Hol talál ízletes paradicsom

C paradicsom valami történt

Azt nem tudom, hogy az én levelet fog küldeni a fórum, „élelmiszer”, vagy sem, de már nem tudom hallgatni. A második évben figyeli a furcsa helyzet - eltűnt ízletes paradicsom.Ezek elvileg nem. Korábban, a paradicsom húsos, lédús, ízletes. Lehetnek vásárolt a piacon, vagy egy sátorban. Piros, rózsaszín, vörös, nagy saláta vagy krém, Üzbegisztánból vagy Krasnodar, a $ 100 vagy 200, de most még nem léteznek, vagy inkább maga a termék mellett nazvanieim „paradicsom”, persze maradt. És a piacok és a sátorban, ami azonban kevésbé volt érkezése után az új polgármester. De az íze van.Vizes, fa, íztelen. Ez nem egy paradicsom, ez egy megcsúfolása.

Eleinte azt hittem, hogy ez csak egy rossz vétel. Elment egy másik helyre, én választottam a legszebb - ugyanaz a dolog. Elmentem a legdrágább piac és megvette a legdrágább, 350 rubelt - ugyanaz a dolog. 15 kísérletet vásárolni normális finom paradicsom nem jártak sikerrel. Aztán úgy döntöttem, hogy nem tudok (soha nem lehet tudni, talán lett válogatós receptorok) csak bízzon az ösztöneiben. Megkérdeztem a feleségét. Ugyanaz. Megkérdeztem kollégái. Kollégák voltak meglepve, de megerősítette, hogy valami történt a paradicsom.

És most van egy kérdés, hogy van, mert van egy csomó, és különböző országokban élnek, nem csak Moszkvában szennyezett, ami önmagában nem nő a paradicsom.

Ön utoljára ettem ízletes paradicsom? Mit gondolsz, jól vannak? És ha hirtelen Moszkvában találkozott ilyen prompt - hol. Kérem. Két évvel kell, hogy legyen a legmocskosabb.