Nyerj egy vitában mindkét vitatkozni egy nő

Vita egy nő. bizonyos mértékig hasonlít a játék-számlálás, ahol a gyerekek játszottak minden udvarban. A játék szabályai nagyon egyszerűek: ha a kérdésnek a megválaszolása, hogy nem véletlenül mondják a tiltott szót. Természetesen a vita a női játék lesz egy kicsit bonyolultabb. Annak érdekében, hogy megvédjék az esetben a vita, meg kell érteni, hogy a nők különböznek egymástól pszichikai összetevőt. Ezen kívül minden konfliktus egyedi és megvannak a saját jellegzetességei, hogy elnyomják őket. Nincs egyetlen eljárás minden helyzetben mind azt állítják, hogy egy nő. de vannak olyan technikák, amelyek a munka ellen a női gondolkodás, és néhány hibát el kell kerülni.


Hiba №1 „Bizonyítsuk be minden áron”

Nem kell bizonyítani a szempontból, a mindenféle módon. A nők többsége úgy vélik, hogy esélye maradjon a győztes a vita már nem abban a sorrendben, akiknek az utolsó szó, mint aki képes volt megkérdőjelezni az erős pozícióját a beszélgetőpartner. Időt takaríthat kapcsolat tisztázását, akkor jobb bevallani az igazságot egy nő, de hozzá a mondat: „a maga módján”, „valami”, majd hozzátette: „Csak most meg kell gondolni ezt a helyzetet össze, mert ...” és csak ezután óvatosan és körültekintően visszatérni érveiket. És így kiderül, hogy megy az oldalán, és egyetértek vele. Ezt követően, megnyugodhat - akkor nagyon figyeljen arra, amit már megadja a lehetőséget, hogy megnyerje a lány, hogy a vitát.

Hiba №2 „Ha nem cselekszünk”

Soha ne használjon megtagadása taktikát akció. A „Nem értem, hogy mit jelent”, és hasonló kifejezések kell teljesen eltűnik a fegyverarzenál kezelési viták. Ugyanez a szabály vonatkozik áramlási helyzetben az arcodon buta érveket és bizonyítékokat soha nem ismerte el, hogy ő nem érti a szót, ha nem is próbálja csinálni.
Ismételje meg a jobb nem lesz - ez tény. A lány, különösen az érzelmek, nem hiszem, hogy ez valahogy rossz megfogalmazás, de biztos, hogy úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja, és nem törődnek vele szempontból. Ahhoz, hogy megnyerje az érv ebben a helyzetben van, hogy kifejezésre, amely megerősíti, amit figyeltem összes információt és kialakítása lehetővé teszi a konfliktus, például: „Értem, de nézzük megérteni itt ezt a kérdést ....”


Hiba №3 „emelkedő hang”

Beszélj nyugodt hangon. A figyelem hangok pontosan konfliktushoz vezethet, ahol lesz a legszörnyűbb ember a világon, és ő - a szerencsétlen áldozat verbális mániákus.
Nyerj egy kis előnyt, és azt állítják, nő tehet az ellenkezője: ha egy lány kezd emelni a hangját, te is mindig azt mondják, hogy nem folytatja a beszélgetést vele ilyen hangon. Ezután ő fogja érezni bűnösnek, és zavarban, és akkor nyerni (WIN) a vitában.

Hiba №4 „kritika”

Sértések vagy kritika a szellemi képességek a nők a vita - a tilalmat. Action „éppen ellenkezőleg”, „Te vagy az én okos lány, biztos vagyok benne, te is tudod, hogy ...”.

Hiba №5 „Átkelés a világban”

Mindig jegyezze fel a pontos példákat. Nem elvont kifejezések és képek. Itt soha nem vitatkozni egy nő, mert ezen a ponton éppen találni megerősítést ártatlanságát. Egy példa mindig egyértelmű kell legyen. Például: „Ott a lány vastag, és - nem.”

Hiba №6 „Példák”

Hiba №7 „Kezelés mondta az állításokat”

Nő vitatkozni. hivatkozva például a saját nyilatkozatai - használhatatlan. Cserébe kap csak a kifejezés „akkor mi van?”. Ez egy zsákutca. Nem esnek bele a helyzetet a maga nemében.

Hiba №8 „figyelemelterelés a beszédtéma”

Ne vonja el a témát, a nő megpróbál emlékezni, hogy mit ígért és nem teljesítették, miközben beszélünk egy teljesen más dolog.

A legjobb, hogy megakadályozza az ilyen példák bűnbánó és megállapodtak: „Igen, én vagyok bűnös, én teljesítsem ígéretemet”, majd óvatosan lépni a beszédtéma.

Hiba №9 „A kifinomult verbális forradalmak”

Alkalmazása hosszú, nyújtott javaslatok, hogy megpróbálja bizonyítani az ő véleménye, vitatkozni a lány nem kap. Az érvelést, hogy rövid és ropogós. Gondosan válassza ki a szavakat, egy nő mindig talál valami panaszkodnak. Minél aktívabb felesleges szavakkal - a jobb neked

Hiba №10 "Over-komolysága"

A humorérzék mindig kisimítja a kellemetlen helyzeteket. „Humor” mértékkel és okosan, akkor a siker garantált.

Tehát minden alkalommal, amikor arra gondolok, hogyan érvelnek lány mindig kell szem előtt tartani, három fő kérdést:

• Mit mondott?
• Mit kell mondani?
• Mi már mondtam a végén?

És ne felejtsük el, csak stratéga és taktikus is verte a lány egy komoly vita.