Kihagyása tabletták - a

csúszik ez a tabletta fokozatosan a vétel, lefekvés előtt. és az előző dia egy kicsit, hogy megközelítőleg azonos időközönként.
pl 08:00, 15 nap, 22 éjszaka.


és a nem fogadott elfelejteni, kihagyva is okozhat vérzést, de most minden rendben van, akkor nyugi

Szintén láttam djufaston hetek 15navernoe. Három tablettát egy nap, de soha nem az óra, csak reggel, délután és este. Túl elfelejtette, amint a harmadik ital, de semmi, nem ijesztő egyszer

Meg kell változtatni a beadási rendtől. Nagyon fájdalmas felkelni az éjszaka folyamán, és megszakított alvás. Igen, és káros. Igyál nyugodtan naponta háromszor helyett egy nap.A annoitatsii minden megfogalmazta. Ha egy menetben nem több, mint 12 óra az első héten, akkor nem kell aggódni. inni, amint eszébe jut.

mint az orvos, egy nő él szexuális életet a lehetőség, hogy a BYD terhes egyáltalán, hogy megvédjék magukat ...

Nos ... 27 11 28 11 ma 24 óra volt, és most az idő 1,22, ami már elmúlt 38 óra 0,22 perc

Lányok, segíteni! Könyörgöm válaszolni azoknak, akik találkoztak hasonló helyzetben, és tudja a helyes választ, és reshenie.Instruktsiyu olvastam, de még mindig tele van bizalommal az én helyzetemben daot.Ya nem fogadja el ...

Jó napot kívánok. 3 kihagytuk tabletta az első héten előtt 18 órával korábban nem védett PA. Mondd, van lehetőség a terhesség?

ha iszik nem te vagy az első hónapban, minden ok)))) ha volt kevesebb, mint 12 órán át nem tekinthető egy pass)))) ittam, és ugyanaz volt a sluchai- minden ok)))