Miért az emberek fáznak

Számos oka lehet annak, jelentős részét az emberek, különösen a nők folyamatosan úgy érzi, hűtve, bár melegen felöltözve.

Az emberi test szervei, amelyek közvetlenül részt vesznek a hőcsere a külső környezet. Ha azt mondja egy nagyon gyors és egyszerű, felmelegíti a máj vér a szív szállítják a legtávolabbi területeken, a test és az izmok hőtároló.Okai fázás

Ez befolyásolja a személy fagy? A szakértők úgy vélik, hogy több tényező határozza meg érzetét hideg.

Ez a legjobb védelem a hideg emberek normális testsúly és a fejlett izomzattal. Ezért a sportolók a legkevésbé hideg. De stroynenkie vékony lányok, shunning sport, alacsony anyagcserét, és ezért kis mennyiségű hőt a szervezet által termelt. Ezek reszket még egy nyári estén.

Hanem buja Teles kényszerítette, hogy fagyassza be inkább, mert a felesleges zsírt összenyomja az ereket, és rontja a vér áramlását.

A pontos súlyát és sportos testalkat - a legjobb védelmet a hideg ellen.

  • Csökkentett artériás vérnyomást

Hipotenzív (emberek állandó alacsony vérnyomás) csökkent vaszkuláris tónus. Blood, felmelegíti a testet, áramlik rajtuk keresztül lassan és nehezen jut el a kapillárisok a periférián, a hő formájában (például az ujjak és lábujjak). Az ilyen ember kaphat hideg még a bunda, vagy nagyon meleg takaró.Ebben az esetben meg kell, hogy fizikailag aktívak, több mint egy séta a friss levegőn, úszás, aerobic, és így tovább.

  • Elégtelen vas szintje

Alacsony hemoglobin-szintet a vérben csökkenéséhez vezet a az oxigén mennyiségét szállított a szervezetben. Ahhoz, hogy fokozza a vér áramlását, erek kitágulnak túl, reagáltatjuk, mintha a személy egy meleg szobában. Ennek eredményeként a test veszít hőt pazarolnak, és gyorsan kezd fagyasztható.

Meg kell menni diagnosztizálni és okának megállapításához hiánya hemoglobin, az egyik tünete a súlyos betegségek.

  • hormonális egyensúly

Az endokrin mirigyek az egyik oka hidegség.

Csökkent pajzsmirigy hatékonyság csökkenéséhez vezet az anyagcserét és a „gátlás” a hőtermelés élelemmel kalóriát. Egy személy a mirigy, még evés mérsékelten, gyarapodik, és mindig hideg láb.

Terhes nők is hajlamosak érzetét hideg.

Jogsértések hőátadás fordul elő diabetes esetében lába fagyott a mértékét az érzékenység csökkenése.

Abban az esetben, egy feltételezett hormonális zavarok nem késleltetheti látogató az orvos.

  • egészségtelen életmód

Megrögzött dohányosok gyakran panaszkodnak a hideg lábak és kezek. Tartalmazza a dohányfüst anyagok érszűkület.

Megtalálni a kalória bevitel csökken diéta. Test, különösen a hideg évszakban, fog reagálni

Miért az emberek fáznak
Ez a csökkenés a anyagcserét. Freeze lesz erősebb, mint a normál étrend.

Alváshiány is vezet megsértése hőszabályozás. Elég alvás hideg lesz egész nap. Miután egy álmatlan éjszaka, hogy a ruha melegebb.

Fontos információ. Azoknál a nőknél, a bőr kétszer vékonyabb, mint a férfiak, így védi a testet a hideg rosszabb.