Hogyan válasszuk ki a minőségi hajsütővas és egyengető haj - hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket,

Hogyan válasszuk ki a minőségi hajsütővas és egyengető haj - hogyan válasszuk ki a megfelelő terméket,
Hogyan válasszuk ki a minőségi curling vasalók és hajvasaló

Két osztályozások göndör haját.

Szakmai fogó tervezték, hogy a szalonokban és szakszerűtlen könnyen kezelhető otthon.  • egyengető
  • hullámosító
  • csipesszel-teksturayzer

Kiegyenesítése fogó is megvásárolható tulajdonosok göndör zárak, és alkalmas a rovátkolt devuschek egyenes haj. Fogó teksturayzer létrehozásához használt alakzatok a haj (szív, kör, stb.)

Sok modell fogó sikeresen ötvözik ezeket a funkciókat a különböző fúvókákat. Nehéz tanácsot, hogyan kell kiválasztani a kiváló minőségű curling. A méretei a csipesz jelentősen változhat, a választás függ a személyes preferenciák a vevő.Előnyök és hátrányok a göndör haját

szakmai fogók

A fő előnye a szakmai göndör haját magas minőség és a tartósság, megbízhatóság, és a nagy teljesítmény. Ha vásárolni ezeket fogó, akkor nem kell sokáig várni, amíg nem melegszik fel, nos, akkor nem lesz probléma a javítást.

De vannak hátrányai - ez nehézkes, nagy munkafelület terület és jelentős súlya. Ezért ezek nem nagyon hasznos létrehozása frizura otthon magát.

feküdt fogó

Lay fogó melegítjük tovább, de sokkal kisebb méretű és könnyebb használni. Ha aggódik az egészsége a hajad, meg kell vásárolni egy modellt egy komp - ha ilyen hajcsavaró haj nem peresushatsya.

Hogyan káros felhasználása csipesszel?

A válasz egyszerű - használata csipesszel káros. Mint minden más készüléket egy fűtőelem, csipeszek szárított haj, így gyakran nem tanácsos használni őket. Még ha veszel egy modell egy speciális kerámia bevonat egy nagy összeget, ez nem garantálja a biztonságát göndör haját. Haj elhalványul, és igen törékennyé válnak azok használatát.

Howbuysell tanácsolja csipesszel óvatosan, hogy ne sérüljön a szépség és az egészség a haj.