Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Milliomodik közönség értesült Sergey Lazarev 15 évvel ezelőtt, amikor ő is része volt a duó «Smash !!» nyerte meg a rajongók szívét Belle készítmény. Ezekben az években a művész hadsereg rajongók növekszik. A kamat a magán élet minden művész közvetlenül kapcsolódik a népszerűsége. Persze, Sergei Lazarev nem volt kivétel a szabály alól.A második évtizedében a személyes életében is a téma heves viták a hálózaton.

Az első lépések a színpadon. Family.

Szergej szerencséje volt, hogy született Moszkvában, ahol egy tehetséges gyerek volt kiváló kilátások a kreatív fejlődés.

Magánélete Sergey Lazarev

Amikor öt éves volt, szülei elváltak. A kezdeményező a válás volt az anyja a jövő művész, Valentina V., amikor rájött, hogy a házassága jön szét a varratok. A nők nem ijedt meg a kilátás, hogy ő marad két gyermekével a karjában (bátyja Paul Sergey 5 évig). Amint elhagyta, az apja vette ki a házból a felhalmozott pénzt. A férfi úgy gondolta, hogy az ex-felesége a gyerekekkel elhagyta a lakást, és elég falon.

Magánélete Sergey Lazarev

Valentina V. képes volt létrehozni a saját üzleti, hogy a gyermekei is, amire szüksége van. Szergej találkozott először apja után kezdett a színpadon. Az első találkozó volt túl kemény a srác - az apa nem volt érdekelt az ő sikere, és szívesen beszélnek a kisfia.

Akár 9 év Sergey Lazarev foglalkozik torna, de egy sérülés miatt a fiú kénytelen volt visszavonulni a sport. Együtt a bátyja, Szergej kezdett járni Loktev Együttes, és elmentem a stúdióba a Theater Borisa Pokrovskogo. Szenvedély a színház és a zene lett az élet értelme a Lazarev.

A 12 éves, Szergej került a népszerű csoport „Fidget”, ami lett a legsikeresebb ugródeszka hírnevet.

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Színház Sergey Lazarev élet

Az iskola után, Lazarev úgy, hogy színész lesz. Fiatal ember azt állítja, dokumentumok több eljáró szervezeti egység, és belépett a Shchukin Iskola és a Moszkvai Művész Színház Iskola, ahol a maradványokat. A leendő hallgatók már a második évben kap jelentős szerepet játszanak a „Rómeó és Júlia”, amely sikeresen rendeztek a színház. Puskin.

Magánélete Sergey Lazarev

Annak ellenére, hogy a nő a pályafutását a „Smash !!” csoport Lazarev kezeli, hogy megvédje a diploma teljesítményét „Néhány nappal az élet Alyosha Karamazov.”

Szerepe a játék „Kölcsönözzön tenor” művész hoz két tekintélyes „Chaika” Színházi Díj és a „Crystal Turandot”. Most Szergej sikeresen játszott a színházban. Puskin a címszerepben a játék „Figaro házassága”.

Magánélete Sergey Lazarev

Szerelem a fegyvert kamera: egy regény Lera Kudryavtseva

Magánélete Sergey Lazarev


Sergei Lera és a kapcsolat kezdődött Jurmala. A szervezők a „New Wave” választották vezetni egy pár népszerű versenyt. Ennek eredményeként a munkakapcsolat fokozatosan nőtt egy személyes szeretet, mert a pár töltött sok időt együtt.

Beszél az ügy, de tagadta, ami egy kapcsolatot, hangsúlyozva, hogy a barátság és a munka között. Azonban Lera és Sergey után is visszatért Moszkvába már nem megy ki együtt, és hamarosan a show összejövetelt beszél a romantika, kész tényként.

Magánélete Sergey Lazarev

Annak ellenére, hogy Kudryavtseva és Lazarev provstrechalis négy éve, hogy nem csak hogy nem jött le, hogy az anyakönyvvezető hivatal, de még csak nem is gyűlt össze, inkább élni a saját lakás. Kérdések az esküvő, mind kivétel nélkül azt válaszolta, hogy így is, és nincs ideje, hogy elvonja a figyelmét az ilyen események.

Meg vagyok lepve, hogy milyen gyorsan eloszlassa a negatív híreket. És arra a kérdésre: „Mit érzel most!?” Mindenki azt akarja, hogy n ***** s! Köszönöm mindenkinek a támogatást. Úgy érezte magát. De ne megbeszéljük. Nem ez a helyzet! Zárva. Leray jobb.

Magánélete Sergey Lazarev

Vesztes egy gyermek megváltozott Kudryavtsev és provokált hasadást ő kapcsolata Szergej. Ősszel a szerelmesek, akik mindig jelent meg a nyilvánosság együtt, elkezdtek elmozdulni, és voltak kevésbé együtt a nyilvánosság előtt. Egy idő után, Leroy azt mondta, hogy ő és Sergey nem egy pár többé. A nő magyarázta döntését azzal, hogy az álmok a család és az otthon kényelmét, miközben Lázár is megmerevedett a karrierje. Elég gyorsan Kudryavtseva viszonyt kezdett egy fiatal hokis Igorem Makarovym, akit hamarosan feleségül.

Magánélete Sergey Lazarev

Annak ellenére, hogy a szétválasztás, Lera és Sergey volna tartani egy jó kapcsolat, és még egy idő után, ismét elkezdett dolgozni párban.

Magánélete Sergey Lazarev

Rendhagyó történetek Sergey Lazarev ...

Pletykák Sergey Lazarev homoszexuális elment az internet előtt is, mint ő volt, miután egy kapcsolatot Kudryavtseva. Az ilyen beszélgetések megerősíti az a tény, hogy az énekes az elmúlt években soha nem látott minden lány állt. Azt mondták, hogy Szergej volt szeretője, de pár kodifikált olyan ügyesen, hogy még fürge paparazzi sem tudtak egyetlen lövés egy titokzatos lány.

Kudryavtseva viszonya egy darabig megsemmisítette beszélni rendhagyó nézetek az énekes, de nem az összes hinni őszinteségében érzés, amely azt mutatta, páros kamerák előtt.

Magánélete Sergey Lazarev

Miután Lera elvesztette a gyermek, anyja egy interjúban a riporter azt mondta, hogy a vezető nem volt terhes Lazarev, amelyben az énekes „kék”.

Otar Kushanashvili, ismert a felháborító kijelentéseket, azt mondta újságíróknak, hogy a Lazarev és Kudryavtsev egyesült csak a barátság és a szeretet a vásárlás. Éles nyelvű Ksenia Sobchak is nyilvánosan kijelentette, hogy Sergey Lazarev - meleg.

Ítélve a számos publikáció, Sergei long ideig kötötte szoros kapcsolatban áll a rendező Michael Butler. Azt mondták, hogy az ember érdekel egy szép „chornenkim” szólistája „Smash !!”, és ez az a bejelentés énekes kezdett szólókarrierbe. Butler vett aktívan részt a promóciós és haladás a fiatal tehetség.

Magánélete Sergey Lazarev

Azt híresztelik, hogy a romantika között Lera Kudryavtseva és Sergei Lazarev megalkotta a nevét Michael. Ugyanakkor Butler mindig jelen volt ott, amint azt számos fényképeket „la trois”.

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Most Michael konstans barátja, akivel feleségül külföldön. Ivan az ő választottja, alkalmazottja „Aeroflot”, a rendező Sergey Lazarev tölt sok időt.

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev

Magánélete Sergey Lazarev