Miért segít beszélni magam 2

- I: Hogyan érvelnek angolul?

- Tolepbergen Baisakalov: Kérdezd meg magadtól, hogy azzal érvelnek angol, előnyösen hangosan, hogy miért ülsz? kérdezni.

- Gondolataim: looool, hogy őrült volt ..- Vagyok hangos, rendben mint látni fogjuk angolul? Vitatkozni, jó, persze, de hogyan?

Azóta folyamatosan azt kérdezi, akinek a hangja hangzik a fejemben, amikor olvastam vagy itt diktálják, hogy mit írok, vagy döntéseket? Tudok beszélni ez a hang? Soha nem gondoltam, hogyan kell beszélni velük, „a legintelligensebb ember a fejemben.” és úgy, hogy a végén

-Érdekes, de az a tény, hogy elkezdtem, hogy a döntéseket gyorsabb, hosszabb reméli, a tudatalatti a tapasztalat, ösztönök, érzelmek. Most mindez jött egy hang! Nem tudom, ha valaki furcsának tűnik, talán hülye vagyok, és én csak jött, és ez az én utam az élet meg kell magyarázni magát, és saját és mások cselekedeteit? de az tény, hogy elkezdtem tájékozott döntéseket hozzanak, és nem a cég, vagy azért, mert szükség van rá, egy egyszerű példa: ha eszem amikor akarok enni, majd amikor részt vettem egy másik jele a KFC. vagy úgy határozhat kidolgozott átadni a tapasztalatokat, és nem vesztegeti az idejét a dolgok világos? Például azok, akik helyezték szabály, hogy ne dobja szemetet, tudom, hova vezet, és azt akarja az embereket, hogy ez lesz a szokás? Mivel az izom memória? ez segíthet elkerülni a környezetvédelmi előírások katastrofy..mozhet ezt a lépést? így gondolni tágabban? látni a teljes képet? Amit még nem hozta meg ezeket a gondolatokat, azt tanácsolom, hogy próbálja meg beszélni velük, a következő kérdéseket lehet feltenniMiért segít beszélni magam 2

segített megérteni, amit én is becsapják magukat, és valójában féltékeny közeli barátja, öntudatlanul bántani, rájöttem, hogy ez csak viselkedésének elemzésére.

 1. Hogyan bánnak velem ismerős?
 2. Mivel az arány ismerősök tükrözi a hozzáállásomat ez?
 3. Úgy gondolom, hogy a hozzáállás a barátok?
 4. Hogy tényleg úgy érzem, a barátai? (Ne felejtsük el múltbeli cselekedetek velük kapcsolatban)
 5. Tedd meg nekem valaki valamit köteles?
 6. Vagyok valaki valami van szükség?
 • Ki a felelős azért, ami történt az életemben ezen a módon, és nem másként?
 • Ki a felelős azért, amit én annyira?
 • Vajon az életmód, hogy én választottam magamnak, az egyetlen lehetséges?
 • Mi akadályozza meg, hogy élni az életet akarok élni?
 • Mit akarok az élettől?

Miért segít beszélni magam 2

Miért segít beszélni magam 2

P.S: akkor miért a világ azon fáradoznak, hogy megteremtse a tökéletes élet feltételeit, és menj a következő szintre fejlesztése, és arra törekszünk, hogy megölöm magam \ rabszolgává bonyolítja az életüket adók \ kredit \ felelősséget? miért nem nyitunk valami újat? lehet félünk? Mi félünk? kijutni a barlangból? de a barlang ember jött ki a barlangból, semmi igazítani. Úgy tűnik nekünk van lebomlását a gént.