Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Taurus ember - ki ő?

Taurus ember - az alapító minden. Ha elveszi az ügyben, akkor minden eszközzel, hogy azt a végén. Taurus nyugodt, megfontolt, türelmes és kitartó. Taurus ember módszeresen és fokozatosan eléri az anyagi jólét, nem remélve, hogy egy kísérteties szerencse, nem oszlik szét apró ügyek. Ő áll szilárdan a lábán, nem szárnyal a felhők. Rajta tud támaszkodni. A Taurus Minden lány úgy érzi, nyugodt, kényelmes, megbízható.Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Pontosabban, Taurus - egy példa egy igazi férfi, és ne vesszen. A kedvenc nem kell aggódnia semmit, - jó kezekben van. Taurus nem engedi a családja szegény vagy elszenvedett nélkülözés. Taurus tudja a pénzt, akkor gyakorlatilag nincs pénzügyi nehézségei esetén.

Man Taurus - makacs, féltékeny. Ő folyamatosan megy a cél, semmi sem kinyújtjuk az útból, vagy zavarja őt. Nem vitatkozni Taurus, akkor még mindig nem a megállapodás szerint. Mintegy flörtölni másokkal is jobb elfelejteni, Taurus nem tűri az ilyen hozzáállás, ez - egy szörnyű tulajdonos. Azonban ez az ember még mindig és figyelmes, gondoskodó, gyengéd. Ezt veszi körül a Nő szerelem, hogy megvédjük őket az összes problémát. Taureans erős idegrendszer, általában nyugodt, idős emberek, de nem kell, hogy játsszon az idegek Taurus férfiak, ha a harag, ő is kap egy viasz, de nem sokáig, azt könnyen megbékélt.

Taurus Szerelem elveszti óvatosság, és képes a leginkább kockázatos viselkedés. Ő arra törekszik, nő, annak ellenére, hogy a sok akadály, és nem nyugszik, amíg meg nem bevenniük. Taurus férfi - hű és rendkívül gondoskodó.

Taurus - praktikus, mindig gondol a jövőre. Ő is - nagyvonalú ember, a lány nem kell könyörögni ajándékaival, és még a felesége, és még inkább nem tudom, nem semmi. Ő - a felelős és értelmes, egy ember a Taurus kérjen tanácsot mindent. Az ilyen ember nem fogja elmulasztani, hogy megbízható, mint egy szikla.

Amit a legtöbb ember értékelni ehhez tartozó csillagjegy, egy nő?

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

A lány Taurus értékeli a szépség, ragyogás és a misztika. És lágyságot, nőiességet és a következetesség. Taurus férfiak - nagy rajongói a női szépség. Ő nem szereti durva, energikus és neveletlen ember.

Taurus férfi álmodik egy igazi hölgy, gyönyörű, ellenállhatatlan és finom. Ezen kívül, az ő választása legyen értelmes, csendes és takarékos. Taurus szeretnek enni, különösen szeretik az otthoni főzés. Csak jó, ha imádott szeret főzni, férfi Taurus értékelni fogja.

Parancsolgató ember nem vonzza egy ilyen ember. Taurus nem tűri prédikációk, kritika, tanácsot és útmutatást, hogyan kell élni. Ez jobb elfelejteni parancsoló modor, különben Taurus egyszerűen elpárolog. Ez az ember használni, hogy saját döntéseket, tippek nem szükséges, az bizonyos, hogy ő mindent jobban tud, mint bárki más. És gyakran ez a helyzet, Taureans ritkán hibáznak, hogy van egy figyelemre méltó elme.

Taurus férfiak imádják a nők a törekvés az otthoni, a családi élet, a gyerekek. De szeles fan klubok és különböző összejövetelek soha nem lesz érdekelt benne. Taurus szüksége céltudatos hölgy, bölcs és komoly. Ne tévessze a meggondolatlan, ostoba kacér.

Ezen túlmenően, egy ilyen ember bája finom, törékeny lány, gyengéd, gondoskodó. Élénk parancsolgató elidegeníteni.

Hogyan beleszeretni egy ember a Taurus?

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Nyerd meg a szíve egy Taurus férfi nem könnyű. Ő nem dobja minden szoknya. Taurus tükrözi hosszú, mielőtt elkezdi ápolás.

