Magzati szívfrekvencia hetekig meghatározása egy fiú vagy lány

Által meghatározott magzati szívverés: vár egy fiú vagy lány?

Az összehúzódási sebessége a szívizom függ a termék tulajdonságait. Gyors pulzus oka lehet örökletes. Lassú ritmusban figyelhető késése miatt a szív- és érrendszer, a magzat. Változások a ritmust szívverés okoznak betegséget a szívizom.A baba szívverése befolyásolja a hang a méh. Amikor a hang a méh fordulhat elő ellenőrizetlen test csökkentése. Során kontrakciók előfordulhat görcse erek található a vastagsága a méhfal. Görcs okoz romlását utero-placentáris véráramlást. Ennek eredményeként a magzat kap kevesebb tápanyagot és oxigént, mint amire szüksége van. Mérsékelt hypoxia vezet lassítására vagy gyorsuló szívverés ritmusát.

Siketek szívverés hangok okozhatja hydramnios nagyobb súlyt terhes vagy helyezi a méhlepény elülső falán a méh.

Lassú vagy gyors szívverés, és a tompa hang hangok lehet által okozott krónikus hiánya oxigén magzat vagy gyengeség. A gyengesége a baba miatt vérszegény terhes.

Magzati szívfrekvencia hetekig meghatározása egy fiú vagy lány

A magzati szívfrekvencia befolyásolja az anya állapotát. Ha ez az erős hullámok, vagy egy stresszes helyzetet, a gyermek szíve akkor gyorsabban ver. Az érzelmek által tapasztalt a terhes nő, gyermeke telt el. Stressz hormon kortizol termelődik a testében beleesik a magzati vérben. A későbbi terhesség, a baba maga is termel a kortizol, a növekvő stressz anya.

hallgat technika

Segítségével a szokásos fából készült cső magzati szív is tisztán hallható már a kifejezés 18-20 hetes terhesség. Fa cső úgynevezett sztetoszkóp. Ez egy tölcsér alakú mélyedés egyik végén. Ez végén a sztetoszkóppal a hason egy terhes. A másik végén a lapos kör orvos vonatkozik fülébe. A hasfalon keresztül is hallani lehetett egyértelmű ritmikus ütemek, emlékeztet a hang paták vágtató ló. Aki hallgatja a baba szíve először, lehet ijeszteni a gyors tempójú darabok. Azonban szívdobogásérzés magzat a norma.Magzati szívfrekvencia hetekig meghatározása egy fiú vagy lány

Magzati szívfrekvencia hetekig meghatározása egy fiú vagy lány

szívverés hangokat a háttérzajt a magzatvíz és a puha síp pumpálni ereket. Hallható tompa és lágy hangok magzati mozgásokat. Ha a baba csuklik, az orvos fog hallani ismétlődő ütések párosítva. Listening hívják hallgatózás. Annak érdekében, hogy megbízhatóan meghatározni a jellemzői a magzati szív, az orvos keresi a legmegfelelőbb hely a hallgatózás.

Az első ütést a szív elején a terhesség akkor is csak útján ultrahangos készülékkel. Ultrahang gép fogja meghatározni a pontos számát ütés percenként. gyermek szívverését hallani lehet az ultrahangot. Meg fogja vizsgálni a hang és ritmus szívverés. Az elmúlt hónapban a terhesség a magzat szerv munkáját tanulmányoztuk echokardiográfia. A vajúdás alatt a cardiotocography.

Lehetőség van, hogy meghatározza a gyakoriságát és jellegét a magzati szív otthon segítség nélkül egy hordozható magzati doppler. A készülék úgy néz ki, mint egy játékos. Hallgatni fejhallgatót használ. Akár 10 hétig nehéz önállóan vételi jel miatt az anatómiai az embrió. Későbbi szakaszaiban a hangnak megakadályozhatja a magzati testrész. Az eljárás során, meg kell, hogy csúszik az érzékelőt.

Által meghatározott magzati szívverés: vár egy fiú vagy lány?

Annak megállapításához, a természet a magzati szívverés és hogy vállalja a nemi identitás, egy hallgató nem elég. Meg kell mérni a frekvencia a szívinfarktus többször. Különösen jelentős intézkedés a pulzusszámot 18-22 terhességi hetet.

Szakértők nem ajánlom, hogy végezzen kutatást több mint 10 perc alatt, és több mint 1 alkalommal hetente.

És egy kicsit a titkot.

Előfordult már szenved a fájdalomtól a szívemben? Ítélve az a tény, hogy olvasod ezt a cikket - a győzelem nem az Ön oldalán. És persze még mindig keres egy jó módja annak, hogy a szív vissza a normális.