milyen filmet mondják a férfiak (2018) tartalmának leírása, érdekes tényeket és többet

  • milyen filmet mondják a férfiak (2011) tartalmának leírása, érdekes tényeket és többet
    Mi férfiak Talk About

Tudtad, hogy a

  • Minden zene a film írt régi barátok a színház „kvartett”, egy csoport „baleset”.
  • A TV úgy néz ki, éjjeliőr, a legjobb karácsonyi film ország „A sors iróniája, vagy Élvezze Ön Bath”.
  • Ezzel szemben az első rész a film, amelynek alapja megállapítják teljesítményét „kvartett”, ez a szalag el lett távolítva az eredeti forgatókönyvet.

Hibák a filmben

Óvatosan, a szöveg tartalmazhat spoilerek!Ennek során a játék, kiderül, hogy minden ember beérett saját problémája: Camille kiment vásárolni paradicsom, és ez vár a szeretett feleség, Alex megszökött, hogy üdvözölje a szeretője Katya az új év, ami azt elvárja, hogy a Sasha után tízéves kapcsolat, egy nő arról, hogy elhagyja, és a dicsőség nem tud választani, amely az ő sok hölgy tölteni Szilveszter, ami már úgy tűnik, hogy elég rosszul.Hamarosan hőseink lemondott annak a ténynek, hogy a szilveszteri, úgy tűnik, törölték -, hogy az irodában, mert félnek, mert Angelica segédtiszt továbbra is várja őket az utcán, és szórakoztatják magukat valahogy szükségessé. Gondolkodás nélkül, barátaim észre, hogy a helyzet - a legjobb dolog, el lehet képzelni, és szolgált közvetlenül az irodában rögtönzött lakomát. És most egy konyakot, hozzák, hogy megvitassák a kedvenc témák nők, család, és nem az élet, és az összes problémát, hogy összehozza őket a jobb felét az emberiség. Ugyanakkor, a lakásban a Camille felesége társaságában felesége Lesha készítsen egy ünnepi vacsorát az egész társaság, és megosszák tisztán női gondolatait.

Közelebb a finálé, és már majdnem az új évben, az irodában van egy férj „Bentley” a háziasszony, aki maga dönti el, hogy megértsék a helyzetet. Kiderült, hogy a barátai féltek semmit, és minden véget ért békésen. Csak az idő a 12 órát, az irodában ott a felesége Camille és Leschi, valamint Sasha szenvedély, és együtt ünnepelni az új évet.

Értékelés a film, amit a férfiak még mindig beszélnek

Értékelés a film, amit a férfiak még mindig beszélnek

  • A film arról szól, egy ember azt mondják (2011) tartalmának leírása, érdekes tényeket és többet