Ahhoz, hogy beleszeret az ember a Taurus, meg kell tennie:

 • Ahhoz, hogy szép, tökéletes lány az egész. Taurus, természetesen értékelem a szépséget.
 • Ahhoz, hogy bemutassák magukat a társadalomban. Taurus ember álmodik társ, amely büszke lenne.
 • Légy kedves, nagylelkű és tisztességes. Megmutatja a jó természete, szíve arany, s beleszeret veled.
 • Legyen nyugodt, ésszerű, józan. Taurus nem tűri léha, szeszélyes szeszélyes gyermek, aki örökké nem fog tetszeni mindenkinek, aki állandóan bajba kerül. Taurus először futva jön segítségért, de aztán azt gondoltam, ha ő így extravagáns hölgy szükség.
 • Megbecsülése otthon, kényelmes, álmodik gyerekeket, nyugodt, mért az élet. Borjú kell egy jó háziasszony, aki képes főzni és takarítani. Ő persze, fog kapni egy csomó gyerek, és gyere haza esténként a fészekben, ahol találkozott a gyönyörű feleség, szép gyerekek.
 • Legyen praktikus, a pénz értékét. Taurus idegenítheti pazarló, hogy menjen le egy kisebb vagyont egy új táskát vagy cipőt. Taurus férfi - nagylelkű, nagyvonalú, de tudja, a pénz értékét, akkor nem tűri a felelőtlen kiadások.
 • Ne legyen makacs karrierje. Munka - ez nem rossz, de a megszállottság karrier rontja egy nő, ő virilescent, parancsoló jellegű. A Taurus nem állhatom ezeket a nőket.
 • Rendelkeznek egy jó pozitív gondolkodású. Taurus természet egy kicsit melankolikus, egy nő érdemes időt felvidítani a kedvenc, kérjük és emelje a szellemeket.
 • Biztosítani kell a megfelelő pihenés férfi Taurus. Az ő szokások hosszú és kemény munka, néha elfelejti Taurus még aludni és enni. Ügyelni kell arra, hogy ő talált időt utazni természet, ízletes és változatos ettek és aludtak hosszú ideig. Ilyen ellátás és a gondozás a részét a szeretett, természetesen, mint a Bika.
 • Tekintetében a barátai. A férfi szerint a Bika jegyében értékeli barátság, sohasem fogja elhagyni egymást a bajban.

Hogyan kell meghódítani a Taurus:

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Kos nő

Legyőzni férfi Bika Kos nő nem nehéz. Szereti a temperamentum és az energia a Kos nő, hanem ő elkötelezettsége és közvetlenséggel.Kos nők elegendő bizonyítani a benne rejlő jellemvonások. Itt található az a tevékenység, a vitalitás és a szeretet az élet, az ember Taurus szüksége egy ilyen nő.

ő természeténél fogva gyakran flegmatikus, kolerikus és a jókedv lány Kos és a Bika férfi shake, amely biztosan megy a maga javára.

Ne legyen túl tolakodó, zavaró, vagy Taurus sietett menekülni. A legjobb az egészben az ideje, hogy megjelenik a horizonton, és eltűnnek titokzatosan. Taureans szeretik a titokzatos női misztériumok. Pozitív tulajdonságokat ki lehet mutatni olyan üzleti vagy hobbi. Merészen megoldotta a kísérletek a szex, Bika és Kos hasonló vérmérsékletű, mind ezek a jelek csak a szeretet testi örömöket, és hajlandó szánni nekik minden szabad idejét. Taurus ember biztosan értékelni a szenvedélyes természetét Kos nő;

Taurus nő

Man Taurus Taurus egyszerűen lenyűgöző nő egy pillanat alatt. Azonnal észrevette, hogy az ő személy. Két Taurus jól kijönnek egymással. Mutassa férfi jellemvonások, mint például: nyugodt, a következetesség, a nyugalom. Mondd meg neki, hogy az álom egy erős, összetartó család, és egy pár gyerek, mondja meg, hogy a legtöbb értékelik az otthon kényelmét, tűzhely és azt szeretnék, hogy egy háziasszony. Taurus ember kétségtelenül ragadtatva. És ha mi táplálja ízletes, bár néha Taurus pontosan hamarosan beleszeret.

Örülök, hogy ossza meg az ember Taurus az ötleteket, hogyan kell futtatni a gazdaságot. Mutasd meg, hogy - értelmes, gyakorlatias ember, aki ismeri az árát minden rubel. Taurus mondani világosan látja a jövőt az élet, akkor minden megvan tervezni az elkövetkező években.

