Mi viszkető ujjak bal vagy jobb

Ha viszkető ujját a jobb keze

Néha úgy érezzük, a viszketést, nem csak a kezében, könyök, mell, térd, stb hanem az ujjak. Hasonló jelenségeket lehet kezelni. Szóval, mire számíthat a jövőben, ha a jobb oldali viszket az ujjai?  • Thumb - karcos ez a része a test csak a szerencse és a jó szerencse. Lehetetlen megmondani, az biztos, hogy szerencsés ember minden szférában, de valószínű, hogy nem számít, hogy mit fog tenni ez a nap - mindent kap könnyen.
  • Index - a mutatóujj viszketés mondani a előrehaladásáról a szolgáltatást. Azok számára, akik a rendszeres munka, még egy esélyt, hogy jobb helyzetben van. A diákok és a hallgatók képesek lesznek dicsekedni az iskolai siker.
  • Közel - akik gyakran viszkető ujjal, valószínűleg gazdag emberek, mint egy jel azt mondja, hogy ez a bizonyíték részesülő jelentős nyereséget.
  • Névtelen - talán hamarosan lesz képes megszabadulni a rögeszmés figyelmet a személy, aki érdekel, vagy kellemetlen. Esetleg azt is megszerezni anyagi hasznot.
  • Pinky - viszketés az ujj nem jót. Elődeink úgy vélték, hogy egy személy képes felfogni hiba. Annak érdekében, hogy semlegesítse a negatív hatás a jelek, viselni kell a kisujj egy arany gyűrűt, és ne távolítsa el addig, amíg az ujját nem fogja megállítani a viszketést.

Ha viszkető ujját a bal keze

Természetesen a karcolás nem csak a bal kezét. hanem jobb. Ebben az esetben az érték változik valamelyest.  • Big - megszerezni anyagi kompenzációt. Valószínűleg nem csak a bevétel, mint a béremelés vagy jutalom. Lehetséges és jelen. A lányok, ez néha a jele, ígéretet kapnak különleges ajándékot - egy jegygyűrű.
  • Index - siker az üzleti életben, amit gyakran azt gondolják, attól függ neked. Várható hullámvölgyön. Tartsuk szem előtt, különös féltékenység tönkreteheti terveket.
  • Közel - viszketés ezen a területen presages egyre szilárd visszatér. Valószínűleg és promóciókat.
  • Untitled - várható költségeket. De ne legyen ideges, lehet, hogy kellemes költségeket. Valószínű az utazás, például. Néha viszketés a gyűrűsujj előrevetíti egy ajándék egy jegygyűrű. Magányos ember, aki azt ígéri, kellemes ismeretséget az ellenkező nemmel.
  • A kisujj - ha karcos, tudod készíteni a hiba. A közeljövőben ez jobb, hogy elhalasztja a dolog, hogy lehet várni néhány napot. Ne kockáztasson hiába.

Mi több jelei viszkető ujjak

Vannak jelek, amelyek jelentősége függ az ujját a hely, ahol viszketett. Például, ha a viszketés a lábujjak közötti. ez annak a jele, hogy a szerencse rámosolyog hamarosan. És ha viszket a könyök - várja a vendégeket egy ajándék.

Ha a viszketés csúcsán. közel a köröm, akkor előrevetíti kellemes ismerős. Nem valószínű, hogy ez lesz a romantikus. Hogy indul egy jó üzleti ismeretség is, nem néz. A legvalószínűbb, hogy lesz egy találkozó, aki osztja az Ön érdekeit, és akkor lesz egy jó barát.

Ha karcos a bázison. közel a tenyér, a találkozó lesz más jellegű. Hamarosan látni fogja a személy, akinek, amelynek romantikus érzéseket. Igaz, nem az a tény, hogy reagál az Ön cserébe.

Általában van egy csomó, hogy egy viszket az ujjaim. Mindannyian más jelentéssel bírnak, és ez attól függ, hogy milyen egy kéz, egy ujj, sőt kifejezetten az a része, amely viszket. A legtöbb ilyen hiedelmek pozitív, de vannak kivételek.