Melyek a legjobb hajvasat

Zárak ismét divat? Ne aggódj! Ahhoz, hogy mindig a trend segít a hagyományos „hajvasaló”, úgynevezett „haj vas”. De ne rohanjunk megvenni az első elérhető, először olvassa el, amit a haj vas jobb és miért.


Mi a különbség a vasaló a haj?

Melyek a legjobb hajvasat

A fő hatás vasalás - hőhatás kortekst - réteg, amely alatt a haj kutikula. Ez az a réteg befolyásolja a hullámosság mert tartalmaz hidrogén-vegyületek. Amikor fűtött haj vasalás, némelyik el a felesleges nedvességet, és ezek rendre orvosolni.

Tovább jótékony hatása vasalás - így a haj fényét rovására „hegesztés” a haj mérleg, ami leválhat.

Melyik gyártó hajvasat jobb?

Melyek a legjobb hajvasat

Gyakorlatilag az összes gyártó cégek háztartási gépek, termel hajvasat.

Természetesen, ha a munka a haját a profi szinten, vagy a pénzügyek lehetővé, amit feltétlenül meg kell figyelni, hogy egy erre szakosodott cég. különösen BaByliss, Ga.Ma (Gama), Remington, Parlux, Moser, Harizma, Valera. A piaci értéke ezeknek egyenirányítók vállalatok értéke 2 500-3 000.

Otthoni használatra, jól bevált vasaló vállalatok, mint a Bosch, a Philips, a Braun, Panasonic, Rowenta. Az átlagos piaci ára, mint egyenirányítók - 1000-1500 rubel.

Hogyan válasszuk ki a haj vasat?

Melyek a legjobb hajvasat

Megalakult a költségek egy hajvasalót sok tényezőtől függ. És ha azt szeretnénk, hogy haja egészséges, akkor keresni, ha vásárol nemcsak a cég, hanem más fontos tulajdonságok:

 • az anyag, amelyből a vasalás lemez;
 • mérete vasalás lemezek és azok kapcsolódási;
 • vasalás lemezek és rést alkotnak;
 • szintjét a maximális hőmérséklet, és a jelenléte a termosztát;
 • idő maximális fűtési;
 • a rendelkezésre álló kiegészítő fúvókák

Mi vasalás lemez anyaga megbízható haja?

Melyek a legjobb hajvasat


Alapvető anyagok előállítására használják az egyenirányító lemezek, hat titán, kerámia, fém, turmalin, teflon, márvány (álló kerámia).

A vasaló fémlemezzel nem is figyel, mert azok használatáról - a közvetlen út a kopaszság. Jobb hagyni a szép haj nélkül egyengető és élvezze a ragyogó és munkaerőt.

A legoptimálisabb az „ár-minőség arány” tisztán kerámialap. Ezek a hő egyenletesen és nem csúszik, így a haj hajkiegyenesítő folyamat nem szakad. Az egyetlen hátránya, vasaló - ezek állandó gondozásra szorul, hiszen kibír lakk és egyéb hajápolási termékek. De ez a visszavonás nem lesz könnyű - egyszerűen törölje minden egyes használat után egy nedves, puha ruhával.

Szintén fontos megjegyezni, a lemezt a kerámia és márvány (kétrészes). Ezek valamivel drágábbak, mint a hagyományos kerámia, de megéri. A kényelem és előnyök, hogy a haj melegítés közben egy kerámia lemez és egy hűtési márvány.

Irons ilyen lemezek a legjobb megoldás, ha csak most kezdik használni egyenirányító és a költségvetés igen korlátozott. Csak ezek a egyenirányítók, amelyek további hasznos tulajdonságai a haj, és ez az ionizáció. Ez biztosítja számukra a lehetőséget, hogy „turmalin” - gem, amelyek melegítés továbbítja haj részecskék a negatív töltés. Ennek megfelelően csökken a haj villamosítás és válnak engedelmes és élénk.

Az ingatlan ezek hasonlóak a kerámia, de ma már elfogadott egy profi. Ők jobban vásárolni, akik tapasztalt felhasználó a haj vas. Egy nagy plusz Teflon - védelem tapadjanak a különböző eszközöket haj, ennek eredményeként a kiégés haj védelmét magukat.

Ez a legfejlettebb lakkozó lemezek hajvasaló. Ez az egyetlen olyan anyag, amely egy tökéletes egyenletes fűtés. De legfőképpen alkalmas professzionális használatra, amikor szükség van a magas hőmérséklet, például keratin egyengető. A hátránya az egyenirányítók közé nagyobb a valószínűsége a haj a túlmelegedés miatt a magas hőmérséklet, a magas költségek, de ugyanakkor törékeny, mint a titán képes gyorsan karcos.

Válogatás vasalás lemezek

Melyek a legjobb hajvasat

Nem kell beállítani a hőmérséklet az egyes bekapcsolások után ciklust.

Itt megint van valami ideális feltételeket. Által vezérelt vastagsága a haját, és azok mértékét hullámzást.

Vékony haj gyorsan felmelegszik, ezért elegendő, és 160 fokos, simítás sűrű haj vas jobb vásárolni csak maximum idő fűtés 180-200 fok.

Optimális melegítési idő a legnagyobb - akár 30 másodpercig, szélsőséges esetben - egy perc.

Milyen további tippeket egyenirányítók érdemes odafigyelni?

Melyek a legjobb hajvasat

 1. Az eltávolítható fésű. Ez egy nagyon hasznos mellékletet, mivel nem felelt meg utyuzhok csapzott haját.
 2. A fúvóka-hajcsavarók. Ha nincs curling, de szükség van, akkor miért nem.
 3. Spirálfúvóka vasalók. Alkalmas hosszú haj.
 4. Hullámpapír csomagolás. Segít kialakítani a perm hatállyal „feszültségingadozás”. Szüksége van ez?
 5. Brush. A legkevésbé hasznos dolog.

Nem számít, milyen hajvasat választhat, emlékszem a biztonsági intézkedések és a szabályok alkalmazásával hajvasaló! Ügyeljen arra, hogy jól szárítsa ki és alkalmazzák a különleges ügynök az összetétele a hővédő! Ebben az esetben a tartózkodás egészséges és megőrzi fényét!