Minden ellenőrzés alatt

Internet - egy hatalmas információs tárház. Használd, hogy ellenőrizzék a saját életüket, hogy megismerjék a nyugdíj-megtakarításokat, adótartozások, bírságot a közlekedési rendőrök, a közüzemi számlák és még nyomon követni a gyermek iskolai teljesítményét.Minden ellenőrzés alatt

Ismerje meg az állapota és mérete a nyugdíjukat az interneten három módon. Mindegyikük rendelkezik az előzetes regisztráció és hozzanak létre egy személyes fiókot.

Az első lehetőség -, hogy menjen az internetes portál a közszolgáltatások. A „hatóság”, hogy válassza ki az oszlopot „Nyugdíjpénztár”, és akkor megy a „értesitést fiókjában az RPF”. Onnan, akkor küldjön ingyenes e-mail kérelmet a kormányzati szervek, hogy megadja az összes szükséges információt a méret a nyugdíjak.

Van még egy lehetőség megismerni a nyugdíj - a kapcsolatot a bank. Ha ez a szolgáltatást a személyes fiókot az interneten, akkor megkapjuk a szükséges nyilatkozatot állapotát egyéni számla.

Minden ellenőrzés alatt

adótartozás

Adósság jelentősen rontja az élet és a megakadályozására külföldi utazás. Ennek elkerülése érdekében, hogy figyelemmel kell kísérni az adófizetést. Számos módja van, hogy ezt nem hagyják otthon. Az első -, hogy információt kapjon tartozás a hivatalos honlapján a szövetségi adó Szolgálat Magyarországon a „Dashboard adófizető magánszemélyek számára.” Azt is ki kell nyomtatni adómegállapító és nyugták, hátha van túlfizetés.Minden ellenőrzés alatt
Hamarosan idő - az adó megfizetésére. Milyen változások várnak ránk az értesítést a szövetségi adó Service

közlekedési bírságok

Ellenőrizze bírságot a forgalom, akkor a jogosítványt és forgalmi engedély. Ezt a szolgáltatást a hivatalos honlapján a közlekedési rendőrök. Internetes portál „Közművek” szolgáltatás Onlinegibdd. website Yandex sok más oldalakon. Ellenőrző nagyon gyors, mert nem igényel regisztrációt. De ugyanakkor rajta lehet tudni, hogy a személyes adatait a mozdonyvezető, amelyben a járművet nyilvántartásba vették.

Miután felfedezték a bírság ugyanezen oldalakon, akkor megtérül a tartozást. Ehhez a legjobb, ha használja a portált a közszolgáltatások. Ott ez az eljárás kerül sor anélkül, hogy további beruházásokat. De Yandex, meg kell fizetni 1% -os jutalék, vagy legalább 30 rubelt.

Minden ellenőrzés alatt

a közüzemi számlák

elektronikus napló

Minden ellenőrzés alatt
Ha a nem a szülők a tanárok kerül át az elektronikus formában?

Most folyamatának nyomon követésére a gyermek szülei nem lehet csak papíron. Az Advent az elektronikus naplók ellenőrzése értékelést egyszerűen. Ezen túlmenően, ez a blog nem lesz képes kijavítani a tanuló megérdemelte a három a kívánt első öt.