Miért volt egy csomó anyajegyek a test, karok, hát, és azt, hogy ez rossz

Az anyajegyek a test - egy titokzatos jelenség. Egyes megjelentek számára sötét foltok a kézen, hát és a has nem lehet számítani, míg mások nehezen találni még egy porszem. Néhány sikerül észre, hogy volt egy csomó anyajegyek a test olyan helyeken, ahol korábban nem léteztek. Kéne érintett? Pánik nincs szükség! De kérjen tanácsot a szakember kívánatos.Miért van egy anyajegy?

Az első mol jelenhet meg a test a gyermek az első életévben. Leggyakrabban barna foltok kicsik és a szülők nem figyelnek rájuk. Új foltok jelenhetnek meg a pubertás alatt. Ez annak köszönhető, hogy a hormonális hullámok, átalakítása egy szervezet. Azt is észre, hogy a régi oktatási megváltozott, egyre terjedelmes. Ez nem feltétlenül rossz dolog, de figyelni a vakond még mindig áll. Ha a folt vagy színe megváltozik növekedni kezdett széles, kívánatos, hogy keresik a konzultáció a bőrgyógyász.

Bármilyen változás a szervezetben növelheti a sok kis daganatok. Nagyon gyakran a nők panaszkodnak a túlzott pigmentáció a bőrön terhesség alatt. Egyes helyeken eltűnik idővel a szülés után. Jelenik meg, és állandó foltok az arcon, a mellkas vagy a has. Ha az oktatás kicsi, és nem változik az idő, nincs ok az aggodalomra.

Anyajegyek különböznek nem csak a méretei miatt, hanem a színe. Leggyakrabban a helyszínen van egy barna árnyalat. Szorongás okozhat a jelenléte a kis piros foltok a testen. Színük függhet melanin mennyiségét, amely részt vesz a kialakulását daganatok. A további anyagot, a több telített színek rendelkeznek mól.

A nap sugarai - új mol

Egyes szakértők úgy mol hatású hibák. Ezek a daganatok nem hordoznak semmilyen előnyt nyújtana az emberek. De a veszély a legtöbb esetben, nem, nem. A legtöbb mol sötét színű - ez jóindulatú. Ha nem így ezeket a mechanikai stressz, a veszély nem lesz egészséges.

Miért volt egy csomó anyajegyek a test, karok, hát, és azt, hogy ez rossz

Enemy egészséges bőr lehet tekinteni, mint a nap sugarai

Rajongók bronz színt lehet jegyezni, hogy miután a nyári szezonban, a nagy számú daganatok jelenik meg a bőrön. Úgy tűnhet, hogy a probléma csak esztétikai jellegűek. Kis sötét foltok a sok senki díszítjük. Tény, hogy a nap sugarai jelent közvetlen veszélyt az egészségre. Ultraibolya fény alatt a kis ártalmatlan mól lehet fajulhat rák. Ha egy személy van egy csomó mol, az hajlamosabb a rákos megbetegedések. Ezért az orvosok azt javasolják kevesebben lesznek kitéve közvetlen napsugárzásnak.

Sugárzás és rovarcsípések

Olvasson:

Miért volt egy csomó anyajegyek a test, karok, hát, és azt, hogy ez rossz


Mi van, ha az anyajegy növekedni kezdett

Sugárzás körülvevő emberek mindenhol, okozhat fokozott melanin a szervezetben. Ennek eredményeként, akkor kezd megjelenni egy csomó anyajegyek testén egy gyermek vagy egy felnőtt.

A másik oka a megjelenése anyajegyek lehet ártalmatlan rovarcsípések a nyár folyamán. Ha a seb nem megfelelően kezelik, akkor gyógyítani sokáig. Ez létrehoz egy tökéletes környezetet a fejlesztés különböző fertőzések. A bőrön megjelennek papilloma és a rosszindulatú daganatok (mol).

piros foltok

Miért volt egy csomó anyajegyek a test, karok, hát, és azt, hogy ez rossz

A megjelenése egy piros folt - nem ad okot aggodalomra

Ha barna anyajegyek sokak általánossá, a vörös foltok okozott egy csomó kérdést. Vélemények az orvosok ebben a tekintetben is eltérő. Egyesek úgy vélik, hogy az oka a piros kinövések a zavar a vastagbél vagy a hasnyálmirigy. Ha vannak piros emlődaganatok, hogy felül kell vizsgálni az étrendben.

Néhány orvos azon a véleményen vannak, hogy a megjelenése új foltok kialakulását jelezhetik bőrgyógyászati ​​patológia. Ha a szám gyorsan növő daganatok, szükséges, hogy kérjen tanácsot. Az orvos fog tenni egy vizsgát, és dönt arról, hogy távolítsa el az anyajegy lehetséges. Érdemes megjegyezni, hogy megszabaduljanak a daganatok nem jelenti azt, hogy a probléma örökre el fognak tűnni. Lehetőség van arra, hogy az új mol jelenik meg újra.

Egy másik típusú mol tartják lóg anyajegyek. Egyes szakértők szerint a létesítmény az ilyen tumorok papilloma. A legtöbb esetben, például anyajegyek vörös és hogy egy személy jelentős kényelmetlenséget. Számos szemölcsök jelezheti a paraziták jelenléte a szervezetben. A pontos diagnózis gondos vizsgálatot igényel a szervezet.

Mi van, ha volt egy csomó anyajegyek a kéz, a hát és a has?

Ami azt jelenti, számos mol a test? Mikor kell elkezdeni aggódni? Körülbelül malignus degeneráció változását jelezheti egy mól alakú. De a daganatok száma nem számít. Az emberek sok mol csak nagyobb figyelmet fordítanak a saját egészségét.

Azonnal forduljon orvoshoz, ha szükséges:

  • anyajegy kezdett gyorsan nagyságát;
  • volt vérzés;
  • daganata gyulladt, hámló, viszkető.

Valószínű, hogy a helyszínen volt kitéve mechanikai igénybevételnek, és így gyulladt. De felmérést minden érdemes. Gondos figyelmet a saját egészségügyi sokat segít a korai szakaszban azonosítani fejlődésének rosszindulatú.

Akár eltávolítani a daganatot?

Mi van, ha a helyszínen olyan helyen, ahol lehetetlen a sérülések elkerülése érdekében (nyak, kéz, arc)? Ezekben az esetekben a szakértők azt javasolják, hogy távolítsa el azt. Műtéti beavatkozás végezzük lézerrel vagy elektrokauter helyi érzéstelenítésben történik. Az, hogy a hosszú kórházi tartózkodást is van. Eltávolítása után az anyajegyet betegek csak addig, amíg orvosi felügyelet mellett, majd haza lehet menni.

Miért volt egy csomó anyajegyek a test, karok, hát, és azt, hogy ez rossz

Távolítsuk anyajegy csak szakképzett sebész

Sebészeti beavatkozás csak akkor végezhető el szakképzett sebész alapos vizsgálata után a daganat. Mindenesetre lehetetlen segítséget kérni az első kozmetika.

Számos mol a test - nem ad okot az aggodalomra. De ez még mindig kívánatos, hogy érzékeny az egészségre. Ha a test számos daganat, meg kell, hogy konzultáljon egy bőrgyógyász. Nem tanácsos hosszú ideig ki van téve a közvetlen ultraibolya sugárzástól.