Nem tudok aludni, mit tegyünk, ha nem tudok aludni, aludni, az egészséges test

Gyakran után erős érzelmek, mert a stressz által tapasztalt emberek szembesülnek azzal a problémával, alvászavarok. Ez azt jelenti, mintha minden feltétele, akar aludni, és úgy tűnik, hogy szükség van, hogy tegye a fejét a párnán, és elalszik, de aludni nem jött. Nem fogunk beszélni az álmatlanság, a problémát meg kell említett orvos, fogunk beszélni átmeneti alvászavarok miatt érzelmi okból:Szeretnék aludni, de nem tudok aludni. Mit kell tenni?

Nem tudok aludni, mit tegyünk, ha nem tudok aludni, aludni, az egészséges test
Általában az ilyen helyzetekben történt mászni gondolatok járó tapasztalt események, és vezetni őket elég nehéz. Minél több erőfeszítést tenni, hogy megszabaduljon tőlük, annál inkább válnak tolakodó. Lehetőleg ne elhajt azokat a gondolatokat, és hagyja, hogy szabadon áramolhatnak, fokozatosan irányítja egy másik irányba.

Például, ha megbántottam néhány embert, először elvégzi az egyik technikák kegyelmet bűncselekmény. Tegyük fel, hogy ez az első alkalom, nem működött, és ahelyett, hogy menjen aludni, emlékezni egy kellemetlen történet. Mielőtt a lelki szemei ​​előtt, mintha kockák görgethető filmszalag.

Hogyan elaludni, ha nem alszik1. Vegyünk egy kis szünetet a szavak azt mondja, megpróbál emlékezni, milyen volt rajta. Milyen színű volt a ruhája, minden stílusban, minden évszakban, divat volt, hogy mennyi kerülhet ruhája, amit valószínűleg megvette, és így tovább. Próbálja mentálisan megy keresztül egy ruhaüzlet, hátha van valami alkalmas az Ön számára ... A férfiak tudják képzelni, hogy milyen autót jött amit fitt és stb Tehát valamilyen módon megpróbál átállni a gondolatait a stresszes helyzetet, hogy a saját vágyait.

2. Ellenőrizze magad, mi van bántó szavak okozott ilyen reakciót benned. Gördülő a fejemben az egész beszélgetést, mentálisan szó váltja fel más, kellemesebb az Ön számára. Ne feledje, hogy mondja meg neki? És mit szólnál, ha ő azt mondta Más szóval, mintha, megfordult a beszélgetést? Próbálja meg megváltoztatni a kurzus a beszélgetés az agyában, így akár az áhított végén a találkozó. Változás az emlékeket, változtatni a hozzáállást, és akkor képes lesz arra, hogy aludni.

Nem tudok aludni, mit tegyünk, ha nem tudok aludni, aludni, az egészséges test
3. A konfliktusok ritkán fordulnak elő hibájából egy személy, részt vesznek legalább kettő. Talán te magad is provokált ez a viselkedés az ellenfél. Éjjel az ágyban nem az idő, hogy megpróbálja megtalálni az okát a konfliktus. Ezért lefekvés előtt feltenni egy kérdést, hogy a tudatalatti elme, mint amit provokálni a helyzetet. Hidd el, hogy a válasz lesz, hogy egy álom. Azt mondod magadnak: „Most megyek aludni, és reggel én tudom, mi a jogszabály tolta neki, hogy ilyen intézkedéseket.”

Íme néhány egyszerű pszichológiai módszerek, amely segít megválaszolni a kérdést: „Nem tudok aludni, mit tegyek?”, Menekülés a sötét gondolatokat, és merüljön el a régóta várt álom. Ez arra utal, hogy ha azt akarjuk, akkor lehet alkalmazni olyan esetekben, amikor megsértése történt az alvás megtudjátok, miért.