azt gondoltam - és szükségem van rá. Jobb kezdeni az elejétől. mint hogy megpróbálja, hogy - majd újraéleszteni. mit kívánok.

Volt valami hasonlót, akkor kölcsönösen Rastan, természetesen még mindig hiányzik. és mindezt azért, mert hogy különbözőek vagyunk, van más véleményét az élet, amivel enyhén szólva, ő életszemléletét egy festő, akit szeret álmodozni, de azt hiszem, hogy nagyon gyakran ezek az álmok vezetni őt, depresszió. és itt megolvasztjuk. Furcsa, de tudod, hogy a hozzáállásom, hogy sok minden megváltozott, nem is tudom, minek nevezzem. de én bizonyos szempontból kezdte megérteni őt. csak elolvad, képesek vagyunk megérteni egymást, mert van egy csomó „hogyan és miért”. ez egy sajnálatos, hogy meg kell fizetni az árát. most én vagyok a másik oldalon. de részem mindig vele. és semmi sem lehet podulat. nem szabad elfelejteni. Meg kell tárolni a memóriájában a pillanat, amikor ez volt a paradicsom. Sajnálom, hogy a menny befejeződött. de ha ez a rendeltetése, hogy együtt budish. és ha nem. ez jó, hogy vége.

a helyes dolgot -, hogy megtalálja még a rossz időkben jó.
Ott már elhangzott - „Mondd meg neki, szellemileg köszönöm, hogy”
Ha nem a kapcsolatot - akkor ezt és el lehet hagyni.
És így - ha már megváltozott, lesz más, ismét szemügyre magunkat és az élet reményében. Ezért kell kezdeni az új kapcsolatokat.
és minden rendben lesz.

Ui Ha ő adta meg a legkisebb zatsepochku, akkor talán érdemes egy próbát. De gyakorlatilag figyelmen kívül hagyja meg az egész évben. Ez - tette mindent a helyére.
Engedd el, és boldog ..

és Boldog Új Évet. balloons2

Barna szem, hallgatni az összes fent. Néha tényleg kell fizetni egy nagy ár tapasztalataink akár negatív. De hidd el, a jövőben fog szolgálni a jó helyett, segítsen. beleértve otchaevaysya nem, hisz a legjobb és akkor sikerülni fog. És ez igazán elengedni. „Ha valami igazán szeretik - válás, vetretsya - a tiéd, és nem jelenti, hogy nincs, ha az nincs ott?”. És ne feledd, minden, ami történik, annál jobb.


Ui Nem tudom, hogy korábban, de az üzenet pont. sok pesszimizmus. Az élet szép, rengeteg nagy pillanatait.

Az összes fent említett pozíciók egyértelműen helyes.
De akkor jogosan kérdezik: „Hogyan, hogyan kell elengedni, ha úgy tetszik?” És te leszel teljesen igaza van.
Ez nem könnyű. roll:
De ez lehetséges lesz pontosan azt a pillanatot, amikor majd magára ezt a kapcsolatot pont ..
: Foragainst Attól a pillanattól kezdve, amikor te magad nem hagy zatsepochki.
Néhány alkalommal lesz túl nehéz.
: Viszlát De az idő múlásával, te magad azt mondom magamnak köszönöm, hogy ..


Ezért, az biztos, hogy megfeleljen az a személy, akivel bokor boldog!
Sok szerencsét. rózsa

És a barátja valahol, elképzelni magad az ő helyébe. Ő „s jó hangulatban, és te. neked teljes szívemből. és egy bizonyos ponton úgy tűnik, rájött, hogy nem az a személy, akivel szeretném leélni az életét. Ön már nincs oyuschatsya, és próbál felhívni a figyelmet magukra és bizonyítani valamit. és a vezető végén. és ő nem akar hallani! Ő a saját élet, a szerelem, és nélküled. És a minden emlékeztető levelek kellemetlen utóízt. Egy év telt el, tényleg nem értette, és nem akarja megérteni. Te egy jó lecke, ha már megváltozott, és áttekintette az életemet, és mások -, hogy új életet kezd, és építeni a saját boldogságát az első, nem az utolsó. Az ajtó zárva van, és te dörömböl a fejét az ajtón e, vopish hogy megváltozott, és a tettek mutat valami egészen más.
Sok szerencsét !!

