Hogyan találkozik egy nővel internetes

Hogyan találkozik egy nővel internetes

Szóval, miután már úgy 6 nagy hibákat, ha foglalkoznak a lányok. készen áll, hogy találkoztunk, kezdjük egy egyszerű -, hogy megfeleljen a lányok az interneten.Gyakran kérdezik tőlem, - hogyan felel meg a lányok. ha a legtöbb időt tölt az irodában, vagy éppen a számítógép előtt?

A válasz nyilvánvaló - találkozzon velük az interneten

Hogyan találkozik egy nővel internetes

9 tipp, hogy hogyan találkozik egy nővel internetes

1. Betölt fotóit.

2. Reserved Form Fill "Magamról" részt.

Nem kell festeni ott egész élete történetét, vagy „vicces” történet a múltból. Ne feledje, hogy rövidség - a nővére a tehetség, így írj magadról röviden, amennyire csak lehetséges, a rövid és érdekes. Mit írsz magadról - ez az első információ megjelenik egy lány az oldalon. Ezért ezen az alapon, és összegyűjti, hogy eredeti megjelenését. Próbáld érdekli őt, és horog, írjon egy pár provokálja, hogy van egy vágy, hogy kérdéseket tegyenek fel, és továbbra is a párbeszéd. Például: oh minden))), a nemi arány nem ajánlott, akkor jobb, ha nem közlik - ezek csak példák, hogy mit írhat az oszlop is, és lent egy screenshot, amit írtam a kérdőívet. Megértem a súlyosság nafig senki igények

Hogyan találkozik egy nővel internetes

3. Ne hazudj.

Nem kell építeni magad, hogy ki nem igazán. Mert előbb vagy utóbb, akkor is meg kell tépni ezt a maszkot. Senki nem fogja látni a képet a szuper-kemény fickó vagy egy pick-up mester - az interneten, és így elég ezeket a karaktereket. Ha továbbra is szeretné tudni, hogy hogyan felel meg egy lány az interneten, és elkapni, a válasz nagyon egyszerű - csak légy önmagad. Legalább ez a magával ragadó. Nem kell feltalálni néhány történetet, játszani buta szerepeket, és állandó feszültséget. Hidd el, ez érezhető is a képernyőn. És akkor lesz a leginkább nyugodt, magabiztos -, hogy továbbra is szükség van a lány? A legfontosabb dolog, nem nyomja a unalmasság. Légy önmagad - ez nem azt jelentette, hogy az utat a szülők vagy a barátok. Ne feledje, hogy a cél - érdeklődik a lány. és nem kap egy virtuális barátja.4. Ne használja a társkereső mintákat a hálózatban.

Hogyan találkozik egy nővel internetes

5. Az egyéni megközelítés.

Még ha most kommunikálhat egyszerre tíz lányok, mindegyik kell érezni, mintha ő kapott egyet. Mindegyiküknek megvan a saját személyisége, hobbijáról, életmódjuk, ami azt jelenti, hogy a megközelítés, hogy mindegyikük, meg kell nézni, különleges és egyedi. Itt található a rugalmasság és a képzelet. Lányok szeretik a figyelmet, mint ahogy mi - emberek, így próbálja a lehető legnagyobb mértékben, hogy megmutassa, ő érdeke, és nem gondolom, hogy a sablont.

Hogyan találkozik egy nővel internetes

6. Figyelje meg a fényképeket.

Hogyan találkozik egy nővel internetes

7. A további funkciók.

Ha keres választ arra a kérdésre, „hogyan kell megismerkedni a lány az interneten keresztül”, akkor bement egy társkereső oldalon, az egyik leginkább bevált módszerek - az, hogy növelje annak a keresést. Szinte minden oldalon van egy olyan szolgáltatás, hogy fog neked az egyik legnépszerűbb srácok, akkor azonnal látni, hogy a lányok szó szerint elhajítani akkor új üzenet - csak sikerül válaszolni. Továbbá ne feledkezzünk meg a lehetőségét, hogy kigyullad a hírekben. Ez fog vonzani még több rajongó. És akkor, a saját belátása szerint kiválasztani a legjobb - semmit cserélni kommunikációt minden lány, aki írt neked. Töltsön az úgynevezett természetes szelekció.

9. Legyen érdekes beszélgetni.

Még néhány érdekes adat:

Akkor vigyék száma 5 üzenet.

A fő izgalom az, hogy egy napon ismerkedhetnek lányok 5-10 odnovremenno.Ty lehet választani, hogy élesíteni tudásukat a flörtölés, hogy értékelje annak megjelenését - és ez lehet ismételni minden nap, amíg meg nem találja az egy vagy több lány, aki igazán érdekel téged.

Plusz felfedezni az interneten

3 mínusz ismerősök interneten keresztül

Ne vegye fel kifejezések randi.

Komolyan, ez meg nagyon buta és banális. Viselkedj úgy, mintha tanítani. Mikor jöttél rá, hogy ez a horogra, akkor írd - adja meg a számot, mert én szívesebben élnek a kommunikáció. Így, ha kedvét, és nem engedett eltérést. Pontszám, hogy beszélgettek néhány percig, nem szükséges, hogy késleltesse az első közösség, aztán azt hiszi, hogy most te telefonon, hogy egy millió alkalommal naponta. Fontos ebben az egészben az eredetileg kiváltó érdeklődését, és úgy járnak azonnal.

Ha azt szeretnénk, hogy komolyan szivattyú magukat online társkereső, akkor azt kell csókolni egy természetesen ebben a témában - Csábítás Online

És ne feledjük, hogy a kommunikációs készségek az interneten - ez mindenképpen egy plusz, de az élő kommunikáció nem helyettesíti. Grow!

Mint a bejegyzést? Ölelj, mint például: