Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

emberi ajkak a szervezetben a legnagyobb érzékenység. Képesek sokat elárulnak a tulajdonosa. Ennek megfelelően, azok mérete és alakja is lehet értelmezni, hogy a karakter egy meghatározott személy.Vannak vékony, telt ajkak, és a „cső”, és ez a fenti indexek függ jóindulatú ember, vagy nem, és hogy mit lehet elérni az életben. És nézi az ajkak szinte pontosan meghatározzák a természet, és megismerhetik a fő előnyei és hátrányai. Mégis rengeteg jelek, társított szervezetben. Szóval, mi a viszkető ajkak?

Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

gyakori tünet

Már csak két leggyakoribb jelek járó amikor viszkető ajkak. Tehát, ha van egy nagyon erős viszketés az ajkak, és ez nem jár az allergia vagy olyan betegségben szenved (pl herpesz), akkor:

  • ez előrevetíti egy viszonylag gyors találkozót, akivel akkor biztos, hogy egy nagyon szenvedélyes csók;
  • ez lehet előfutára a dolgok rövid idő alatt kap az ajkak, például bántasz valakit, és ez a személy így Ön „válasz”.

Abban az esetben, ha elég karcos csak a felső ajak, az azt jelenti, hogy az ember fog vezetni, hogy valaki hosszú és izgalmas beszélgetést. Lehet, hogy valaki fogja kérni, hogy az ülésen, vagy egy látogatást, és megtalálja a különböző érdekes témákat beszélgetést. Szintén viszkető felső ajka azt jelezheti, hogy meg kell beszélni egy személy. Ebben az esetben, akkor valószínű, hogy viszi nagy öröm.

Persze, senki sem tudja, hogy a pletyka, hogy valaki nem túl jó, és mint általában, ez a tevékenység nem vezet semmi jóra. Ezért, ha úgy érzi, a viszketés, a felső ajak, a bölcsek azt tanácsolják, hogy tanúsítsanak önmérsékletet, és próbálja megtartani magát a pletykák terjesztésének.

Csak csak az alsó ajak lehet fésült. Általános szabály, hogy előrevetíti ember „édes élet”, vagy inkább nagyon hamar fog enni egy csomó más édességet. Ugyanakkor azt is megengedheti magának, hogy vásároljon vagy váratlanul úgy nézett ki, egy jó barát egy tortát. Viszketés alsó ajak, próbálja, hogy felkészüljenek a „lakoma”, és ne felejtsük el, hogy ha eszik sok édességet, akkor egészségkárosító.

Mégis, azt tapasztaltuk, hogy amikor elkezd kaparni az alsó ajkát, ez egy jel, amit hamarosan egy férfi, hogy megcsókolja a gyermek vagy nő. Ugyanebben az esetben, ha a viszkető felső ajak - a csókot, hogy egy ember.

Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

Mit lehet még karcos ajkak (ajak)

Lips nem lehet karcos csak egy csók, ami egyébként is elég gyakori, de nem szenvedélyes. Például, akkor az ülésen, hogy megcsókolja valaki az arcát, és minden. Mégis, azt tapasztaltuk, hogy a viszketés az ajkak lehet előfutára egy szép ajándék, vagy jelen. És nem szabad elfelejteni, hogy a száj viszketés összefüggésben lehet a kellően súlyos beszélgetés, ami történik egy rokon vagy felettesei a közeljövőben.

Továbbá, az ókorban megfigyelték, hogy a viszketés, a felső ajak a lány, vagy nő a hírnöke a látogatás egy nagyon kellemes fiatalember. Ha ez a fiatal hölgy fel kell készülniük arra, hogy ez lesz tele romantika és gyengéd simogatás. Ugyanebben az esetben, ha az azonos viszket ajak egy fiatal férfi, ez egy ómen rendkívüli ülést bármilyen rokon vagy barát, aki él elég messzire. Tipikusan ilyen találkozó mindig váratlan és lehet egy igazi meglepetés. Ezért úgy érezte, viszket, egy ember lehet kezdeni, hogy felkészüljenek a találkozó díszvendégek (vagy vendég).Azt is megfigyelték, hogy a viszketés az alsó ajak csak előfutára a „rokon” csók, míg a férfi tud csókolni felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt. Azonban bizonyos esetekben ez omen portend „romantikus” Kiss, de ebben az esetben ez legyen a kezdeményező, aki viszket ajkát.

Még azután elkezd kaparni a felső ajak, akkor fel kell készülnie arra, hogy nagyon hamar és hirtelen akkor találja magát az ünnepi asztal. Ebben az esetben valószínű, hogy egy ilyen ünnep lesz öltöny családok és a barátok a tiszteletére. Az ifjú viszketés az ajkak lehet előfutára a boldog családi élet, ami olyan, mint egy nászút, hogy örökké tart.

Ebben az esetben, ha azt szeretné, hogy semmiből nincs felső ajak, és a terület felett, ezért arra figyelmeztet, hogy hamarosan találkozik az emberi hálátlanság. Ha a viszketés, a felső ajak látott egy embert, aki nagyon érzékeny az időjárás változás, akkor hamarosan meg kell várni annak romlását.

Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

Mi erősen karcos mindkét ajkát, attól függően, hogy a napszak

Előfordul, hogy viszket, nem egy, hanem mindkét ajkát, és nagyon erős. Ebben az esetben célszerű figyelni, hogy a napszak, mivel ez függ a pontosság a jelek.

  1. Ajkak viszket reggel (mielőtt 12 óra). Általános szabály, hogy előrevetíti megkapja szép ajándékokat, és a leggyakrabban, hogy van néhány édességet. Ez a jel különösen vonzó lesz a lányok, valamint szerelmeseinek édes.
  2. Lips viszket délután. Ebben az esetben, egy személy kell várni elég komoly beszélgetést este. Általános szabály, hogy ez a beszélgetés kellemetlen és befolyásolhatja fontos emberi témákról. Viszkető ajkak ebben az esetben egy figyelmeztető jön kellemetlen beszélgetést, és az emberek kiderült róla, hogy képes lesz felkészülni rá, vagy hogyan kell hangolni. A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen, hogy mielőtt mondasz valamit, meg kell gondolni, hogy nagyon jól, mert azt mondják, ezelőtt nem vonható vissza.
  3. Lips viszket éjjel (éjfél után). Ez a jel azt mondja, hogy lesz egy nagyon kellemetlen párbeszédet a második felét. pontosan mit fog rá kell venni, hogy a tettes közelgő botrány. Az eredmény ez a botrány is elég katasztrofális, nevezetesen a kapcsolat lesz vágva. Meg kell jegyezni, hogy nem számít, hogy hogyan próbálja elkerülni a kellemetlen közelgő beszélgetés nem fog működni. Ezért próbáld meg nem „menekülni” tőle, és úgy gondolja, minden szó, amit beszélni, mert attól függ, hogy milyen a többi a jövő életben.

Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

Mi viszkető ajkai a lány?

Különösen érdekes az a viszketés az ajkak mindenkor hívatta a lányok és a házas nők. Meg kell jegyezni, hogy az értelmezés ilyen jelek, vannak árnyalatok:

  1. Erősen viszket egyszer mindkét ajkát - megismerkednek egy új barátja. Az is lehet előfutára egy szerelmi kaland, ami akkor felejtsd hamarosan.
  2. Viszkető jobb felső sarkában az ajkak - egy lány kell készíteni arra, hogy ez vár néhány nagyon jó hír.
  3. Viszkető ajkak bal sarokban - van, hogy kész meghallgatni a rossz hírt.
  4. Viszkető ajkak középső, - ez előrevetíti a bánat és szomorúság, mert a magány.
  5. Viszket csak az alsó ajak - lesz találkozó rokon, a lány, hogy megcsókolja az arcát.

Jelentkezzen mi viszkető ajkak, várva csók, vipezoterika

Mi viszkető ajkak hétköznap

Továbbá, az ókorban megfigyelték, hogy a jelek nem csak attól függ, hogy mi ajak karcos, és milyen napszakban előfordul, valamint a hét napja.

Hétfőn. Ezen a napon, a viszketés az ajkak azt jelenti, hogy meg kell várni, Presents a kollégák vagy a jó barátok. Ez lehet, mint egy doboz bonbon, és egy finom sütemény.

Kedden. Fel kell készülnünk, hogy a hatóságok fog hívni egy komoly beszélgetést. Azonban nem sok kell aggódni, mert ez a párbeszéd fog menni, hogy pozitív módon. Szóval, akkor számíthat egy promóciós vagy akkor oda, ami már várt.

Szerdán. Ezen a napon, a viszketés az ajkak azt sugallja, hogy akkor is veszekedni barátai. És ennek az az oka az lesz, hogy elterjedt pletykák róluk. Ebben a tekintetben, próbálja fel kell készülnie egy kellemetlen beszélgetést, és tartózkodjanak a pletyka a jövőben.

Csütörtökön. A nők és a lányok ezen a napon, a hét ajkak viszket egy kellemes beszélgetés a barátokkal. Ebben az esetben a férfi észrevette, hogy karcos az ajkát, várta a dátum egy lány és csók.

Pénteken. Viszketés a nap hírnöke összeveszett a második felét. Ebben a kellemetlen párbeszéd vezethet súlyos konfliktus, sőt törés.

Ne feledje, hogy a szavak jobban fájt fájdalmas kést, és így próbálja irányítani az érzelmeit, és gondolni minden kimondott szót.

Szombaton. Lányok viszkető ajkak ebben Day sejtetnek kellemes randevú egy fiatalember. Férfi kell, hogy ebben az esetben kell készíteni, hogy megfeleljen egy rokon, aki már messziről jönnek.

Vasárnap. Ha a viszketés az ajkak úgy érzi, reggeltől délutánig, akkor hamarosan lesz megbeszéléseket valami kellemes események (esküvők, nyaralás, utazás). Lips mindig szeretné karcolja meg a napot - kell készíteni komoly párbeszédet rokon, talán nem lesz nagyon kellemes az Ön számára.

Azt hinni vagy nem hinni előjelek, ez rajtad múlik.