Rész imádott egy év után kapcsolat saját kezdeményezésére. A pontos okát elválasztása természetesen csak találgatni tud. Úgy tűnik számomra, hogy én nagyon elrontott az ő viselkedése kapcsolatokat. Mivel a tapasztalatlanság, az önzés, a lustaság tett egy csomó hibát.

Drágám, te magad is tisztában van ezzel, vagy valaki (és tud) győzte meg, hogy? Bizonyára része (részben). A te hibád. De nem teljesen ugyanaz. Hát ez így van szükség ahhoz, hogy az a személy,

Valahogy őrület Távolítsuk engem mindenhol, elhelyezett egy feketelistára. Megírtam, majd próbálja meg elmagyarázni - nem válaszolt. Visszatértem az én futár ajándékokat, a dolgok.


Te ítélve a szavak nem kínozták elektromos botokkal. Nos, mi az Ön számára, hogy egy év után a kapcsolat, mint ez akkor nyugodtan csinálni? Amennyiben érzéseit. evil: Ahol a tapasztalat (it). evil:
Türelmének nem tartott sokáig. És ha a szeretet nem szenved. Szeretem !!
Ha valaki szereti. veszi, sodyatsya és beszélj szív a szívhez. Ha valaki szereti próbál csepegtetni egy személy optimizmust. ha ez nem elég.
Miért van szükség, hogy azt. bár értem. )) Azt, hogy ő egyedül. de nem idealizálja őt, és nem hibáztatom ez csak magát kérem.

Megmondom neked egy történetet. Ez nagyon hasonló. Egyszer volt egy barátja is. és szerettem őt nagyon (mivel úgy tűnt nekem). Nem találkoztunk sokáig (hat hónap), de csak egy szemrehányásokat volt, és akkor nem így van, íme, ez nem így van. És ha nem adja meg, és azt a szabadságot, hogy lekvárt. És azt mondta, hogy szeret. És azt mondta, hogy szenved. „Tettem veled. Te nem elviselhetetlen. Me, egyébként.” Általában úgy. Egy fiú volt az első komoly kapcsolata. Ennek eredményeként minden ugyanaz. otthagyott, amikor elfogyott a türelme. Istenem, megőrültem. és még próbált szabni saját kezét. de ez nem erről szól.
Általában a végén én voltam a kórházban, miután az összes (majd a pszicho. Kórház) és egy nagy értelme a bűntudat, amit nem rendelkezik a megfelelő összes ilyen (mert meggyőzött e, az ő kifogástalan magatartás: gonosz. Evil. Evil: ). Én csak magamat vinyl (igen, én szeszélyes. Féltékeny. Igényes. De mint később kiderült, hogy nem több, mint a többi lány.)
Ő velem is megszűntek kommunikálni a mindet figyelmen kívül hagyni. Hasonlóképpen. De, tudod, csak 9 hónappal kaptam egy új számot ICQ, nem ismert, és elkezdett vele obschatsya, véletlenül találkozik. de aztán rájött, hogy én voltam. Ez volt az első alkalom, beszélgettünk után rasstovaniya. Eleinte nagyon hideg és arrogáns. Aztán egyre több és több.
Most a mi rasstovaniya már több mint 3 éve. Mi a „jó barátok”. Nagyon jól kommunikálni velem, azt mondja a lány. Azt kell, hogy minden persze már a múlté. Bizonyos szempontból ez segít nekem. Látja magát, én sokat változott. Azt is mondja neki a szeretett egy. És látja, hogyan mellékletét (a szeretett) hozzáállás.
De néha hallok tőle ezeket a szavakat: Most, ha nem végzett önmagában ezért ütközne. és azt mondom neki, de azt is, hogy én csak úgy viselkedett, és milyen jól váltunk el. És megbotránkozik. ) :) :)

Következtetés tettem a kapcsolat:
1. Igen, határozottan, javítottam a viselkedésüket, és köszönöm neki érte.

Barna szeme! Amit egyszer találkozott, valószínűleg nem véletlen. Meg kellett, hogy menjen végig, hogy ez megváltozzon. Mondja meg neki, köszönöm, hogy mentálisan és csak vele a szívében.
És élni.
: Handy: praktikus: praktikus

2. tudtam, hogy milyen ember. (Frank történeteket a kapcsolatot a lánnyal - aki megcsalta őt, ő volt, hogy „ez volt”, stb, stb ...)

