Milyen fajta kutya választani a lakások és a gyermekek, a kis és közepes méretű

W tyúk jön a tartalmát a kutya a lakásban, főleg családi szeretne látni magáról vidám és társaságkedvelő teremtés. Emiatt végiggondolja, mi a kutya a legjobb vásárolni egy lakást a tartalom, akkor először meg kell figyelni, hogy a karakter, és ezt követően a megjelenést, hogy milyen típusú szőr és egyéb jellemzőit az állat. Látogassa meg ezt a szakaszt az oldalon, akkor biztos, hogy megtalálja, amit fajta kutya választani egy lakást alapján saját preferenciáit és igényeit.Milyen fajta kutya választani a lakások és a gyermekek, a kis és közepes méretű

Dog - egy családtag

Aranyos bohóc, egy csodálatos mesemondó, művész mindenféle trükköket, kézi vadállat - mi legyen a következő családtag? Ebből a szempontból nem számít, kistestű kutya egy lakás vagy képviselői nagyobb fajták is okozhat: a miniatűr york lényegesen gyorsabb, mint a szilárd kaja.

A legfontosabb dolog ebben az esetben a következő: ha azt akarjuk, hogy vegyenek részt a pet sportok gyakran hosszú sétákat, menj ki a városból, hogy túrázni, akkor ebben az esetben meg kell figyelni, hogy az erős genetikai egészségének a mozgó kövek, mint például:Ebben a részben a mi honlap bemutatja a népszerű kutyafajta egy lakást, és a gyerekek, akik válnak igazi barátai és hűséges asszisztensek.

Ha egy aktív kutya elkezd unatkozni, ő viszont a lakás igazi, romok egy rövid ideig. Ha inkább egy csendes sétáló testmozgás nélkül szórakoztató és lóverseny, ebben az esetben, Chow tökéletesen alkalmas, pugs, pekingi, Bulldogs, stb

A jelenléte erős mentalitás és a stabilitás érzelmileg teszi ezeket az állatokat a legjobb választás azok számára, akik úgy gondolják, a kutya, hogy egy kis lakásban. A lista az összes faj ebben a szakaszban bemutatott, biztos, hogy megtalálják a legjobb fajta kutya a lakásban, amely a konkrét preferenciáit és igényeit.

Hogyan lehet a helyes választás

Ha a méret a lakás nagyon kicsi, meg kell, hogy fordítsanak különös figyelmet a kutyák közepes és kis méretű. Azonban egy nagy állat lehet létrehozni kevesebb kényelmetlenséget, mint egy miniatűr, például terrier nagyon mozgékony és aktív.

Ha az aktív, de nem éjjel-nappal szórakoztató nem hozza irritáció, ebben az esetben meg kell figyelni, hogy az egyének vadászat fajták kis- és közepes méretű. A legnépszerűbb kutyafajták közepes méretű lakások kerülnek bemutatásra ebben a részben a honlapon. Ezek közé tartozik a spánielek és a terrierek, valamint minden adót. Ha van megfelelő terhelés ideális lehetőség lenne egy labrador és egy uszkár. Ezek az állatok találni a közös nyelvet a gyerekekkel, nem sérti a béke, nem rontja el az ingatlan a lakásban, nem célja, hogy uralja, könnyen támadható oktatás.

Amikor a ház egy kisgyerek és egy kutya - egy ajándék a baba, akkor ebben az esetben jobb, ha úgy gondolja, óvatosan. Függetlenül attól, hogy a méret és a karakter, minden kutya, meg kell járni minden nap, törődnek vele és nevelő. A gyermek megbirkózni ezeket a feladatokat nem lehet csinálni.

Bár néhány lakás kutyafajták kijövünk a gyerekekkel, nem igényelnek speciális ellátást és tökéletes iskolás korú gyermekek, akik képesek lesznek, hogy fordítson kellő figyelmet az állat. Találja meg a tökéletes kisállat akkor ebben a részben a honlapunkon.