Mit és hogyan kell mosni az orr ápolási baba otthon

A mindennapi életben, egy csecsemő rendszeresen kell foglalkozni tényezők okozzák az orrdugulást. Emiatt a fiatal anyák gyakran felmerül a kérdés, hogy mi módon lehetséges és megengedhető, hogy csökken a korai életkorban elvégzésére öblítés az orrjáratok.Mit és hogyan kell mosni az orr ápolási baba otthon

Minden gyermek - egy speciális eset, és a döntést, hogy végezzen a megfelelő kezelést meg kell tenni csak a kezelőorvos által figyelembe véve az egyedi jellemzői a gyermek és a egyéb faktorok jelenléte. Tiltakozása ellenére néhány gyermekorvosok, a legtöbb szakértő egyetért abban, hogy vannak olyan esetek, amikor csak a nazális öblítő kapjuk, hogy elérjék a kívánt terápiás eredmény.

Különösen a használata manipuláció csecsemőkorban

Szerint a szerkezet a kifolyó egy kisgyermek nagyon eltér a felnőtt szagló szerv. Az orrjáratok annyira szűk és rövid, hogy még egy kis mennyiségű nyálka lehet jelentős kockázatot jelent a gyermekek egészségére. Kisded nem tudja, hogy elég levegőt a szájon keresztül, és abban az időben a táplálás így van tiltva, ami fejlődésének hipoxia.

Ha nem indul el, hogy csöpög a gyógyszert időben, vagy ne öblítse orrjáratok, az újszülött lesz rosszabb minden nap. Ő fog fogyni, legyen nyugtalan és szeszélyes, vannak jelei a legyengült immunitás. Ha a sűrű váladék csatlakozzon a baktériumok, a leggyakoribb hideg fejleszteni egy fertőző betegség, vagy gennyes.

Mit és hogyan kell mosni az orr szoptatós baba otthon

Tipp: Ha van egy vészhelyzet, amely sürgős, akkor is kell, hogy hívja fel kezelőorvosát, vagy hívja a „elsősegély”, hogy konzultáljon szakemberrel. Ő elmagyarázza, hogyan kell elvégezni a manipuláció egy csecsemő minimális kockázattal és a maximális hatás, meg fogja határozni, hogy milyen típusú gyógyszer a legjobb egy adott esetben.

A fő érv - nagy fertőzésveszély a fül és a torok sérti manipulációk technikákat. Bizonyos esetekben ez tele van még a gyulladás az agyban membránok. Ebbe a csoportba ragaszkodnak ahhoz, hogy a gyerekek, akik még nem fordult négy éves, több alkalmas hagyományos temetkezési alkalmas eszköz az életkorral.

Mit és hogyan kell mosni az orr ápolási baba otthon

Feltételeket, amelyek megjelennek, vagy teljes mértékben tilos az orr gyomormosás

Bizonyos betegségek és fiziológiai jelenségek orvos kifejezetten rendeli újszülött orr fogmosás speciális eszközök segítségével. A főbb mutatók, hogy manipulálják a következők:

 1. Az allergiás rhinitis. Kifolyó grudnichka gyakran eltömődött nyálka hatása alatt a por, pollen vagy egyéb allergének. A feltétel lehet azonosítani a szezonalitás és az átláthatóság kimenő nyálka. A jelenség továbbra is hetekig, nem nélkülözheti a rendszeres mosás mozog.
 2. Kapcsolat a nyálkahártya kórokozó mikroflóra. A háttérben egy fiziológiás vagy patológiás csökkenését immunitás agresszivitás szokásos nazális mikroorganizmusok nőtt. Ez ahhoz vezet, hogy a komolyabb betegségek kezelésére, amelyek anélkül időben tisztítása az orr, meg kell, hogy vegye igénybe az antibiotikumok.
 3. Orrmandulák. A növekedés a orr-garat manduláját gyakran kíséri elhúzódó és tartós orrfolyás. Ebben az esetben az orvos helyesen megállapítani, hogy elegendő lenne temetni az orr vagy profilos alapok kell mosni a pontszám mozgatja a gyermek.
 4. Rhinitis a háttérben influenza vagy SARS. Gyulladás az újszülött hozza a sok kellemetlenséget. Sóoldat, példa szerinti vegyületet a recept van, gyorsan csökkenti a súlyosságát kényelmetlenséget, és megakadályozzák a szövődmények kifejlődését.
 5. Különösen éghajlat. A gyakorlat azt mutatja, hogy ha a babák, hogy mossa az orr, miután a nyilvános helyeken nagyon piszkos hangulat, lehetséges, hogy megakadályozzák a kialakulását kéreg, gennyes, gyulladásos folyamatok az orrgarat. Ehhez, akkor használja a legtöbb hétköznapi sós, tengeri só vagy gyógyteákat.
 6. Az az időszak, a műtét után. Orra gyermekek átesett műtéti beavatkozás ezen a területen, csak kell egy kis idő, hogy alaposan mossa, hogy gyorsítsa fel a szöveti regeneráció, és megakadályozzák a kapcsolatot a másodlagos fertőzés.
 7. Megelőzés orr betegségeinek a gyermekek, akik hajlamosak a fejlesztési SARS.


