Julia salibekova mondta, hogy miért Lupita gyerekek

Julia salibekova mondta, hogy miért Lupita gyerekek

Julia Salibekova // Photo: "Instagram"

Hűséges nézők telestroyki ország jól emlékszem két nővér ribancok Julia és Catherine Kolisnichenko. Az első kérdés régóta házas kolléga Tigran Salibekova show és vette eredetű. A házaspár két fia, Roland és Eldar.Azonban kiderült, hogy a nő nem olyan egyszerű, mint amilyennek kívülről látszik. Boldog mosoly az együttes a gyerekek a fényképeket „Instagrame” megható szövegeket, és rendszeresen tanácsot ad a résztvevők „House-2” az úgynevezett Olimposz - nem érvényesek hétköznap barna. Julia bevallotta „StarHitu”, hogy a fiúk egyre valódi fiús. Azt is elmondta, hogy ez volt az oka, hogy ő, hogy megbüntesse az örökösök.

Vajon mi a szülők Tigran rendszeresen elviszik gyermekeiket rövid időre, hogy időt unokák, és hogy a pár néhány haladékot. Ezek azonban nem mindig megbirkózni fiatal pranksters. Szerint Julia, néha a család feje részvények részletei oktatás örökösök apámmal.

„Egyszer Tigran mondta apjának, hogy a fiúk nem igazán hallgatni. Erre ő azt felelte: „Tigran, de valaki mégis engedelmeskednek?” Ez az. Minden remélem, hogy a korral válik csendesebb, de most minden Eldarchik átveszi Roland - Senior mindannyian Skoda. Természetesen, mi nagyon szeretem őket, és igyekszünk, hogy őket, hogy a max, de abban a pillanatban nagyon nehéz lesz, „- mondta” StarHitu „Salibekova.Érdemes megjegyezni, hogy az ilyen magatartás a részét fiai szépség terheléseket saját karakter életkorát. Kiderült, hogy ifjúkorában Julia húga gyakran hozta meg neki, hogy ugyanazok a problémák. Lányok viselkednek, káromkodva jött mindenféle csínyek. De a szórakozás, de nagyon jól tudta, hogyan reagáljon az anya.

„Ez már a múlté, de emlékszem, hogy a gyermek azt lupila minket Katya így a kecskék. Tedd a sarokba lupila csupasz seggét kézzel hangosan kiabált, mert eltört váza. Amint Katya és hallottam lépteket, azonnal mondtuk egymásnak: „Nos, gyűjtünk a levegőben öt percig, és tűri mindent? Igen, öt perc és tolerálni mindent. " Persze, nem értem, hogy milyen nehéz az, hogy növelje a gyermekek, míg az anyjuk még három. Most mindez lezajlott magát, és nem számít, mit nem bánom „- őszintén Julia.

A család Tigran gyerekek, termesztett súlyosságát. A fiú a legkorábbi években rakták olyan fogalmakat, mint tisztelet, becsület, a méltóság, az akaraterejét. Szerint egy barna, ha azt mondja, amit én nem csinálni, még a gondolat nem tehet másként.

Annak ellenére, hogy a negatív emlékeket, Julia érzi magában az erőt és bölcsességet, hogy ne vegye sértésnek a szülők, és azokat összetett karakter. Nő objektíven megérteni a hiányosságokat az apa és az anya, és használja a tapasztalat a saját életét - megpróbálta elkerülni az ilyen hibákat. Egy interjúban „StarHitom” Salibekova megosztott a legszemélyesebb pillanataiban a gyermekkor, és kifejezte gondolatait a kérdésben.

„Apa nincs velünk élt - balra, amikor Kátya és én nagyon fiatal, nem emlékszik rá. Ő és az anyja volt a fiatal, valószínűleg ezért nem minden kiderült. Nem hibáztatom senkit. De most már van egy feleségem és én pontosan megértsük: ne hagyja jó feleségek férjek. Igen, a húgom és én nem láttam, hogy meg kell beszélni anya és apa, de még mindig megpróbál, hogy bölcs ebben a tekintetben. Aki nem sértődött meg, ez egy sajnálatos, hogy anya nem látta a család és unokák. Ő mindig azt tanította nekünk, hogy harcolni Katya, megy előre, soha nem adja fel. Ez volt ő, aki megtanított pontosan érzékeli hazugság, kiszámítja a csalók”- mondta Julia.