Hogyan találkozik egy nővel

Sok fiatal, akik szeretnének indítani egy szerelmi viszony, csak nagy nehézségek árán ismerkedés a lányok. Hogyan lehet leküzdeni a félénkség és a határozatlanság? Hogyan közeledjen hozzá és beszélni semmit, ne megijeszteni őt az ő kezdeményezésére? Hogyan lehet találkozni egy nővel, ha nincs tapasztalata az ellenkező nemű? A válaszok ezekre a kérdésekre megtalálható a cikket!Hogyan megismerkedni a lány: általános irányelvek

Most kapott nagy ez a mozgás, mint a „pick-up”, az angol. vegye fel. A probléma a pick up artist elcsábítja a kedvenc lány, ahogy a mondás tartja, „hogy feloldja a szex.” Ezután a kapcsolat általában lezárják. Azonban nem mindenki, aki részt vesz egy kisteherautóval és egy hírhedt nőcsábász Don Juan. Néhány fiatal férfi segítségével egy kisteherautóval csak azt, hogy megtanulják, hogyan kell hatékonyan kommunikálni az ellenkező nemmel, és talán találnak egy lányt egy komoly kapcsolatot. Így hát, és nézzük meg néhány módszert pickup, amely megmondja, hogyan kell megismerkedni a lány.

Hogyan megismerkedni a lány: mondat, ahonnan meg lehet kezdeni a beszélgetést

Ne feledje, hogy a oroszlánrészét információkat kapunk nonverbálisan, hogy van, mi arckifejezések, testtartás hangszín a hang. A nők, mint férfiak alacsony hang és a test ellazult bizalmát.

  • Akkor, persze, kezdődik a hagyományos „hello”, de a szó nem mindig működik. Ez jó, csak magára a figyelmet, de aztán mit beszélnek?
  • fellebbezni „Ön” vagy „te”? Minden attól függ, a lány. Ha ő túl fiatal, hogy nevetséges hivatkozni rá, mint „te”. Ha csak megy át a „te”, ha beszél az idősebb nők (25-30 év), előfordulhat, hogy durva. A megoldás igen egyszerű: kezdeni a beszélgetést „te”, miután 4-5 kifejezések Váltás „te” .Ha ő is telt „te”, akkor már egy kicsit közelebb, és Ön között létrehozott egy kellő bizalom.
  • Sok javasoljuk Pickup Girls kezdeni felfedezni a dobozt. Eredetileg találkozni egy nővel? Mondj valami szokatlant, ami egy kábulat. Például, van egy lány egy piros sapkát, és azt mondod: „Piroska és a farkas, én vagyok a szürke farkas, megeszem veszel nekem süteményt, hogy életben maradjanak!” Miközben kábult lány azt hiszi, hogy a válasz, amit kínálnak, hogy menjen a legközelebbi kávézó enni sütemény tea. Nem minden erejét eljárni ilyen szokatlan módon, és nem minden a lányok Peck egy horgászbot, de nagyon sok ember, mint egy ilyen szokatlan megközelítés.
  • Ha nem tudja, mit mondjon, nézz körül. Használja a következő témákban: a környezet, a külső a lányok, egy hely, ahol van. Akasztott néhány részletet, és elkezd vele beszélgetni. A lényeg az, hogy a kapcsolatot, ha ő készen áll a párbeszédre, a beszélgetés nem nehéz folytatni.


Hogyan megismerkedhetnek a lány az interneten, Vkontakte?

A váratlan mondatok felfedezésére, a fent leírtak szerint. Tudod, hogy a profil egy társkereső oldalon - vázolt érdemben, és a tulajdonságokat, amit keres egy nőt. Ne felejtsük el, hogy csatolja a kiváló minőségű képet. Szerint a hálózati nehéz megérteni egy személy, így a legjobb, hogy megismerjék személyesen.

Íme néhány egyszerű tipp, hogy megmondja, milyen szép, hogy megfeleljen egy lány az iskolában, az utcán, egy kávézóban. Sok szerencsét!