Akár önmagában, és az intim kapcsolat, a férfiak és a nők szeretik a szexet Taurus, készen arra, hogy foglalkoznak velük igen gyakran;

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Gemini nő

Lány ikrek és egy srác Taurus - meglehetősen eltérően. Ha a Taurus - szilárd és konzervatív, a lány Gemini - könnyű és nagyon felületes ember. Elején Taurus megragadja ezt a szokatlan lányt, meghódította elevenség, az intelligencia és a szellemesség. És a jövőben is van egy kis probléma, és egy pár miatt túlzott könnyelműség nő Gemini.

Annak ellenére, hogy az ikrek - egy meglehetősen praktikus, eleven ész, értelem tetszik Taurus. Bika férfi biztos, hogy ő fog menni vele. Megjelenítése Taurus, te bölcs és megfontolt. Imádja ezeket a nőket.

Ezen túlmenően, a Taurus értékelni fogják a sokoldalúság és sokféleségét a természet Gemini. Szexuálisan kész hülyéskedik, poprokaznichat, Taurus lesz elfoglalta;

Rák nő

Tekintettel arra, hogy Taureans szeretik a gyengéd, érzékeny fiatal hölgyek, lányok rák nem lesz nehéz elcsábítani Taurus. Rakin a szíve - lágy, nőies és romantikus értékeli ezeket a tulajdonságokat a nők Taurus. Mutasd meg, mit házi hostess, imádja tölteni az időt szeretteivel. Mutassa be, hogy értékeljük a családi értékeket, korrigált egy komoly, hosszú távú kapcsolat.

Ha az elején a Taurus ember nem teljesen értem a kiválasztott, majd később hirtelen rájön, hogy ő nagyon értékes neki, és hogy szüksége van rá.

Oroszlán nő

Nem nagyon kedvező kombinációja a különböző kezelési miatt a pénzügyi oldalon az élet. Ha a Taurus állni okos kiadások, a nők Lions - általában nem tudják a lépést a kiadások. Azonban, ha a pár sikerül kompromisszumot találni ezen a területen, akkor lesz boldog, hosszú életet.

Kezdetben Taurus elfoglalta a külső szépség és a csillogás a nők lionesses, úgy tűnik, hogy neki egy luxus kozmetikai, ő is biztos, hogy ez nem méltó hozzá.

Lionesses hajlamosak a kiszámíthatatlan kiszámíthatatlan akciók és, ha kívánja, hogy meghódítsa a Taurus, akkor jobb, nem mutatják meg neki a szédülés és egyensúlyzavar.

De a szeretet az élet, vitalitás és aktivitás nem elrejteni. Akkor az ember Taurus gyorsabb lesz, mint a meleg érzések;

Szűz nő

Szűz - a fenséges és romantikus, a Taurus - a jele a Föld, ez a pár úgy viselkedik, egyfajta mentor és tanár. Szereti kitartás és súlyát a Virgin, a takarékosság boldog Taurus. Hogy meghódítsa a férfi Bika, mutasd meg neki, hogy olyan értelmes és okos ember. Nem túl fellegekben, Taureans nem tetszik. Sokkal jobb, hogy készítsen egy kiadós finom vacsorát, és nem kell fogni az ágyban.

Taurus csak alkalmazni kell mindent az életben. Néha ez is fáj túl sérülékeny, érzékeny természetű Dev. Egy nő, Szűz szeretet - valami fenséges és kifejező. Azonban egy ilyen hozzáállás, hogy az élet is nagyot csalódott az emberekben. Virgin álmodó gyakran jobban hallgatni a tanácsát Taurus, ez jó neki, és az egész kapcsolatukat;

Mérleg nő

Elcsábítani egy Taurus, Libras kell bizonyítaniuk, hogy képesek a kényelem és a jó ízlés. Mérleg gyakran megpróbálják varázsa egy Taurus férfi városias, világi beszédek és a rejtély. Ha a harmadik tétel a listán kerülhet sor, az első kettő nem hozza meg a kívánt hatást gyakoroltak túl földhözragadt Bika. Taurus férfiak messze magas kérdésekben, ők közelebb vannak konkrét kézzelfogható dolgok, mint például: egy finom ebédet, a praktikum a pénz, takarékosság, takarékosság. Inkább megtéveszteni takarékos, ésszerű óvatosság, mint fellengzős és édes. Florid harangue ők inkább a konkrét tevékenységek és cselekedetek.

Mérleg - egy jó diplomata, köszönhetően, hogy képes meggyőzni senkit semmit, akkor könnyű lenne, hogy biztosítsa a Taurus, hogy együtt él vele, hogy várja a kényelmet és jól karbantartott;

Skorpió nő

Taurus és a Skorpió - nagyon különböző, ezért nehéz lenne, hogy építsenek egy harmonikus pár. Ha először húzzák egymás felé, akkor az ember Taurus is arra a következtetésre jutott, hogy a felesége volt szüksége egy másik nő. De ne add fel. Skorpió nő lehet meghódítani a Taurus, a előrelátás, az intuíció és betekintést. Halkan és óvatosan hozza az ember a Taurus az érték a család a közeljövőben. És amint ő maga biztos volt, a keresést egy megbízható társ, hogy vizsgálja meg, hogy egyszerűen csak azért, mert Taurus félnek a változástól, és megtalálja az új kedvenc - ez túl hatalmát;

Nyilas nő

Hódítsd meg a Taurus nő Strelchihe nem könnyű, ők is különböző. Azonban egyesítik a fokozott szexuális temperamentuma egyaránt, és hasonló a humora. Ne visszatartani Taurus intimitás, ez az egyik a kevés, köt benneteket. Nézze meg a vígjátékok együtt, részt koncerteken humoristák, ha nevetni együtt, te húzza össze.

Szép és változatos és ízletes takarmány Taurus, ő szereti. Ne vásároljon finomságok jobb kiiktatott egyszerű, de minőségi élelmiszerek, ember Taurus értékelni a takarékosság;

Bak nő

Vízöntő nő

Nő Vodoleyka hajlik idealizált valóságot. A világi Taurus - nagyon messze. Azonban, ha ez nem fog ragaszkodni ki ez a tulajdonság a karakter, akkor lehetővé válik, hogy meghódítsa a Taurus. Először is, meg tudja adni a kívánt Taurus a gazdaságban dolog, jó ember bizonyítják hatékonyságukat, képes kezelni a pénzt. Jelenlétében Taurus viselkednek komolyabban, mint te ne indítsunk el egy beszélgetést filozófiai témák, Bika férfiak nem tetszik ez, mivel úgy érzik üres beszéd;

halak nő

Rybka nő nem nehéz nyerni a szívét egy Taurus. Halak - puha, lágy, engedékeny, egy lány - csak ideális a férfi Bika. Csak őt körülvevő szeretet, ragaszkodás, gyengédség és a gondozás. A Taurus keményen fog dolgozni a család jó, ő egy kemény munkás, és csak szükség van egy felesége, aki vár rá munka után sütemények, szép és szexi. Oszd meg a gazdasági ismeretek, Taurus, mint takarékos háziasszony.

További tipp, hogy segítsen megnyerni a férfi

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

 1. Nem beszélni korábbi kapcsolatok. Taurus álmodik a lány, majd egy sor nem éri el a korábbi.
 2. Ne aggódj, ha az időszak az udvarlás késett. Taurus emberek csinálnak mindent lassan és fokozatosan. De a szerelem, akkor megtartsa nő az élet.
 3. Ízletes és előnyösen bőségesen takarmány Taurus. Ha lesz ünnepi lakoma neki egy levelet saláta hús nélkül, akkor rassvirepeet és fuss hamarosan keres egy meleg fészek máshol.
 4. Nem mutatott vonakodik a gyermekeket. Taurus - nagy család az ember, hogy nem tudja elképzelni az életét anélkül, hogy az utódok.
 5. Érdekeit munkáját, és azt tervezi, hogy az élet. Mutassuk meg, hogy ha nagyon hosszú távú célokat. Taurus férfiak vannak elrendezve, hogy komoly felelősségteljes fiatal nők, akik tervezik az életet előre.
 6. Soha rohanás Taurus. Legyen türelmes és visszafogott.
 7. Ne feledje, hogy Taurus férfiak nem szívesen a piercing és a tetoválás a lány.
 8. Mindig legyen takaros, elegáns és divatosan öltözött.

Fog nyerni a Taurus feleségül?

Taurus emberek, persze, szeretem az életet, gyönyörű lányok és élvezetét. Ők csendben meghintjük bókokat, de ragaszkodnak a családja és felesége. Kiválasztunk egy kedvenc, Taurus fordítják az életét. Ő - egy nő férfi, hűséges, megbízható. Nem szükséges, hogy az álom, hogy Ön képes lesz arra, hogy visszavonja a család Taurus, nem valószínű.

Hogyan nyerjünk egy férfi egy nő borjú ram, egy bika, Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz, mérleg, skorpió,

Kapcsolódó cikkek