3. Tudomásul veszem, hogy mi csak a különböző

4. és hála az élet (vagy ott valaki. D) az a tény, hogy ő vette el tőlem. akkor is, ha olyan kegyetlen.
___________________________________________

Én is önző! mindegy, míg a barátnőm, nem engedték, hogy tudja, hogy minden lehetséges, és rasstatsya hogy ez adta meg a szeretet, és nem tudtam becsapni neki, hogy nyissa, és adja az ő! Általában olyan volt, mint egy csavar a kék. És azt nyíltan mondják, hogy van valaki a hibás jelenleg az egyetlen magukat. Gyenge szeretet azt jelenti, csak nesmogla idő változása, vagy úgy gondolja, hogy mindent mindig így van, minden megmarad? NO drágám, minden megmarad, és a vonat belépett a kolostorba! Kaptak egy esélyt, hogy nem használja azt. így van. És tudnék! Átléptem magukat. köpött az egóját és a büszkeség, kinyitottam teljesen megváltozott, ha nem globálisan, hanem sok, és most már újra együtt, boldogok vagyunk, szeretjük egymást, a bumm!

minden megmarad? NO drágám, minden megmarad, és a vonat belépett a kolostorba! Kaptak egy esélyt, hogy nem használja azt. így van. És tudnék! Átléptem magukat. köpött az egóját és a büszkeség, kinyitottam teljesen megváltozott, ha nem globálisan, hanem sok, és most már újra együtt, boldogok vagyunk, szeretjük egymást, a bumm!

Kedves Kali, nagyon örülök, hogy sikerült. Nézzük az összes együtt örüljön az Ön számára! Miután a bejegyzést, barátom, ad némi káröröm, és nem vagyok nagyon szép.

Nos, ha nem olvassa el, hogy kaptam egy esélyt, és nem érdemes használni: gonosz. Azt írta, hogy mi, és nem volt szíve. Volt itt magát, és el sem indult a vita, hogy valami nem teljesül. Minden az én megállapítások - az eredmény a személyes gondolatok és részletezném a helyzetet. Igazából megkérdezte, hogyan kell megtenni, hogy nekem ezt a lehetőséget.

És te, barátom, még egyszer, nagyon, nagyon boldog. szerelem

Huhh. Végül tette, hogy a számítógépet.

Barna szem, egyetértek veled. Adjon Kali azt is felismerték, hogy nem nagyon barátságos. Az én harang úgy tűnik, hogy egy személy érzékeli egy kis probléma.
Ez az egyik dolog, amikor észreveszi, hogy te nem egészen „jobb”, ha van benned. És egy másik, ha piszkálni az orrát, és kiabálni: nem olyan YOU.
És akkor - nos, csak egy ember van a változásra? Mindenki vannak hibái, miért nem tesz engedményeket egymás felé. Ha ez a szeretet valóban.

Mindenki vannak hibái, miért nem tesz engedményeket egymás felé. Ha ez a szeretet valóban.
Éppen ez az, hogy szinte mindenki megérti, hogy nincs tökéletes ember, de nem az összes, bocsáss meg nekik ezeket nedostatki..Voobsche, szinte minden tekintetben, ott jön egy válságos pillanatban, amikor az emberek sem fogadják el egymás mindaz a tulajdonság a karakter és velük együtt élni további. csendesen. talán a változó (nem csak a tény, hogy valaki kiabál és fenyegető, amelyek egyébként a kapcsolat nem), vagy nem tudják elviselni ezeket a hiányosságokat. és még akkor is sajnálom.
: Broken-heart Sőt, ha az emberek szeretik, szeretik az egész ember, az összes előnyeit és hátrányait, és hátrányai is szereti. szív

Barna szem, méz, nem hallgat meg a Kali, a szöveg tényleg pofon a rosszindulat és arrogancia.

Hány éves vagy?

Azt hiszem, egészen biztos, hogy még mindig elébe herceg, hogy minden rendben lesz veled.


Tudod, én már az első szerelem, szenvedtem 2 évig. amikor meglátta ekalo mellkas, még legyőzve, legyőzve olyan gyorsan, hogy alig tartotta meg (szív), hogy nem rohant, hogy találkozzon vele. Ezután hosszú ideig nem láttam évekig. És ez yanavre teljesülnek. és ez nem kihagyott egy ütemet, egyáltalán nem Th-én. Meg voltam róla győződve, hogy egyszer mindent halad. Ő lett közömbös számomra, bár, és látszott elvarázsolt = lenyűgözte a szemét.

P / s Élő jelen és nem lakik a múltbeli hibákat.