Mit és hogyan kell mosni az orr szoptatós baba otthon

Annak ellenére, hogy az orr gyomormosás eljárás hasznosnak tekinthető, tilos elvégezni az alábbi feltételek mellett, illetve további tényezők:

 • Nem lehet minden olyan eszköz vízalapú előtt két órával séta a fagyos időjárás. Ez ahhoz vezethet, hogy a hipotermia.
 • Folyadék kerül a kiöntő tartjuk az üregben körülbelül egy óra. Ez áramolhat a légutakba, kiváltó köhögés, sőt fulladást. Ezért tilos tisztítani az orrjáratok gyermek lefekvés előtt.
 • Akadály a még, eltért septum, polipok és daganatok megzavarhatja a áthaladását a technológiai közeg és vezet komoly problémákat.
 • Súlyos duzzadás problémákat okoz a határon orrjáratok sóoldat vagy gyógyszerek csak nem kap, ha akar.
 • Allergiás összetevői a gyógyszer képes blokkolni az orr még több beteg gyermek vagy vezet más negatív következményeket.

A gazdaság az eljárásokat meg kell várni jelenlétében tünetek középfülgyulladás vagy kedve vérzés nyálkahártya baba.

Mit és hogyan kell mosni az orr ápolási baba otthon

Ajánlások a szakemberek lefolytatására eljárások otthon

Mosni az orr kölyök, nem adnak neki, ugyanakkor szükségtelen fájdalmat és nem okoz szövődményeket, meg kell szigorúan tartsák be a következő irányelveket:

 1. Hőmérséklet gyógyszerek kényelmesnek kell lennie, hogy a gyermek, akkor jobb, ha közel van a testhőmérsékletet.
 2. Eszközök, amelyekben a kezelés szükséges lesz elősterilezéséhez.
 3. A megfelelő helyzetben az eljárás - az ő oldalán. Tehát az egyik orrüregre magasabb, mint a többi. Így beadott sóoldattal vagy gyógyszerrel kell kevésbé eltömődött részlet, amelyet felül kell lennie.
 4. Nem szükséges, hogy szenved tálcákkal gyűjteni a folyadékot, fel lehet használni erre a célra nedvszívó pelenka, hajtogatott többször is.
 5. Közvetlenül a gyógyszer beadása előtt orr baba meg kell tisztítani a kéreg, főleg a nyálka. Tömítések első meglágyult, és eltávolítjuk a különleges csepp, nyálka lesz aspirator.
 6. A kifolyó a kiválasztott eszköz bevezetésének megkezdése folyadékot a tetején a újszülött orrlyuk, ebből következik, hogy ez kiöntöttük az alsó folyosón együtt nyálka, piszok, maradványok hegek. Az egyik megközelítés figyelembe veszi a mintegy 70 ml készítményben.
 7. A frekvencia manipuláció kell az orvossal egyeztetett. Átlagban, azt végzik 2-5 alkalommal egy nap, attól függően, hogy a diagnózist.

Miután vége az eljárásnak nem lehet a gyerekek egyszer zavarta, akkor kell lennie egy nyugalmi állapotban egy fél órát, és minden oldalán fekvő. Ezután hagyjuk bevezetése gyógyszereket, mivel az szükséges kezelési tervet. A kezelés következtében a hatóanyagok jobban felszívja a gyógyszert és így kifejezettebb terápiás hatást.

Hogyan lehet fogyni szülés után?

Ő született a legkedveltebb és a régóta várt gyermek, és vele együtt, és a túlsúly. De a gyermekgondozási szabadság ideje sem maga, sem a tornatermek. És a legtöbb diéta veszélyes lehet mind az anya és a baba.

De ezért szeretnék újra viselni a kedvenc ruha, magas sarkú és jól néz ki, mint korábban. Van megoldás - anyák történeteket, hogy mennyire könnyű elveszíteni 20+ KILO!